Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co nie mowilam ze ma dluga kufe!!!

ale pikny jest!!! ino juz nas tak nie trzymaj dlugo bez zdjec no i troche wiecej jakby ich bylo tyz sie pewnie nie obrazimy.
a zpisami to tak naprawde praca caly czas hihihi

Posted

ojtam, długa, no długa, Aron ma za to za szeroką głowę - chociaż mi się właśnie ta jego głowa podoba ;)
pierwsza fota bardzo mi się podoba, a rozwiana grzywa - mioodzio :)
jak zarośnie to dopiero będzie kawaler! :lol:

Posted

noooo w końcu są jakieś zdjęcia :multi:

hi hi śmiszny ten wasz Diabełek :evil_lol::loveu:
ale widzę, ze bródka po woli odrasta, więc niedługo będzie z niego super kawaler ;)

Posted

Dziękujemy za odwiedziny:0 Postaram się zdjęcia wiecęj a może i częściej :P

Już się nie moge doczekac aż zarośnie chociaż teraz już znośnie jest :D A główke ma długa i chudziutką czekam az pójdzie w bok choć trochę ;)

Posted

Tekla64
no i fota jest
a gnat taki na duga sesje hihihi

Zgadzam się kość ma od środy wieczur i nadal ją ma:)

eria
no właśnie!! taka wielka kość i tylko jedna fota???

Zdjęć jest więcej tj było niestety tylko to się nadaje do publikacji gdyż to futro ruchliwe straszne jest :cool3:

jambi_
kość jak kość, ale jakie on ma fajne łapy! :smile:

Bo juz zarosły trochę :eviltong: Wcześniej p o fryzjerze pazury było widać ja strasznie tego nie lubie :cool3:Zawsze mu grożę, że mu pomaluję na różowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pozdrawiam ;)

Posted

Saththa napisał(a):
Bo juz zarosły trochę :eviltong: Wcześniej p o fryzjerze pazury było widać ja strasznie tego nie lubie :cool3:Zawsze mu grożę, że mu pomaluję na różowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale nie nie, mi nie o zarost chodzi! ja miałam na myśli, że takie duże, mocne, fajowe łapska! :)

Posted

Saththa napisał(a):
Yhh ale w sensie ze dużą "stopa" czy cała łapa?:)

oj Saththa, łapa to łapa ;) ta część gdzie sa paluszki i pazurki - łapa :lol: ja uwielbiam takie duże, mocne, okrągłe łapeczki :loveu:

Posted

jambi_ napisał(a):
oj Saththa, łapa to łapa ;) ta część gdzie sa paluszki i pazurki - łapa :lol: ja uwielbiam takie duże, mocne, okrągłe łapeczki :loveu:

Ha w sensie, że stópki :cool3:

Posted

Saththa napisał(a):
Ha w sensie, że stópki :cool3:

w sensie że to jest własnie łapa :cool3: ale zwał jak zwał, może byc i "stópka" ;)
aaa, i czytałam, że Ci sie światopogląd załamał przez mnie? mam jednak wrażenie, że przeoczyłaś naukowe uzasadnienie ;)

Posted

A gdzie tam;) Nic nie przeoczyłam, uśmiałam się i zastanawiałam jak to jest z marchewką ;) Bo mojej cioci jak była mama i ruda to rodzice mówili, że ja w marchewce znaleźli;)

Posted

ha ha ha a mnie raczyli opowieściami o bocianach wrzucających dzieci przez komin, czasem tez o znajdywaniu w kapuście coś wspomnieli, ale tam to podobno same głąby są :lol:;)

Posted

no co do bocianów i kapusty to chyba już wszystko jasne - to jest zwyczjanie geograficznie niemożliwe ;)
natomiast co do marchewki ...:hmmmm:... nie mam zdania :grins: może powinnam pogłebić studia...

Posted

dysputy ... ja mysle ze same sie przekonacie jak to naprawde jest
hihihi
ale tak od siebie to powiem ze chyba mnie sie bardziej podoba byc babcia jak mama, choc i to mialo swoje uroki!!! niezaprzeczalnie
ale to wsio przed wami
a jak tam zdjecia beda jakie?!

Posted

Zdjęcia bedą będą jak uda mi się zrbić porządek na kompie bo chwilowo mam po 3 razy to samo zdjęcie a jak zmniejszam to i 4 i mnie szlag trafia;)

A dziś mnie olśniło, wiecie?

Mianowicie doszłam do wniosku i hodowca potwierdził, że tak być może, że to moje Futro to niegrzeczne jest abym go uspokoiła każała usiąść potem równać i nagrodziła... i wiecie jak nie nagrodzę to znowu jestniegrzeczny oj to sobie narobiłam :D

Madrala jedna noooooooooooo