zerduszko Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 No nie gadaj, ze z tego powodu się ograniczasz? :P Quote
Saththa Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 zerduszko Ograniczam się. Tj łaże w spodniach 3/4 :lol: Ja się dopiero zaczne ograniczac od wtorku... Bo miałam wrócić do jazdy konnej ale z tym siniakiem nie dam rady, bo każdy nacisk mnie boli :( Szalg :( I to mnie troche dołuje :( Ale jak się znwou zrobia upały to pewnie machę ręką:) na kolory łydki :lol: Justa nie zakleje plastrem :lol: bo musiałabym połowe łydki wewnetrznej zakleić:lol: Quote
zerduszko Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Nie ograniczaj się, piękna jesteś, to nikt na siniaka nie zwróci uwagi. Ja jestem ciepłolubna i nie mam potrzeby chodzić w krótkich spodenkach ;) Quote
Saththa Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 zerduszko napisał(a):Nie ograniczaj się, piękna jesteś, to nikt na siniaka nie zwróci uwagi. Ja jestem ciepłolubna i nie mam potrzeby chodzić w krótkich spodenkach ;) No jak napisałam jak się ukrop zrobi to pewnie sie nie bede ograniczac;) Ale tych koni mi żal :( Tak się cieszyłam jak dziecko wrecz... może mi przejdzie heh Quote
zerduszko Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Koników zazdroszczę, zawsze chciałam mieć. A ze względu na moja poglądowe odchyły nie potrafiłabym jeździć u kogoś ;) Quote
Saththa Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 zerduszko napisał(a):Koników zazdroszczę, zawsze chciałam mieć. A ze względu na moja poglądowe odchyły nie potrafiłabym jeździć u kogoś ;) No ja nawet o posiadaniu nie marzę nie stać mnie na to heh a co do pogrubionego to mnie zaintrygowałaś :lol: Quote
zerduszko Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 U mnie najdrożej wychodził królik w utrzymaniu, potem koty i psy,... koń może by wyszedł nieco drozej, jakbym miała swoja łąkę i siano :lol: O pogróbione nie pytaj :P Quote
Saththa Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 zerduszko napisał(a):U mnie najdrożej wychodził królik w utrzymaniu, potem koty i psy,... koń może by wyszedł nieco drozej, jakbym miała swoja łąkę i siano :lol: O pogróbione nie pytaj :P Królik? I ok nie pytam;) Quote
omry Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 U mnie też najdrożej wychodzi utrzymanie szczurów. Nie dość, że same w sobie są wymagające (wszystko muszą mieć najlepsze, bo to cholernie wrażliwe na wszystko szkodniki) to do tego są gryzoniami, a w związku z tym.. niszczą :) Quote
zerduszko Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Saththa napisał(a):Królik? Tak! Króliki są właśnie bardzo wrażliwe, muszą mieć różnorodną, wysokobłonnikowa dietę i dużo ruchu, do tego bywają chorowite. A to wszytko jest takie drogie, paczuksza 150g jakiegoś suszu kosztuje ok. 5 zł. One w zasadzie nic nie robią tylko jedzą, wydalają i tępią ząbki :] Mam dwa koty obecnie i one zużywają z 5 razy mniej żwirku niż królik ;) A już latem, jak dostają świeżą zieleninę, to nadążyć nad opróżnianiem kuwety nie można ;) Ząbki wiadomo, najlepiej się ściera na domowych sprzętach :D a zamknąć królika nie można na stałe, bo musi się ruszać, żeby trawienie było ok :razz: Quote
taxelina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Sto lat!! Sto lat!! Zerduszko mam krolika luzem i nigdy nic nie zniszczyl :) Sianko mozna kupic duzo taniej np zuzala 300 gram masz za ok 4 zl :) http://www.swiatkrolika.eu/sianko-k1.html?swiatkrolika=304d2479d45de8dd435c2e450963345a Chorowite to moga byc jak sa na granulacie albo mieszance a nie takim zdrowym zywieniu :) Quote
zerduszko Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Przegapiłam jakieś urodziny? :D To zależy jakiego ma się królika, mój niszczył wszytko, a jak zaczął chorować to zaczął załatwiać się poza kuwetę. I całe życie nie tykał siana - musiał dostawać suszki w zawrotnych ilościach i najlepszy granulat, bo zaraz chorował. Quote
taxelina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 zerduszko napisał(a):Przegapiłam jakieś urodziny? :D To zależy jakiego ma się królika, mój niszczył wszytko, a jak zaczął chorować to zaczął załatwiać się poza kuwetę. I całe życie nie tykał siana - musiał dostawać suszki w zawrotnych ilościach i najlepszy granulat, bo zaraz chorował. :) No to ja moze mam maskotke a nie krolika, siano kocha, granulatu nie dostaje i zyje :) Quote
Fides79 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 W dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia. Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy beda... Spełnienia najskrytszych marzeń Quote
ahedok Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 domyślam się, że to Sandry urodzinki ;) wszystkiego NAJ!!! ;* Quote
Saththa Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 omry napisał(a):U mnie też najdrożej wychodzi utrzymanie szczurów. Nie dość, że same w sobie są wymagające (wszystko muszą mieć najlepsze, bo to cholernie wrażliwe na wszystko szkodniki) to do tego są gryzoniami, a w związku z tym.. niszczą :) Kurcze ;) a takie to małe :lol: deer_1987 napisał(a):Wy tu gadu gadu a foty gdzie? W toku robienia się;) zerduszko napisał(a):Tak! Króliki są właśnie bardzo wrażliwe, muszą mieć różnorodną, wysokobłonnikowa dietę i dużo ruchu, do tego bywają chorowite. A to wszytko jest takie drogie, paczuksza 150g jakiegoś suszu kosztuje ok. 5 zł. One w zasadzie nic nie robią tylko jedzą, wydalają i tępią ząbki :] Mam dwa koty obecnie i one zużywają z 5 razy mniej żwirku niż królik ;) A już latem, jak dostają świeżą zieleninę, to nadążyć nad opróżnianiem kuwety nie można ;) Ząbki wiadomo, najlepiej się ściera na domowych sprzętach :D a zamknąć królika nie można na stałe, bo musi się ruszać, żeby trawienie było ok :razz: Matko boska :lol: deer_1987 napisał(a):Sto lat!! Sto lat!! Dziękuję :razz::razz: zerduszko napisał(a):Przegapiłam jakieś urodziny? :D Jeszcze nie przegapiłaś :lol: Fides79 napisał(a):W dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia. Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy beda... Spełnienia najskrytszych marzeń Bardzo dziękuję :loveu::loveu: ahedok napisał(a):domyślam się, że to Sandry urodzinki ;) wszystkiego NAJ!!! ;* Ano moje ;) Tazz październikowy;) I dziekuję :loveu::loveu: heheh Quote
Saththa Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 zerduszko napisał(a):No to wszystkie najlepszego Ci życzę :) Dziekuje;) Quote
Rumi. Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ooo.... :new-bday: Sto Lat sto lat i wszystkiego naj naj najlepszego! :BIG: a co do krótkich spodni to nie przejmuj się ja mam ręce całe podrapane od psów i chodzę w krótkim rękawie, a nie wygląda to ciekawie, no chyba że będą skojarzenia dziwne z tym siniakiem :lol: Quote
Culineo Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Sto lat ; ****** !!!!!!! Dużo zdrowia i szczęścia :D i zakupu filetowego rogza :evil_lol: a jak tam na wystawie było ? :D Quote
Yuveza Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 100lat!! życzymy Justa i biała kudłata;) :BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG: Quote
Saththa Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 greatmadwomen napisał(a):ooo.... :new-bday: Sto Lat sto lat i wszystkiego naj naj najlepszego! :BIG: a co do krótkich spodni to nie przejmuj się ja mam ręce całe podrapane od psów i chodzę w krótkim rękawie, a nie wygląda to ciekawie, no chyba że będą skojarzenia dziwne z tym siniakiem :lol: klaudusia0219 napisał(a):Sto lat ; ****** !!!!!!! Dużo zdrowia i szczęścia :D i zakupu filetowego rogza :evil_lol: a jak tam na wystawie było ? :D westie_justa napisał(a):100lat!! życzymy Justa i biała kudłata;) :BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG: Dziękuję :oops::) Na wystawie było dobrze ;) Tazzmankowy młodszy braciszek zrobił czempiona;) Wiec wywiązał się ze swojego prezentu dla mnie :lol: Znajomy Florek Dog Biszkoptowy 2lok dostał i ocene doskonałą :loveu: Za to dwa znajome kaukazy (rodzenstwo zresztą) dostały dyskwalifikację :roll: A wczoraj znajomy owczarek austryjacki linia amerykańśka (:roflt:) ocena doskonała i lok2 ;) Wiec dla znajomych się dobrze poukładało;) A ja się zagadałam z właścicielką Pokera i nie zrobiłam nawet pół zdjęcia olbrzymkom ani wogule żadnemu sznaucerowi :lol: A i no dziękuję za życzenia odnośnie fioletowego rogza :evil_lol: Przesliczne te obroże mają :mdleje: ale drogie w cholerę... a adresówki jakie mają :iloveyou: Ale 36 zł... :mdleje: to mnie nie stać heh Quote
Culineo Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Saththa napisał(a): A ja się zagadałam z właścicielką Pokera i nie zrobiłam nawet pół zdjęcia olbrzymkom ani wogule żadnemu sznaucerowi :lol: :angryy::angryy: zginiesz :evil_lol: A i no dziękuję za życzenia odnośnie fioletowego rogza :evil_lol: nie ma za co :diabloti: Przesliczne te obroże mają :mdleje: ale drogie w cholerę... a adresówki jakie mają :iloveyou: Ale 36 zł... :mdleje: to mnie nie stać heh tyle to ja dałam za obroże u Marty Aresowej, a są identyczne[SIZE="1"]prawie jak rogzy :D ale 36 zł za adresówke ? ! :crazyeye: Quote
Saththa Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 klaudusia0219 napisał(a):tyle to ja dałam za obroże u Marty Aresowej, a są identyczne[SIZE="1"]prawie jak rogzy :D ale 36 zł za adresówke ? ! :crazyeye: Ile tyl e w sensie?:) No jak jak zobaczyłam adresówki to sobie pomyslałam, że kupie chociaz adresówkę :lol: ale jak usłyszałm cene to hmmm sobie poszłam :lol: Quote
Recommended Posts