Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fides79
ooo Jezusie Brodaty :-o

:mdleje::mdleje::grin::grin::grin::grin:

malawaszka
hahaha uśliniony cudak :loveu:

dziękuję za fotki z dedykacją :Rose: cudo!!!

Bardzo proszę:) :cool3::cool3:

Lucky.
ale z niego słodki zaroślak :loveu:

Dziekujemy :loveu::loveu:

Posted

Saththa napisał(a):
a Tazzio nie fajny?:(

Tazzio to 100% fajny czarnulek :loveu: ale wiesz podziwiam ze w takich miejsciach agility i mozna samemu pocwiczyc. moj klub psowy z agility lezy tak ze bez samochodu sie nie dostaniesz... a w sumie teraz to nie mam z kim niunia ktora tak to kochala nie moze, a sherry ma to gdzies:D

Posted

jambi napisał(a):
nie "na pupie" tylko na nereczkach :grins:

gdziee???

ale faktycznie - kudłacz nad kudłaczami!

O przepraszam :) W takim razie na nereczkach :) To taki zabieg coby im w nerki zimno nie było:)

Jak to gdzie iczy? tam gdzie ich miejsce i widac na pewno:D

Posted

malawaszka napisał(a):
po dzisiejszym moim dniu mocno współczuję temu, kto będzie Tazzmana odgruzowywał :D

Tiaaaa już Klaudiusia też współczuła a ja oczywiscie jesli wyrażacie ochotę przekażę wyrazy współczucia :)

Posted

Saththa napisał(a):
Tiaaaa już Klaudiusia też współczuła a ja oczywiscie jesli wyrażacie ochotę przekażę wyrazy współczucia :)

przekaż, przekaż :) i pozdrów od nas :evil_lol: bo my z podobnym 'kąskiem' przyjedziemy :D hah

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
przekaż, przekaż :) i pozdrów od nas :evil_lol: bo my z podobnym 'kąskiem' przyjedziemy :D hah

Mówisz masz:)

Doginka napisał(a):
Ja to sobie bedę tak w ciszy podglądać, aż do trymowanka;-)
Ale Tzzik śliczny kudlak:loveu:

A potem to już nie?:(

Posted

malawaszka napisał(a):
ahh bo Wy do "źródła" jedziecie?? super!

No ja mam 11 km wiec z usług weterynaryjnych i u nich korzystam:) To jest 3w1 wet,fryzjer i hodowca:D Wiec jak jeżdze to ful wypas:)
Doginka napisał(a):
Później już będę się odzywać;-):lol:

No ok 3mam za słowo:) chociaz trochę smutno bedzie;(

Posted

jambi napisał(a):
czyli, że Tazziowaty w odwiedziny do mamusi jedzie? :)

a Sharki Kaludusi to samo pochodzenie?

Tak Tazziowaty jeżdzi i jest atrakcją bo ja zazwyczaj do budynku wjezdzam na butach bo to bydle się tak cieszy ze do domku wróćił :D Stanowimy atrakcję jak ktoś akurat jest u weta :D

A Sharki i Tazz jakoś tak spokrewnieni są ale nie pamietam jak bardzo :D

Posted

[quote name='Saththa']Tak Tazziowaty jeżdzi i jest atrakcją bo ja zazwyczaj do budynku wjezdzam na butach bo to bydle się tak cieszy ze do domku wróćił :D Stanowimy atrakcję jak ktoś akurat jest u weta :D

he he he... to mozecie robic za reklamę dla Gabinetu Weteryaryjnego

ktoś spojrzy z boku i pomyśli "nooo, to musza być świetni lekarze, zobacz jak sie pies cieszy!" :)

Posted

[quote name='jambi']he he he... to mozecie robic za reklamę dla Gabinetu Weteryaryjnego

ktoś spojrzy z boku i pomyśli "nooo, to musza być świetni lekarze, zobacz jak sie pies cieszy!" :)

Heheh racja:) Mojej koleżanki ON tez sie kiedy tak ciezył na wizyte u weta.. dopuki go nie ciachneli :lol: ale Tazzio już ciachnięty i nadal sie cieszy :D Jak jestesmy w poczekalni to msuze cały czas być skupiona bo jak Pan wyjdzie albo Pani wejdzie to wyladuje na podłodze:) Jeszcze corka też się kreci zawsze w ta i spowrotem a ja tak za nia troszku :lol:

Posted

Saththa, jak juz będzie na stole (albo po) to ja mam prośbe... weź Ty mu tak grzyweczke zaczesz lekko do gory albo odgranij na boczek i machnij zdjęcie tych oczów co?... co bysmy w końcu je ujrzeli ... wiesz jak jest, człowiek tak ma, jak nie zobaczy - nie uwierzy

Posted

Heheh no jak na stole bedzie to mu nie zrobie bo go zostawiam u fryzjera i potem po niego wracam;)

Ale przeciez były już zdjęcia oczków Tazzowych :D Nawet w banerku mam :D

Przeciez nie wyparowały, ale dobrze, zresztą i tak miał miec sesje po ufryzowaniu :lol

Posted

Kiedyś pewien pan też postanowił zaprzyjaźnić się z Furlą rzucając się na nią z wyciągniętymi rękami, a że był jeszcze z lekka wstawiony to by te rączki stracił :diabloti: Na jego szczęście zatrzymała się kilka cm przed bo jej się smycz skończyła :evil_lol::eviltong: Ludzie nie mają dobrze w głowie jednak :roll:
Moje suczydła tez się cieszą jak idą do weta. Bo na zapleczu mają ciastka :cool3: a w ogóle to kiziają i jest miło więc czego się bać. No chyba że dochodzi do obcinania pazurów to troszkę im się mniej podoba wtedy.