Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
strasznie podoba mi się "łysy" Tazz :loveu: :loveu:

moje kundlisko też idzie we wtorek do fryzjera :diabloti:

Ooooo no prosze będzie Ares lew :lol: :)

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo to jeszcze 6 miesięcy i będzie jak u Irysa :lol:

ale Irys wszystkiego ma niewiele ponad dziesięć, to jak to się liczy? :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha nie daje mi to spokoju :lol: a masz to zdjęcie niezmniejszone? żeby wykadrować bliżej ten pychol?

Przyciełam i przyblizyłam hmmm

teraz lepiej czy jeszcze?:D

Posted

ooo jak dużo pieknych zdjęc! Tazzio na wybiegu, tazzio w lesie, Tazzio mdlejący i Tazzio z języczkiem - cudniaste! :lol:

ale widze, że i całe stadko basenji sie na waszym wybiegu zaplątało :)

Saththa napisał(a):
A ostatnio na wybiegu pewna miła Pani która była z mixem sznupka średniego wg mnie zapytała mnie się:
Pani: a co to za rasa jest? wskazując na Tazza.
Ja: Sznaucer
Pani: Oooo jakis taki duży... :o
Ja: Bo to olbrzym :D

kochana! ja miałam dokładnie taką samą sytuację, tylko że "moja" Pani przez kolejne 15 minut się ze mną zawzięcie kłóciła, że niemożliwe, że mój pies to olbrzym, bo jest za mały! :lol: jej znajomy ma olbrzyma i jest co najmniej 20 cm wyższy.... dodam, że Aron ma wzorcowe 70 cm w kłebie... ja babie "olbrzym" ona mi "a skąd!" w końcu zasugerowałam jej że może ten jej znajomy ma CTRa bo one większe... nic to nie dało, uparta oślica za wszelką cenę starała się mnie oświecić, że mam po prostu wyrośniętego średniaka....

Posted

[quote name='Fides79']ha ha ha ale Tazzowi jęzor wyleciał :lol:

a ten las to Arkoński czy jakiś inszy?

Arkoński :)

[quote name='Tekla64']jezor nie do wyjecia!!!!

piekny jest , zajety jest a ty wiecznie czegos od niego chcesz

No bo zdjęcia chciałam :lol:

[quote name='jambi']ooo jak dużo pieknych zdjęc! Tazzio na wybiegu, tazzio w lesie, Tazzio mdlejący i Tazzio z języczkiem - cudniaste! :lol:

Hehehe wszedzie Tazzio :)

ale widze, że i całe stadko basenji sie na waszym wybiegu zaplątało :)

A Tak 3 osobniki :) Mamusia i dwoje dzieciaczków :lol:

kochana! ja miałam dokładnie taką samą sytuację, tylko że "moja" Pani przez kolejne 15 minut się ze mną zawzięcie kłóciła, że niemożliwe, że mój pies to olbrzym, bo jest za mały! :lol: jej znajomy ma olbrzyma i jest co najmniej 20 cm wyższy.... dodam, że Aron ma wzorcowe 70 cm w kłebie... ja babie "olbrzym" ona mi "a skąd!" w końcu zasugerowałam jej że może ten jej znajomy ma CTRa bo one większe... nic to nie dało, uparta oślica za wszelką cenę starała się mnie oświecić, że mam po prostu wyrośniętego średniaka....

Kurcze Ludzie to mają :lol: Tylko ja się tak zastanawiam, ze nawet CTR sa mniej wiecej chyba tego samego wzrostu co olbrzymy... tylko potężniejsze :)

Posted

[quote name='wilczy zew']Tazzio śliczności :cool1:

Jak nie podciągniesz dyscypliny to piesio zje Cię w kaszy :lol:
Hmmm ja nie bardzo rozumiem... :)

[quote name='malawaszka']hahah ja nie mogę z ego jęzora - to chyba się na zdjęciu rozmazało albo co bo niemożliwe aż :evil_lol:

Nie rozmazało się to jedno z nielicznych zdjęć co wyszło dobrze :D On zmeczony był :razz:
[quote name='ahedok']jaki jęzor :D

śliczny Tazziu :loveu: taki długonogi :)

A ja myslałam, ze języczny :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
Hmmm ja nie bardzo rozumiem... :)

Pisałaś,że zawołałaś psa a on popatrzył i pobiegł sobie,czyli są kłopoty z karnością. Znając sznauce śmię stwierdzić,że zacznie przejmować wladzę a sznauce potrafią robić to w aksamitnych rękawiczkach :lol: