zerduszko Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Hahahahaha, kobitko :P A Tazz mieszka w komórce? :diabloti: Quote
Saththa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 zerduszko napisał(a):Hahahahaha, kobitko :P A Tazz mieszka w komórce? :diabloti: :hmmmm: nie rozumiem ;) Jak w komórce? Quote
zerduszko Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Takiego ubłoconego do domu wpuszczasz? :D ;) Quote
Saththa Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 ania90 napisał(a):czesc :) zapraszam do nas:) Cześć, dzięki za zaproszenie. zerduszko napisał(a):Takiego ubłoconego do domu wpuszczasz? :D ;) Ano wpuszczam nie mam wyjscia;) Od razu łaznienka i płukanko :lol: Chociaz wczoraj ni jak nie dało rady z niego tego piachu wypłukać i się kruszył i sypał cały dzien :mdleje: i kurcze nie posprzatałam dopiero teraz sprzatam :( Quote
FredziaFredzia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Nie zauważyłam że jak napisałam to już jedno było - a ten drugi olbrzym czarny to brat Tazza? Czy kumpel? Quote
zerduszko Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 To musisz jakąś komórkę, albo łańcuch skombinować, a nie łazienka i potem salony :lol: Quote
A&L Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Saththa napisał(a):Dziekujemy :loveu: I potwierdzam czarny z białym fajnie wygląda;) Zwłaszcza jak się bawią w przepychanki;) Oczywiscie z zaproszenia skorzystam nie obiecuję tylko ze dziś ;)\ Ciężko widzę przepychanki olbrzyma z westem :D Quote
Saththa Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Nie zauważyłam że jak napisałam to już jedno było - a ten drugi olbrzym czarny to brat Tazza? Czy kumpel? Brat;) Wszak nie oiotowy ale to samo kojarzenie ;) 6 miesięcy młodszy... a większy niż Tazz :lol: zerduszko napisał(a):To musisz jakąś komórkę, albo łańcuch skombinować, a nie łazienka i potem salony :lol: Iiii Tam nie dobieram do bani :lol: inaczej juz dawno bym zwariowała.... A&L napisał(a):\ Ciężko widzę przepychanki olbrzyma z westem :D Dlaczego?? Tazz ma na wybiegu kolege Basenji... był już nawet filmik z nimi, Tazz kładzie sie a Aleks go gryzie wszedzie :lol: Fakt czasem Tazz na nim się połozy albo usiądzie ale wystarczy cihcy pisk ze strony zdominowanego a Tazz odskakuje;) Tazzman ma i dużych kolegów i małych;) Z każdym bawi się inaczej ;) Z ONka się zagryzają a z basenji daje się zagryzać;) Chociaz kiedys mi na wybiegu Pani urzadziła histerię :lol: Jak jej west zaczepiał Tazza to było OK. Ale w momencie jak Tazz doszedł do wniosku, ze się bawimy... To mi się Pani rozdarła na pół wybiegu, żebym zabrała psa bo to nie ta waga :evil_lol: Dziwne, że nie przeszkadzało jej, że Jej pies zaczepia mojego... Dopiero jak mój doszedł dop wniosku "zabawa" :roll: Tazz najlepiej bawi się z mniejszymi rasami. Takowe chowaja mu się między przednimi łapami i szarpia za brodę... :lol: Quote
Rumi. Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Saththa napisał(a):Tazz najlepiej bawi się z mniejszymi rasami. Takowe chowaja mu się między przednimi łapami i szarpia za brodę... :lol: to się ubawiłam :lol: ja chcę kiedyś taki filmik! Ładnie proszę :D Quote
Saththa Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 deer_1987 napisał(a):Teraz to u nas sa urodzinki :) Hmmmm ide patrzeć;) greatmadwomen napisał(a):to się ubawiłam :lol: ja chcę kiedyś taki filmik! Ładnie proszę :D Już się pojawiły filmiki z Basensji w pozycji leżacej ;) Ciezko jest uchwycić w stojącej bo się krecą i zasłaniają wsyztsko;) Quote
Culineo Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 A&L napisał(a):\ Ciężko widzę przepychanki olbrzyma z westem :D mój Shark ma przyciaciółkę westkę ;) teraz z jego burzą hormonów ciężko, ale tak to ładnie się bawią od małego ;) Quote
omry Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Saththa napisał(a):Tazz najlepiej bawi się z mniejszymi rasami. Takowe chowaja mu się między przednimi łapami i szarpia za brodę... :lol: To może na spacerek zabierzemy też Doksę? :) Zaraz wrzucę zdjęcia d naszej galerii z ostatniego spacerku. Doska jest szurnięta, więc może będą się bawić. Ciągle biega za Iwanem, ale on ma ją gdzieś :) Quote
wilczy zew Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 A&L napisał(a):\ Ciężko widzę przepychanki olbrzyma z westem :D Tazzio i inne znane nam olbrzymki są młode to czasami mogą być nieuważne ale dorosły olbrzymek bardzo ładnie bawi się z mniejszymi psami,kładzie się na ziemi,pozwala podgryzać nawet w gardło,dostosowuje się do nich. Quote
Doginka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 A ja widzę, że najfajniejsza zabawa w błocie:roflt: Quote
Saththa Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 omry napisał(a):To może na spacerek zabierzemy też Doksę? :) Zaraz wrzucę zdjęcia d naszej galerii z ostatniego spacerku. Doska jest szurnięta, więc może będą się bawić. Ciągle biega za Iwanem, ale on ma ją gdzieś :) Pewnie mi tam nie przeszkadza;) wilczy zew napisał(a):Tazzio i inne znane nam olbrzymki są młode to czasami mogą być nieuważne ale dorosły olbrzymek bardzo ładnie bawi się z mniejszymi psami,kładzie się na ziemi,pozwala podgryzać nawet w gardło,dostosowuje się do nich. Tazzman już się tak bawi :) Doginka napisał(a):A ja widzę, że najfajniejsza zabawa w błocie:roflt: Jk zwykle nie da się zaprzeczyć :lol: Zostało mi ich jezcze z tego błotnego spaceru;) Tj zdjęć;) Quote
taxelina Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 http://www.wyszkolpsa.pl/temat-miesiaca/dieta-barf Quote
WATACHA Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Saththa napisał(a): Zostało mi ich jezcze z tego błotnego spaceru;) Tj zdjęć;) I co sama zamierzasz oglądać ;)? Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 WATACHA napisał(a):I co sama zamierzasz oglądać ;)? Tak :evil_lol: Czekałam az się ktoś upomni :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 I zmęczony i wykapany pies po kałużowym szaleństwie ;) Koniec :lol::lol::lol: Quote
omry Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Fajny spacerek w fajnym towarzystwie :) Wszystkim tego zazdroszczę! Quote
WATACHA Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/Z%20Pokerem/DSCN1631.jpg Ale mordeczka.Cmooooooooook.Ile on ma lat, niecałe 2 ??? Quote
ahedok Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 ale zdjęć spacerowych :loveu: pięknie wybawione psiaki :diabloti: a dokładniej to co to za "Irysowy brat"? Quote
Recommended Posts