Fides79 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 westie_justa napisał(a):A co to jest TZ??:P kto? powinno być kto to jest TZ? :cool3: TZ to taki osobnik płci męskiej co to z nami mieszka np. ;) Quote
Saththa Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Klaudusia0219 coż za cudo masz w avatarze?:) A apropo cudu oto Tazzior w cudownej nowej obróżce :loveu::loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Nooo prosze jaki szykowny mlodzieniec!!! no i broda, powoli juz ja calkiem dobrze widac znaczy rosnie!!! bardzo piknie chlopaczek wyglada , pasuje mu! a jak pikenie pozuje hihihi pewnie masz cos w reku Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ale pięknie chłopak sie prezentuje!!! :) mogę do galerii klientów wstawić na allegro? Quote
Culineo Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 piękna obróżka :D a moje cudowne cudo to sznaucer olbrzym czarrrny - Shark :loveu: ma galerie na dogo, ale sznupkach ;-) Quote
Saththa Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Tekla64']Nooo prosze jaki szykowny mlodzieniec!!! no i broda, powoli juz ja calkiem dobrze widac znaczy rosnie!!! bardzo piknie chlopaczek wyglada , pasuje mu! a jak pikenie pozuje hihihi pewnie masz cos w reku Rośnie rośnie broda aja regularnie czeszę coby nie było znowu tragedii :) A co do tego, że mu psasuje to wiesz... Ładnemu we wszystkim ładnie:evil_lol::evil_lol: A w reku akurat nic nie miałam bo mi sie nie chciało schdozić pi,ętro niżej po smaka:eviltong: Udało mi się:p Marta_Ares ale pięknie chłopak sie prezentuje!!! :smile: mogę do galerii klientów wstawić na allegro? Dziękujemy :cool3: A pomyślec, że mogłam niechcąco sprawić mu różową:lol: A do galerii pewnie, że możesz;) klaudusia0219 piękna obróżka :-D a moje cudowne cudo to sznaucer olbrzym czarrrny - Shark :loveu: ma galerie na dogo, ale sznupkach ;-) Dziękujemy :) iii To czemusz sie nie chwalisz co?:) Ide Was szukać:cool3: Quote
Fides79 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 obroża bardzo elegancka, pięknie się Tazziorek prezentuje, i jak grzecznie siedzi :loveu: no i broda odrasta, dbajcie o nią ;) Quote
anka_szklanka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Saththa napisał(a):I dwa ostatnie :p ]http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/3%20oszolomki/IMGP0644.jpg ]http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/3%20oszolomki/IMGP0645.jpg Pozdrawiamy;) świetnie wygląda z całą ośnieżoną paszczą, ciężko pewnie grudki śniegu później odczepić ;) Quote
eria Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ooo widzę że u Was też nowy banerek ! :) Quote
Culineo Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 a ja bym też chciała banerek tylko nie wiem jak go zrobić, a nawet jak bym jakimś cudem zrobiła ... to nie wstawie :D Quote
Tekla64 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 a cos wiecej tez bedzie???? dawaj co masz Quote
Saththa Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='eria']Ale dumnie prezentuje nową obróżkę! Bo został zrobiony w balona, że mam coś dla niego ;) [quote name='Fides79']obroża bardzo elegancka, pięknie się Tazziorek prezentuje, i jak grzecznie siedzi :loveu: no i broda odrasta, dbajcie o nią ;) Dbamy, dbamy, czeszemy codziennie;) [quote name='westie_justa']Super obroza, taka szzeroka;) klaudusia0219 piekna, piękna :smile: Dziękujemy :loveu: eria Ooo widzę że u Was też nowy banerek ! :smile: A tak:) I jak widze u Was też :) Śliczny macie :loveu::loveu: klaudusia0219 a ja bym też chciała banerek tylko nie wiem jak go zrobić, a nawet jak bym jakimś cudem zrobiła ... to nie wstawie :-D Ja też robić nie umiem;) Poprosiłam aby mi zrobili:) A ze wtsawieniem to jaja miałam jak berety i w koncu też poprosiłam aby mi pomogli;) weszka Elegancki chłopak w nowej obróżce :smile: Ale w sensie, że wcześniej nie był elegancki?:razz: Tekla64 a cos wiecej tez bedzie???? dawaj co masz B edzie będzie tylkon ie wiem kiedy... Chwilowo mam same rozmazane zdjęcia Tazza, bo on mało statyczny jest...:mad::mad: Quote
Saththa Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 anka_szklanka napisał(a):świetnie wygląda z całą ośnieżoną paszczą, ciężko pewnie grudki śniegu później odczepić ;) A nie ciężko;) Poprostu pozwalam aby się same stopiły;) Jak jedziemy z wybiegu samochodem to szybciutko w domu gorzej;) Wszystko mokre;) Quote
Culineo Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 a u kogo można takowe banerki wyprosić :hmmmm: :D Quote
Saththa Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 klaudusia0219 napisał(a):a u kogo można takowe banerki wyprosić :hmmmm: :D wysłałam PW :) Quote
Kama & Diana Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/Tazzman/DSCN0625-1.jpg ale mu ładnie w tej obróżce - przystojniaczek :p Quote
Saththa Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='Kama & Diana']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/Tazzman/DSCN0625-1.jpg ale mu ładnie w tej obróżce - przystojniaczek :p Witamy się :) i dziekujemy;) Quote
Fides79 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 w tym nadchodzącym 2011 życzę Ci dużo radości, optymizmu, pociechy z Furta i wszystkiego o czym tylko marzysz. Quote
Saththa Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Życzę Wam wszystkim abyście się nie zmieniali i zostali takimi samymi cudownymi ludźmi jacy jesteście :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Fides79 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 i jak tam Taziorek zniósł sylwestrowe strzelanie?? mój prawie spał, raz podniósł łepetynę i popatrzył wzrokiem jakby chciał zapytać "pogłupieli?? no ile można??" westchnął i poszedł spać :) Quote
Recommended Posts