Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Dobrze, że nie na 01.04, bo mogłabyś z pudlem wrócić do domu ;)

Heheh ale by było :) Dobrze, ze Tazz ma gakerie na ogolnym a nie na sznupach bo trzebaby było przenosić :D

Posted

Tekla64 napisał(a):
oj to chya bylby krolweski nad krolewskimi ale byloby fajowo , taki 1szo kwietniowy zrobiony pies hihihi

Nie wiem czy bym dała rade z pudlem :) To troche nie moja bajka:) Z tymi kulkami na pupie:)
Lucky. napisał(a):
widzę, że Wy też chodzicie na spacerki, na wybieg do lasku arkońskiego :))
i witamy się po raz pierwszy :)

Ano chodzimy tj czesciej ejzdzimy ale a i owszem:)

Witamy serdecznie i zapraszamy :)
deer_1987 napisał(a):
Dasz rade bez psa:razz:

Dac dam ale to nie zmienia faktu, ze mi zle i nie dobrze i nie moge sobie miejsca znalezc:)

Posted

Maalwi napisał(a):
HIhi świetne fotki, tak jak pisała Tekla od psów trzeba odpoczywać,a ty sobie zrób kąpiel w wannie z bąbelkami:diabloti::razz:

Nie mam wanny:( Mam tylko prysznic :(

Zaraz beda dzisiejszo wybiegowe foty:)

Posted

A wiec foty foty :) Troszku ich będzie ale to jak to u nas, raz nie zawsze:diabloti:
Tazz sie dzis nie ubrudził bo sucho było wiec tylko broda trochę w piachu- jestem niezmiernie szczęśliwa Tazzior mniej :evil_lol::evil_lol:

Zapraszamy :)

TADAM!

W tle Roni jest:)

I tutaj też :loveu:

Posted

lo matko alez on ma na sobie tej welny !!!!
wisz co wspolczuje ci jednak tego czesania jesli tylko w polowie ma to co Dona po spacerach!!!!
i do tego ona nie bardzo lubi sie czesac wiec nie jest to dla nas taka sama tylko przyjemnosc to mnie juz jest latwiej ja miec w miejszym wymiarze futra hihihi a poaz tym ja jednak Done wole obciachana!!!!

ale Tazik jest super na tym wybiegu i widac ze tyn pies jest szczesliwy tam [bo mamy malo zdjec z domowych pieleszy coby i tam widziec go szczesliwego ]hihihi a ze macie takie miejsce do biegania ze wszystkimi psami to wam deczko zazdroszcze hihihi
Piekny tyn twoj ogrom futra na dlugasnych lapach z coraz wieksza glowa !!!

a oczy to beda jak mu je odslonisz hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
lo matko alez on ma na sobie tej welny !!!!

No cóż już miesiac temu doszłam do wniosku ze czas juz do fryzjera :evil_lol:
wisz co wspolczuje ci jednak tego czesania jesli tylko w polowie ma to co Dona po spacerach!!!!

Pewnie ma i trochę wiecej bo Dona zazwyczaj krótszą sierśc ma niż Tazz ale też nie ma czesto takich mokrych spacerów jak Dona pewnie :)
i do tego ona nie bardzo lubi sie czesac wiec nie jest to dla nas taka sama tylko przyjemnosc to mnie juz jest latwiej ja miec w miejszym wymiarze futra hihihi a poaz tym ja jednak Done wole obciachana!!!!

Tazz za czesaniem nie przepada trzeba go najczęściej prezkupić czymś

ale Tazik jest super na tym wybiegu i widac ze tyn pies jest szczesliwy tam [bo mamy malo zdjec z domowych pieleszy coby i tam widziec go szczesliwego ]

Taaak postaram się poprawić:)
hihihi a ze macie takie miejsce do biegania ze wszystkimi psami to wam deczko zazdroszcze hihihi

To zdecydowanie jest to fajna opcja, ale niesttey dużo złych zachowań pies wynosi z wybiegu ehhh
Piekny tyn twoj ogrom futra na dlugasnych lapach z coraz wieksza glowa !!!

Dziekujemy :loveu::loveu::loveu:
a oczy to beda jak mu je odslonisz hihihi

No tak już za tydzień
:cool1::cool1:

klaudusia0219 napisał(a):
no, no...co mogę powiedzieć FUTRO ! :loveu:
hah jak powiem do mojego 'menda' to tata się burzy jak ja na jego synusia mogę tak mówić :lol:

Tak zdeydowanie FUTRO określa go dośc trafnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

greatmadwomen napisał(a):
na niektórych wygląda jak niedźwiadek :D

Jakiś czas temu jak z nim szłąm ulica Pan idący naprzeciwko właśnie tak zawołał do nas "Niedźwiedź"... Po czym jak się zblizył radośnie wyciagnął dłoń do Tazza a Tazz z taką samą radością doskoczył do tej jego wyciagniętej dłoni... Pan się troszku zdziwił ale przyznał mi racje jak mu powiedziałam, ze to nie było mądre z jego strony wuciągac dłoni do obcego psa :)

Posted

greatmadwomen napisał(a):
heh zgadzam się, szczególnie jak była właścicielka obok :) tak trudno było się zapytać czy nie zje przypadkiem w całości go :diabloti:

No cuz ta moja durnota myslała, ze Pan ma cos w dłoni do żarcia heh

A czy trudno było się zapytac myslę, że grono ludzi ma z tym problem:) Tylko się zastanawiam co tez ten Pan sobie myslał ehhh

Nie tylko byłam obok, Tazz szedł oczywiscie na smyczy :D

Posted

ooo Jezusie Brodaty :-o
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN0999.jpg no rzeczywiście wielka chodząca góra futra :loveu:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1018.jpg ojj to jest fantastyczne:loveu: jak ładnie pieseczkowi broda odrasta :lol:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN0987.jpg hi i ale tu komicznie wyszedł
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN0977.jpg dostojny, dumny i kudłaty ;)