ahedok Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Tazzmana podglądamy z Iryskiem już od dawna, cudne Futro:loveu: teraz się ujawniamy, bo założyliśmy własną galerię :evil_lol: zapraszamy serdecznie :p Quote
Saththa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='ahedok']Tazzmana podglądamy z Iryskiem już od dawna, cudne Futro:loveu: teraz się ujawniamy, bo założyliśmy własną galerię :evil_lol: zapraszamy serdecznie :p Witamy serdecznie :) Chętnie obacze o ile uda mi się znaleźć :) Deer mi się ostatnio odechciało wogule, pewnie wróce ale ejszcze nie teraz:) Quote
taxelina Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Cos fajnego Tazz narozrabial przez weekend? :razz: Quote
Saththa Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Przestał jeść :) Chyba znowumu sie karma znudziła heh Quote
weszka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Saththa']Przestał jeść :) Chyba znowumu sie karma znudziła heh Hehehe a ciekawe dlaczego do odpowiedzi masz podlinkowane zdjęcie z galerii Tekli :cool3::evil_lol: Quote
Fides79 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Saththa']Przestał jeść :) Chyba znowumu sie karma znudziła heh oooo a co to za grymaszenie, a jaką mu dajecie?? Quote
Saththa Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 weszka napisał(a):Hehehe a ciekawe dlaczego do odpowiedzi masz podlinkowane zdjęcie z galerii Tekli :cool3::evil_lol: Juz poprawiłam :) A i nie wiem czemu tak mi się zrobiło, Fides79 napisał(a):oooo a co to za grymaszenie, a jaką mu dajecie?? Arion premium Maintance Large Breed :D Quote
Tekla64 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 cale szczescie ze ja nie mam takich problemow , jak ktores nie chce jesc to ino jedno karmienie bo widocznie robi se przerwe albo cus ale juz nastepnego dnia zjadaja wsio bo reszta chetnie zwsze dodoatkowa porcje pochlonie a to dziala mobilizujaco na delikwneta hihihi konkurencja czasem zdrowa jest hihihi Quote
Fides79 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 tez dawałam Ariona Felkowi tylko tego dla małych ras, ale juz po 15 kg zrobił sie kłopot z jedzeniem, no ale ile mozna zjadac ciagle ta sama karme, tylko u maluchów to troche inaczej ta ilosc sie rozchodzi Quote
Saththa Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 No jk Tazz mi nie zjada to zabieram miskę nie stoi miska z zarciem nie wiadomo jak dlugo:) Quote
weszka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Vesper też od czasu do czasu grymasi i konkurencja Dirki nie działa na nią mobilizująco. Po prostu jej odddaje swoją porcję. Całe szczęście ja stoje na straży i jak nie zjada to miska znika bo inaczej Dirki by juz przez drzwi nie przeszła ;) Quote
Fides79 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 i słusznie, ja Felkowi raz zostawiłam karme której nie zjadł i nie dostał nic dopóki nie zjadł tego co dostał, 3 dni stało, a takie juz zwietrzałe jak głodek mu zajrzał do tyłka to sie okazało przepyszne i wtrącił raz dwa :p Quote
Saththa Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 No mi bardzo nie fajnie z tym, że karme wyrzucam, bo ja zalewam wodą i sie nie nadaje do ncizego heh. Ale nie cpelą aby sie paćka zrobiła tylk ozimną i coby troche pochamowac Tazza szybkość pochłaniania pokarmu:P Quote
ania90 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 to Tazz jest wymyslaty jak moj Bobi :evil_lol: zapraszam do galerii Bobiego;) Quote
weszka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Saththa napisał(a):No mi bardzo nie fajnie z tym, że karme wyrzucam, bo ja zalewam wodą i sie nie nadaje do ncizego heh. Ale nie cpelą aby sie paćka zrobiła tylk ozimną i coby troche pochamowac Tazza szybkość pochłaniania pokarmu:P No to gorzej. Ja daję suchą więc może wracać do jadłospisu wielokrotnie ;) Quote
eria Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 bosszzz ja to w ogóle nie wiem jak to jest mieć psa wybrednego/niejadka Foxi wchłonie wszystko,w każdej ilości, zawsze. Ona była po zatruciu strychniną, w stanie agonalnym już prawie,a podłożyłam karmę to jadła... Quote
Saththa Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Eria Tazz zazwyczaj też nie ejst wybredny i zje wszystk oi w każdej ilości. Jak nie je to ja się martwie, ze chory czy co... Teraz jest drugi raz jak nie chciał jeśc wczesniej jakies 4 worki karmy temu tez nie chciał co,s mu jakby nagle zaczeło nie smakowac heh Weszko no to Ty masz dobrze, jak suchą, ja no nietstey zalewam i dupa heh Quote
Fides79 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ja F tez daje suchą, czemu mu zalewasz w sumie? i jesli je cały czas tą samą karmę to może mu się po prostu przejadła i dla tego grymasi Quote
Saththa Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 [quote name='Fides79']ja F tez daje suchą, czemu mu zalewasz w sumie? i jesli je cały czas tą samą karmę to może mu się po prostu przejadła i dla tego grymasi Temu :) [quote name='Saththa'] Ale nie cieplą aby sie paćka zrobiła tylk ozimną i coby troche pochamowac Tazza szybkość pochłaniania pokarmu:P No włąśnie nie je cały czas tej samej. tej karmy to włąsnie zaczelismy niedawno 3 worek heh. wczesniej był na Boschu ale mu nie słu zył a wczesniej tez na arionie ale juniorze heh Quote
Fides79 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 hi hi hi dziś poniedziałek, wiec moje czytanie ze zrozumieniem ciut szwankuje :evil_lol: ale skoro zjada 3 worek pod rząd (o ile dobrze rozumiem) to moze własnie mu sie przejadło :roll: oo a ja własnie sie zastanawiam nad Boschem :roll: mój bardzo chętnie wcinał Bento Kronen i teraz mamy Bozite i tez zjada z wielkim apetytem :p Quote
Saththa Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 No ja sie własnie zastanawiam nad zmiana ale nie mam pojecia na co heh. Zresztą dziś sniadanie Tazz ładnie zjadł hmmm nie wiem może to chwilowe było i go trochę poobserwuję zanim zdecyduje. Ja z Boscha po 2óch workach zrezygnowałam, Tazz miał brzydką qpę i zmienił mu się zapch strasznie TZ mówił, że smierdzi heh Ale to wiadomo dla każdego inaczej:) Quote
Fides79 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 hmm Bosch jest dosc atrakcyjny cenowo ale ze wzgledu na to ze Felek jest mały nie bardzo widzi mi sie kupowanie 15 kg worów, bo w okolicach 10 kg zaczyna sie grymaszenie wiec wybieram takie karmy, które maja po 7-10 kg choć Bozita ma 5 albo 15 wiec kupiłam 5, ale z kolei szybko sie konczy a po BK i po Bozicie F ma ładne koopki i ma łaną sierść :) Quote
Saththa Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 hmmm a coż to "BK" No u Tazza 15kg worek karmy starcza na miesiąc :D Quote
Fides79 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 http://swiatkarm.pl/s,bento_kronen,19.html a prosze zerknij sobie :) Quote
Recommended Posts