Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
Jako i Twój Shark ;)

oj tam jesteśmy u Ciebie zachwycamy się Tazziem :D na Sharkensa przyjdzie pora :D jeszcze wymoczek jest nieproporcjonalny :) nie to co Tazziu :loveu:

Posted

Prześliczną masz psinę :loveu: Bardzo mi się podobają olbrzymy. Jest to jedna z pierwszych ras, jakie miałabym na uwadze, kupując dużego psa ;) I fajnie by wyglądał taki czarny olbrzym z moim białym maluchem :D
Zapraszam do naszej galerii :)

Posted

A&L napisał(a):
Prześliczną masz psinę :loveu: Bardzo mi się podobają olbrzymy. Jest to jedna z pierwszych ras, jakie miałabym na uwadze, kupując dużego psa ;) I fajnie by wyglądał taki czarny olbrzym z moim białym maluchem :D
Zapraszam do naszej galerii :)

Dziekujemy :loveu: I potwierdzam czarny z białym fajnie wygląda;) Zwłaszcza jak się bawią w przepychanki;)

Oczywiscie z zaproszenia skorzystam nie obiecuję tylko ze dziś ;)
FredziaFredzia napisał(a):

Cieszę się :multi::)

Posted

wilczy zew napisał(a):
gdzie zdjęcie tego Tazziowego łańcuszka

wciąż się nie pojawiło. Jakoś nie mam weny to zwykły łancuszek heh i ja nie wiem jak go fotnąć bo mnie nie wychodzi:(

Posted

wilczy zew napisał(a):
kładziesz na stole na takim tle aby był widoczny,dla pokazania wielkości można położyć ołówek,długopis i fotografujesz trzymając obiektyw pod kątem prostym do stołu

Kiedy on mi jakoś się tak "rozbłyska a bez lampynic nie widac :lol:

Ide pokombinowac;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
wiem,wiem,upierdliwa jestem;ja to chciałabym taki łańcuszek z blaszką jak jambi pokazywała

Ja takiego nie widziałam.
Zreszta ja musiałam kupić na już :)

Posted

wilczy zew napisał(a):
po co ci na już

w celach "ogrnięcia psa" to po pierwsze, po drugiej przyzwyczajenie do PT, hmm mam wrazenie ze już to pisałam :lol: