Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Fides79 ooo Jezusie Brodaty :-o :mdleje::mdleje::grin::grin::grin::grin: malawaszka hahaha uśliniony cudak :loveu: dziękuję za fotki z dedykacją :Rose: cudo!!! Bardzo proszę:) :cool3::cool3: Lucky. ale z niego słodki zaroślak :loveu: Dziekujemy :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Saththa napisał(a):a Tazzio nie fajny?:( Tazzio to 100% fajny czarnulek :loveu: ale wiesz podziwiam ze w takich miejsciach agility i mozna samemu pocwiczyc. moj klub psowy z agility lezy tak ze bez samochodu sie nie dostaniesz... a w sumie teraz to nie mam z kim niunia ktora tak to kochala nie moze, a sherry ma to gdzies:D Quote
jambi Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Saththa']Nie wiem czy bym dała rade z pudlem :) To troche nie moja bajka:) Z tymi kulkami na pupie:) nie "na pupie" tylko na nereczkach :grins: [quote name='Saththa'] Oczy widac oczy :multi::multi: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1006.jpg gdziee??? ale faktycznie - kudłacz nad kudłaczami! Quote
Saththa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 jambi napisał(a):nie "na pupie" tylko na nereczkach :grins: gdziee??? ale faktycznie - kudłacz nad kudłaczami! O przepraszam :) W takim razie na nereczkach :) To taki zabieg coby im w nerki zimno nie było:) Jak to gdzie iczy? tam gdzie ich miejsce i widac na pewno:D Quote
Yuveza Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ale Tazik zarósł:D ale pięknie wychodzi na zdjęciach:D Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 po dzisiejszym moim dniu mocno współczuję temu, kto będzie Tazzmana odgruzowywał :D Quote
Saththa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 malawaszka napisał(a):po dzisiejszym moim dniu mocno współczuję temu, kto będzie Tazzmana odgruzowywał :D Tiaaaa już Klaudiusia też współczuła a ja oczywiscie jesli wyrażacie ochotę przekażę wyrazy współczucia :) Quote
Culineo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Saththa napisał(a):Tiaaaa już Klaudiusia też współczuła a ja oczywiscie jesli wyrażacie ochotę przekażę wyrazy współczucia :) przekaż, przekaż :) i pozdrów od nas :evil_lol: bo my z podobnym 'kąskiem' przyjedziemy :D hah Quote
Doginka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ja to sobie bedę tak w ciszy podglądać, aż do trymowanka;-) Ale Tzzik śliczny kudlak:loveu: Quote
Saththa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 klaudusia0219 napisał(a):przekaż, przekaż :) i pozdrów od nas :evil_lol: bo my z podobnym 'kąskiem' przyjedziemy :D hah Mówisz masz:) Doginka napisał(a):Ja to sobie bedę tak w ciszy podglądać, aż do trymowanka;-) Ale Tzzik śliczny kudlak:loveu: A potem to już nie?:( Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Saththa napisał(a):Tiaaaa już Klaudiusia też współczuła a ja oczywiscie jesli wyrażacie ochotę przekażę wyrazy współczucia :) ahh bo Wy do "źródła" jedziecie?? super! Quote
Doginka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Saththa napisał(a):...A potem to już nie?:( Później już będę się odzywać;-):lol: Quote
Saththa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 malawaszka napisał(a):ahh bo Wy do "źródła" jedziecie?? super! No ja mam 11 km wiec z usług weterynaryjnych i u nich korzystam:) To jest 3w1 wet,fryzjer i hodowca:D Wiec jak jeżdze to ful wypas:) Doginka napisał(a):Później już będę się odzywać;-):lol: No ok 3mam za słowo:) chociaz trochę smutno bedzie;( Quote
Culineo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Saththa']Mówisz masz:) dziękować, dziękować :) [quote name='malawaszka']ahh bo Wy do "źródła" jedziecie?? super! do źródła! :evil_lol: Quote
jambi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 czyli, że Tazziowaty w odwiedziny do mamusi jedzie? :) a Sharki Kaludusi to samo pochodzenie? Quote
Saththa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 jambi napisał(a):czyli, że Tazziowaty w odwiedziny do mamusi jedzie? :) a Sharki Kaludusi to samo pochodzenie? Tak Tazziowaty jeżdzi i jest atrakcją bo ja zazwyczaj do budynku wjezdzam na butach bo to bydle się tak cieszy ze do domku wróćił :D Stanowimy atrakcję jak ktoś akurat jest u weta :D A Sharki i Tazz jakoś tak spokrewnieni są ale nie pamietam jak bardzo :D Quote
jambi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Saththa']Tak Tazziowaty jeżdzi i jest atrakcją bo ja zazwyczaj do budynku wjezdzam na butach bo to bydle się tak cieszy ze do domku wróćił :D Stanowimy atrakcję jak ktoś akurat jest u weta :D he he he... to mozecie robic za reklamę dla Gabinetu Weteryaryjnego ktoś spojrzy z boku i pomyśli "nooo, to musza być świetni lekarze, zobacz jak sie pies cieszy!" :) Quote
Saththa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='jambi']he he he... to mozecie robic za reklamę dla Gabinetu Weteryaryjnego ktoś spojrzy z boku i pomyśli "nooo, to musza być świetni lekarze, zobacz jak sie pies cieszy!" :) Heheh racja:) Mojej koleżanki ON tez sie kiedy tak ciezył na wizyte u weta.. dopuki go nie ciachneli :lol: ale Tazzio już ciachnięty i nadal sie cieszy :D Jak jestesmy w poczekalni to msuze cały czas być skupiona bo jak Pan wyjdzie albo Pani wejdzie to wyladuje na podłodze:) Jeszcze corka też się kreci zawsze w ta i spowrotem a ja tak za nia troszku :lol: Quote
jambi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Saththa, jak juz będzie na stole (albo po) to ja mam prośbe... weź Ty mu tak grzyweczke zaczesz lekko do gory albo odgranij na boczek i machnij zdjęcie tych oczów co?... co bysmy w końcu je ujrzeli ... wiesz jak jest, człowiek tak ma, jak nie zobaczy - nie uwierzy Quote
Saththa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Heheh no jak na stole bedzie to mu nie zrobie bo go zostawiam u fryzjera i potem po niego wracam;) Ale przeciez były już zdjęcia oczków Tazzowych :D Nawet w banerku mam :D Przeciez nie wyparowały, ale dobrze, zresztą i tak miał miec sesje po ufryzowaniu :lol Quote
Saththa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='jambi']ale ja chce takie jak u Tekli Ja nie umiem mu sama takiej grzywki zrobić:( Quote
jambi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 no toć właśnie przeciez nie będziesz robic sama a efekt warto uwiecznić, obfocić, bo potem znowu się będą dopominac o foty Quote
weszka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Kiedyś pewien pan też postanowił zaprzyjaźnić się z Furlą rzucając się na nią z wyciągniętymi rękami, a że był jeszcze z lekka wstawiony to by te rączki stracił :diabloti: Na jego szczęście zatrzymała się kilka cm przed bo jej się smycz skończyła :evil_lol::eviltong: Ludzie nie mają dobrze w głowie jednak :roll: Moje suczydła tez się cieszą jak idą do weta. Bo na zapleczu mają ciastka :cool3: a w ogóle to kiziają i jest miło więc czego się bać. No chyba że dochodzi do obcinania pazurów to troszkę im się mniej podoba wtedy. Quote
Recommended Posts