Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania90 napisał(a):
czesc :)

zapraszam do nas:)

Cześć, dzięki za zaproszenie.
zerduszko napisał(a):
Takiego ubłoconego do domu wpuszczasz? :D

;)

Ano wpuszczam nie mam wyjscia;) Od razu łaznienka i płukanko :lol:

Chociaz wczoraj ni jak nie dało rady z niego tego piachu wypłukać i się kruszył i sypał cały dzien :mdleje: i kurcze nie posprzatałam dopiero teraz sprzatam :(

Posted

Saththa napisał(a):
Dziekujemy :loveu: I potwierdzam czarny z białym fajnie wygląda;) Zwłaszcza jak się bawią w przepychanki;)

Oczywiscie z zaproszenia skorzystam nie obiecuję tylko ze dziś ;)
\
Ciężko widzę przepychanki olbrzyma z westem :D

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Nie zauważyłam że jak napisałam to już jedno było - a ten drugi olbrzym czarny to brat Tazza? Czy kumpel?

Brat;) Wszak nie oiotowy ale to samo kojarzenie ;) 6 miesięcy młodszy... a większy niż Tazz :lol:
zerduszko napisał(a):
To musisz jakąś komórkę, albo łańcuch skombinować, a nie łazienka i potem salony :lol:

Iiii Tam nie dobieram do bani :lol: inaczej juz dawno bym zwariowała....
A&L napisał(a):
\

Dlaczego?? Tazz ma na wybiegu kolege Basenji... był już nawet filmik z nimi, Tazz kładzie sie a Aleks go gryzie wszedzie :lol: Fakt czasem Tazz na nim się połozy albo usiądzie ale wystarczy cihcy pisk ze strony zdominowanego a Tazz odskakuje;) Tazzman ma i dużych kolegów i małych;) Z każdym bawi się inaczej ;) Z ONka się zagryzają a z basenji daje się zagryzać;)

Chociaz kiedys mi na wybiegu Pani urzadziła histerię :lol: Jak jej west zaczepiał Tazza to było OK. Ale w momencie jak Tazz doszedł do wniosku, ze się bawimy... To mi się Pani rozdarła na pół wybiegu, żebym zabrała psa bo to nie ta waga :evil_lol: Dziwne, że nie przeszkadzało jej, że Jej pies zaczepia mojego... Dopiero jak mój doszedł dop wniosku "zabawa" :roll:

Tazz najlepiej bawi się z mniejszymi rasami. Takowe chowaja mu się między przednimi łapami i szarpia za brodę... :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
Tazz najlepiej bawi się z mniejszymi rasami. Takowe chowaja mu się między przednimi łapami i szarpia za brodę... :lol:

to się ubawiłam :lol: ja chcę kiedyś taki filmik! Ładnie proszę :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Teraz to u nas sa urodzinki :)

Hmmmm ide patrzeć;)
greatmadwomen napisał(a):
to się ubawiłam :lol: ja chcę kiedyś taki filmik! Ładnie proszę :D

Już się pojawiły filmiki z Basensji w pozycji leżacej ;) Ciezko jest uchwycić w stojącej bo się krecą i zasłaniają wsyztsko;)

Posted

A&L napisał(a):
\

mój Shark ma przyciaciółkę westkę ;)
teraz z jego burzą hormonów ciężko, ale tak to ładnie się bawią od małego ;)

Posted

Saththa napisał(a):

To może na spacerek zabierzemy też Doksę? :)
Zaraz wrzucę zdjęcia d naszej galerii z ostatniego spacerku. Doska jest szurnięta, więc może będą się bawić.
Ciągle biega za Iwanem, ale on ma ją gdzieś :)

Posted

A&L napisał(a):
\

Tazzio i inne znane nam olbrzymki są młode to czasami mogą być nieuważne ale dorosły olbrzymek bardzo ładnie bawi się z mniejszymi psami,kładzie się na ziemi,pozwala podgryzać nawet w gardło,dostosowuje się do nich.

Posted

omry napisał(a):
To może na spacerek zabierzemy też Doksę? :)
Zaraz wrzucę zdjęcia d naszej galerii z ostatniego spacerku. Doska jest szurnięta, więc może będą się bawić.
Ciągle biega za Iwanem, ale on ma ją gdzieś :)

Pewnie mi tam nie przeszkadza;)
wilczy zew napisał(a):
Tazzio i inne znane nam olbrzymki są młode to czasami mogą być nieuważne ale dorosły olbrzymek bardzo ładnie bawi się z mniejszymi psami,kładzie się na ziemi,pozwala podgryzać nawet w gardło,dostosowuje się do nich.

Tazzman już się tak bawi :)
Doginka napisał(a):
A ja widzę, że najfajniejsza zabawa w błocie:roflt:

Jk zwykle nie da się zaprzeczyć :lol:

Zostało mi ich jezcze z tego błotnego spaceru;) Tj zdjęć;)