Saththa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 jambi napisał(a):no, faktycznie - tatus ten sam, ino matki inne :) klaudusia, a nie - POLKA Dyas przypadkiem? ;) przydomek hodowlany - tam gdzie suka matka Kurcze nawet nie wiedziłąm ze mamy takie koligacje rodzinne tutaj:) I chyba Polka jednak tak coś mi swita) ania90 napisał(a):no to czekam na foteczki od wytrymowanego Tazzika:) starczy nie wejsc do Ciebie 1dzien i juz tyle zaleglosci sie ma a no wczoraj jakos tak wyszło;) Quote
Saththa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Raport z osttaniech chwili: własnie wyrwałam Tazzmanowi z ogona 14 centymetrowy siwy włos :mdleje: Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Saththa']Raport z osttaniech chwili: własnie wyrwałam Tazzmanowi z ogona 14 centymetrowy siwy włos :mdleje: ojj starzeje się chłopak :roflt: Quote
Saththa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 malawaszka napisał(a):ojj starzeje się chłopak :roflt: Nie no, ze siwy to mnie nie zdziwło bo cały ogon ma siwy i zadnią częśc grzbiety ale żeby 14 centymetrów:o Quote
Culineo Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Saththa']w sensie: czyli ich, nie czy czyli ich nie bo ja trochu zmeczona i nie łapie czy ich czynie ich a skoro inny przydomek to raczej nie ich tak myslę ja już też sie pogubiłam :D [quote name='jambi']no, faktycznie - tatus ten sam, ino matki inne :) hihi :D klaudusia, a nie - POLKA Dyas przypadkiem? ;) Polka, Polka tylko mi się 's' wcisnęlo nieumyślnie :) przydomek hodowlany - tam gdzie suka matka wiem, wiem, ale mi się wydawało, że Iskra ich :) ale przeglądnelam str i jednak nie ich :) [quote name='Saththa']Nie no, ze siwy to mnie nie zdziwło bo cały ogon ma siwy i zadnią częśc grzbiety ale żeby 14 centymetrów:o o kurdeeeee :) no to niezły 'włosek' :D Quote
taxelina Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ania90 napisał(a):starczy nie wejsc do Ciebie 1dzien i juz tyle zaleglosci sie ma Dokladnie!! Quote
jambi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Saththa napisał(a):Nie no, ze siwy to mnie nie zdziwło bo cały ogon ma siwy i zadnią częśc grzbiety ale żeby 14 centymetrów:o :hmmmm: Ty, a Ty pewna jesteś co do tego, że to sznaucer jest? Quote
Saththa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 jambi napisał(a)::hmmmm: Ty, a Ty pewna jesteś co do tego, że to sznaucer jest? No w metryce sznaucer olbrzym czarny... hmmm i szczek ma jak rodzinka:) Quote
Culineo Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ja te tego nic nie chce mówić, ale ja bym sobie Tazzia pooglądała :loveu: Quote
Saththa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 klaudusia0219 napisał(a):ja te tego nic nie chce mówić, ale ja bym sobie Tazzia pooglądała :loveu: Za niedługo pomowopodłogowojedzace uszkoświnki będzie :D Tylko musze zlokalizowac kom bo jak zwykle gdzieś posiałam... Quote
Culineo Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Saththa']Za niedługo pomowopodłogowojedzace uszkoświnki będzie :D Tylko musze zlokalizowac kom bo jak zwykle gdzieś posiałam... a co to za powiedzenia ? :D Quote
Saththa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 A w sensie, że zdjęcia :) po wybiegowe tym razem, Tazzio dostał świnskie uszko :) Niestety coś mi program szwankuje i mocno zdjęcia straciły na jakości nie wiem czemu :-( Hipnoza... Ha, mam Cie!! Czego chce? Ja tu jem... Moje uszko, moje MNIAM MNIAM! :evil_lol::evil_lol: Quote
Fides79 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC00999.jpg zjeść czy nie zjeść? oto jest pytanie :hmmmm: Quote
Doginka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 A jaka broda uświniona przy okazji:roflt: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01002.jpg Quote
Saththa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [quote name='Doginka']A jaka broda uświniona przy okazji:roflt: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC01002.jpg Odrazu po wybiegu się dorwał nie zdarzyłam umyć :D EDIT Ehhh a my sie własnie do weta szykujemy :mdleje: ja sie wykoncze przez tego chorucha :( Znowu oczy :mdleje: Quote
Culineo Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 hihihi wcina, że aż mu się ucha trzesą :) a co mu się z oczkami dzieje ? :( Quote
Saththa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 klaudusia0219 napisał(a):hihihi wcina, że aż mu się ucha trzesą :) a co mu się z oczkami dzieje ? :( Zapalenie jak zwykle :shake: i to jeszcze oba oczka :( Quote
Doginka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 A jutro powiesz nam, że to Prima aprilis:lol:;-) Quote
Saththa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Doginka napisał(a):A jutro powiesz nam, że to Prima aprilis:lol:;-) Uwierz mi, ze bardzo bym chciała :shake: :placz::placz::placz: Quote
Fides79 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Doginka A jutro powiesz nam, że to Prima aprilis:lol:;-) no nic empatii, nic, wszędzie podejrzliwa co Ci kto zrobił w tego 1 kwietnia ??:eviltong: Saththa Zapalenie jak zwykle :shake: i to jeszcze oba oczka :-( biedny Tazio:roll: wiadomo ile jeszcze bedziecie się tak męczyć, jak długo można rosnąć no? Quote
ahedok Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jakie ucho fajowe jedna z większych byłych miłości Irysa, odstawiona ze względu na zapach psa po takiej zabawie :D Quote
Saththa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Fides79 napisał(a):no nic empatii, nic, wszędzie podejrzliwa co Ci kto zrobił w tego 1 kwietnia ??:eviltong: biedny Tazio:roll: wiadomo ile jeszcze bedziecie się tak męczyć, jak długo można rosnąć no? A jedna taka Kinga nabrała mnie, ze nadgarstek w gipsie :lol: Poza tym to nić :lol: A co do meczenia to mamy 50% szans, ze jak już wyrosnie to to wcale sie nie uspokoji... :( Więc raczej Tazz nie bedzie miał takiej grzywki cudnej jak Dona... deer_1987 napisał(a):Cos smacznego dostal :loveu: Ucho :D ahedok napisał(a):jakie ucho fajowe jedna z większych byłych miłości Irysa, odstawiona ze względu na zapach psa po takiej zabawie :D uwage na zapach Tazza po tym co je i lubi to nic by nie jadł ze swych przysmaków. Ani kurzych łapek, ani penisów ani uszu, ani uszu środkowych :) Quote
Yuveza Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ja jeśli już to takie wędzone daje... ale penisów nie widziałam.... Quote
Fides79 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Saththa Napisał Fides79 no nic empatii, nic, wszędzie podejrzliwa co Ci kto zrobił w tego 1 kwietnia ??:eviltong: to buło adresowane do Doginki :razz: biedny Tazio:roll: wiadomo ile jeszcze bedziecie się tak męczyć, jak długo można rosnąć no? A jedna taka Kinga nabrała mnie, ze nadgarstek w gipsie :lol: Poza tym to nić :lol: nie Ty jedna dałaś się nabrać hi hi hi A co do meczenia to mamy 50% szans, ze jak już wyrosnie to to wcale sie nie uspokoji... :-( Więc raczej Tazz nie bedzie miał takiej grzywki cudnej jak Dona... a z tym rośnieciem to chodzilo mi o to jak długo jeszcze ta czaszka Tazzowi bedzie sie kształtować? ale te 50% to mnie deczko zmartwiło dobrze, że jest drugie tyle szans na poprawe :) uwage na zapach Tazza po tym co je i lubi to nic by nie jadł ze swych przysmaków. Ani kurzych łapek, ani penisów ani uszu, ani uszu środkowych :smile: uuuu fuuuj, jakie paskudztwa F nie dostaje ucholi bo po nich wymiotuje, nie wiedziec czemu, dostaje tylko prasowane kostki :p Quote
Recommended Posts