Saththa Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Gryzie Tazza ehhh I Ostatnie: Pozdrawiamy i zyczymy dobrej nocki ;) Quote
eria Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Nie widzę w ogóle Tazza na tych fotkach, taki mam monitor :/ ale obiecałam sobie na gwiazdkę kupić nowy i jaśniutki :) Quote
Saththa Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='eria']Nie widzę w ogóle Tazza na tych fotkach, taki mam monitor :/ ale obiecałam sobie na gwiazdkę kupić nowy i jaśniutki :)[/QUOTE] Jak zapewne wiesz z doświadczenia: Tazz to ta największa czarna plama :) Quote
eria Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Saththa']Jak zapewne wiesz z doświadczenia: Tazz to ta największa czarna plama :)[/QUOTE] mnie tam się czarnego psa fociło o niebo lepiej niż białego :) Quote
Saththa Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='eria']mnie tam się czarnego psa fociło o niebo lepiej niż białego :)[/QUOTE] Hmmm dla mnie to by pewnie była kolejna plama tylko, że biała ;) Ale ja jestem w te klocki tragiczna ;p i do tego telefonem bo aparatu nie mam :) Ale u Ciebie pewnie i tak zdjęcia zapierały dech w piersi :) Quote
Fides79 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Saththa bardzo fajne zdjęcia, niezły masz aparat w telefonie :) jak na zdjęcia robione wieczorową porą to wyszły naprawdę super :fadein: Quote
FredziaFredzia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Owczarka żółty refleks z oka mnie powalił. :D Quote
jambi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='eria']mnie tam się czarnego psa fociło o niebo lepiej niż białego :)[/QUOTE] ta, wiemy :diabloti: ale wiesz, nie każdy ma talent (i nie mówię tu o Saththa!) ;) Quote
Saththa Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Fides79']Saththa bardzo fajne zdjęcia, niezły masz aparat w telefonie :) jak na zdjęcia robione wieczorową porą to wyszły naprawdę super :fadein:[/QUOTE] Tak po prawdzie to telefon został kupiony włąśnie ze względu na parat :eviltong: [quote name='FredziaFredzia']Owczarka żółty refleks z oka mnie powalił. :D[/QUOTE] :cool3::cool3: [quote name='jambi_']ta, wiemy :diabloti: ale wiesz, nie każdy ma talent (i nie mówię tu o Saththa!) ;)[/QUOTE] Ja tam nie umiem :razz: Quote
jambi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Saththa']Ja tam nie umiem :razz:[/QUOTE] nooo... ja sie staram odkąd mam czarne psy, czyli jakieś... 25 lat :eviltong: ... chociaż fakt, że kiedyś tak troche mniej sie starałam, to żeby było uczciwie, to niech będzie połowa tego ;) ... i nadal mi nie wychodzi :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 no mysle ze probowac rownac do Erii powinnysmy, bo to ino dobrze dla naszych zdjec wyjdzie ale jak dlugo trza bedzie sie starac to juz inna inszos by choc moc powiedziec ze sa juz nie zle . ja sie jednak nie boje i wystawiam to co mi w ogole wyjdzie ,najwazniejsze zeby bylo widac ze sa psy i nie tylko. nie wszyscy moga byc talentami nocne zdjecia to juz chyba w ogole wyzsza szkola Quote
Saththa Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Tekla64']. najwazniejsze zeby bylo widac ze sa psy i nie tylko. nie wszyscy moga byc talentami nocne zdjecia to juz chyba w ogole wyzsza szkola[/QUOTE] Popieram ;) Quote
Saththa Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='jambi_']nooo... ja sie staram odkąd mam czarne psy, czyli jakieś... 25 lat :eviltong: ... chociaż fakt, że kiedyś tak troche mniej sie starałam, to żeby było uczciwie, to niech będzie połowa tego ;) ... i nadal mi nie wychodzi :evil_lol:[/QUOTE] Oj nie odpisałam, edycja szwankuje koniec świata ;) Ja w sumie nigdy nie miałam aparatu coby focic. Jak powchodziły telefony z aparatami na rynek to trochę no ale to telefonem zawsze bez szaleństw :P Jak wiadomo trening czyni mistrza :)) Quote
Saththa Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Ahhh witamy, witamy :loveu: W zeszłą środę Futro było u fryzjera. Pani owinęła się błyskawicznie 2 godziny i 10 minut po tym jak wyszłam od niej zostawiając psa zadzwoniła do mnie, że psiak do odbioru... :crazyeye::crazyeye: Tazz opitolony, jak zawsze króciutko :p Niestety z tej brody przeze mnie zapuszczonej dużo się uratować nie udało. Zreszta zanaczyłam Pani, że w momencie jesli miałoby być to b. bolesne, żeby ją ścieła w pizdu bo to przecież moja wina i bez sensu aby pies cierpiał przez moje zaniedbanie wynikające z niewiedzy i braku doświadczenia :shake::shake::shake: No i teraz ja czekam aż mi z powrotem futro zarośnie :cool3::cool3: A tymczasem musze się uporac z głupawką która zawsze nastepuję po usunięciu futra ehh. Ja nie wiem o co chooooooo :diabloti: Ale zachowuje się tak jakby wraz z wlosem usuneli mu część mózgu... :mad::mad: Nastepuje szarpanie, gryzienie i wariacja na punkcie smyczy na spacerze... A ja nie wiem czemu tak mu się dzieje :-( Nic przezyje pozdrawiamy ;) Quote
jambi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Saththa'] Niestety z tej brody przeze mnie zapuszczonej dużo się uratować nie udało. http://img63.imageshack.us/img63/7880/dscn0142kp.jpg noooo bródka nieco krótka..., żeby nie powiedzieć... drastycznie krótka :evil_lol: Tazz jak widzę niezbyt zadowolony :razz: [quote name='Saththa'] A tymczasem musze się uporac z głupawką która zawsze nastepuję po usunięciu futra ehh. Ja nie wiem o co chooooooo :diabloti: Ale zachowuje się tak jakby wraz z wlosem usuneli mu część mózgu... :mad::mad: Nastepuje szarpanie, gryzienie i wariacja na punkcie smyczy na spacerze... A ja nie wiem czemu tak mu się dzieje :-( a Ty wiesz, że Aron też tak zawsze miał? :hmmmm: jakby im było lżej bez tego futra... albo zimniej, i dla rozgrzewki odwalają te podskoki :evil_lol: Quote
Fides79 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 łooo matulu jak on wygląda bez tej brody :mdleje: niech szybciutko odrasta ;) Quote
Saththa Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='jambi_']noooo bródka nieco krótka..., żeby nie powiedzieć... drastycznie krótka :evil_lol: Tazz jak widzę niezbyt zadowolony :razz: Tazz nie zadowolony bo ma uszka rozwalone... Podejrzewam, że jak Pani go maszynką to sie ruszał i pocharatane troszkę były.. A teraz po użyciu przez niego pazurów na rzeczonych uszach są nie ładne rany i w związku z tym jutro jedziemy do weterynarza ehhh:( a Ty wiesz, że Aron też tak zawsze miał? :hmmmm: jakby im było lżej bez tego futra... albo zimniej, i dla rozgrzewki odwalają te podskoki :evil_lol: Tuz to jakiś szał pepka z tym szarpaniem smyczy... I mówisz, że Aron też tak zawsze? [quote name='Fides79']łooo matulu jak on wygląda bez tej brody :mdleje: niech szybciutko odrasta ;) Odrosnie, odrośnie nie ma się co bać:) Wygląda rzeczywiście inaczej ale w sumie nie jakoś bardzo tragicznie, spodziewałam się gorzej :) Quote
jambi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 tak Saththa, Aron zawsze tak miał zaraz po strzyżeniu :lol: teraz mu przeszło, ale teraz to mu już coraz więcej rzeczy przechodzi :shake: Quote
eria Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 śmiesznie wygląda hihih, ale dobrze ,że grzywka długa- ratuje ona nieco sznaucerowy wizerunek :) Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 no troche nowego psa masz!!! ale teraz juz bedziesz wiedziala co i jak z broda i to ino raz tak bedzie wygladal. moje po wypuszczeniu ze stoly dostaja gupawki a jeszcze smieszniej jest jak pierwszy schodzi to reszta zawziecie go obwachiwa i szaleja a jak wszystkie sa obciachane to mam obowaizkowy spacer by sie wyszalaly ale im to po spacerze zaraz przechodzi. latem wyraznie widac ze sie ciesza ze maja mniej ale zima to chyba jest naprawde rozgrzewka hihihi no ino ze ja je te dosc czesto wiec sie zdazyly wzwyczaic. mysle ze z czasem mu te szalenstwa przejda i bedzie juz spokojniej podchodzil do tych fryzjerskich efektow Quote
Saththa Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 jambi_ tak Saththa, Aron zawsze tak miał zaraz po strzyżeniu :lol: teraz mu przeszło, ale teraz to mu już coraz więcej rzeczy przechodzi :shake: Ahhh więc czeka mnie dużo takich głupawek... Chociaż dziś już jest postęp podczas głupawki komenda równaj i wykonana nagrodzona smakiem wygrywa z głupawką :multi: Nie wiem cóż można na to napisać... :niewiem: Nic nie wydaję sie dobre... :calus: eria śmiesznie wygląda hihih, ale dobrze ,że grzywka długa- ratuje ona nieco sznaucerowy wizerunek :smile: Jak dla mnie on ostrzyżony zawsze śmiesznie wygląda :lol: Gdyby nie miał takiej długiej głowy to wyglądałby jak szczeniak z zaczątkami brody :eviltong: Tekla64 no troche nowego psa masz!!! ale teraz juz bedziesz wiedziala co i jak z broda i to ino raz tak bedzie wygladal. Mam nadzieję, że teraz sobie poradze :oops::oops: moje po wypuszczeniu ze stoly dostaja gupawki a W sumie dobrze, że mam tylko jednego :cool1: Quote
Saththa Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Normalnie się wzruszyłam... http://www.joemonster.org/art/15398/Najlepszy_przyjaciel_czlowieka_jest_tylko_jeden Quote
Recommended Posts