Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):Dobrze, że nie na 01.04, bo mogłabyś z pudlem wrócić do domu ;) Heheh ale by było :) Dobrze, ze Tazz ma gakerie na ogolnym a nie na sznupach bo trzebaby było przenosić :D Quote
Tekla64 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 oj to chya bylby krolweski nad krolewskimi ale byloby fajowo , taki 1szo kwietniowy zrobiony pies hihihi Quote
Lucky. Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 widzę, że Wy też chodzicie na spacerki, na wybieg do lasku arkońskiego :)) i witamy się po raz pierwszy :) Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Tekla64 napisał(a):oj to chya bylby krolweski nad krolewskimi ale byloby fajowo , taki 1szo kwietniowy zrobiony pies hihihi Nie wiem czy bym dała rade z pudlem :) To troche nie moja bajka:) Z tymi kulkami na pupie:) Lucky. napisał(a):widzę, że Wy też chodzicie na spacerki, na wybieg do lasku arkońskiego :)) i witamy się po raz pierwszy :) Ano chodzimy tj czesciej ejzdzimy ale a i owszem:) Witamy serdecznie i zapraszamy :) deer_1987 napisał(a):Dasz rade bez psa:razz: Dac dam ale to nie zmienia faktu, ze mi zle i nie dobrze i nie moge sobie miejsca znalezc:) Quote
taxelina Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 No nie dziwie sie, ja sie tylko raz rozstalam z nimi na 24h jak jechalam na swiatowke ponad 600 km w jedna strone w 2008 :razz: Quote
Tekla64 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 od psow tak samo jak od dzieci nalezy odpoczywac!!!!! to zmienia spojrzenie na nie , daje swiezosc w stosunach i wiecej zrozumienia Quote
Maalwi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 HIhi świetne fotki, tak jak pisała Tekla od psów trzeba odpoczywać,a ty sobie zrób kąpiel w wannie z bąbelkami:diabloti::razz: Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Maalwi napisał(a):HIhi świetne fotki, tak jak pisała Tekla od psów trzeba odpoczywać,a ty sobie zrób kąpiel w wannie z bąbelkami:diabloti::razz: Nie mam wanny:( Mam tylko prysznic :( Zaraz beda dzisiejszo wybiegowe foty:) Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 A wiec foty foty :) Troszku ich będzie ale to jak to u nas, raz nie zawsze:diabloti: Tazz sie dzis nie ubrudził bo sucho było wiec tylko broda trochę w piachu- jestem niezmiernie szczęśliwa Tazzior mniej :evil_lol::evil_lol: Zapraszamy :) TADAM! W tle Roni jest:) I tutaj też :loveu: Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Nagły zwrot :evil_lol: Moja góra futra na łapach :) Ciapek:) Oczy widac oczy :multi::multi: Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Roni w całej okazałości :) Uchwycony na trojkącie :) Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Biegne, biegne :) I sesja na podwyższeniu :eviltong::eviltong: Menda :razz::razz: Quote
Tekla64 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 lo matko alez on ma na sobie tej welny !!!! wisz co wspolczuje ci jednak tego czesania jesli tylko w polowie ma to co Dona po spacerach!!!! i do tego ona nie bardzo lubi sie czesac wiec nie jest to dla nas taka sama tylko przyjemnosc to mnie juz jest latwiej ja miec w miejszym wymiarze futra hihihi a poaz tym ja jednak Done wole obciachana!!!! ale Tazik jest super na tym wybiegu i widac ze tyn pies jest szczesliwy tam [bo mamy malo zdjec z domowych pieleszy coby i tam widziec go szczesliwego ]hihihi a ze macie takie miejsce do biegania ze wszystkimi psami to wam deczko zazdroszcze hihihi Piekny tyn twoj ogrom futra na dlugasnych lapach z coraz wieksza glowa !!! a oczy to beda jak mu je odslonisz hihihi Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 I na koniec moje ulubione :loveu::loveu: Quote
Culineo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 no, no...co mogę powiedzieć FUTRO ! :loveu: hah jak powiem do mojego 'menda' to tata się burzy jak ja na jego synusia mogę tak mówić :lol: Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Tekla64 napisał(a):lo matko alez on ma na sobie tej welny !!!! No cóż już miesiac temu doszłam do wniosku ze czas juz do fryzjera :evil_lol: wisz co wspolczuje ci jednak tego czesania jesli tylko w polowie ma to co Dona po spacerach!!!! Pewnie ma i trochę wiecej bo Dona zazwyczaj krótszą sierśc ma niż Tazz ale też nie ma czesto takich mokrych spacerów jak Dona pewnie :) i do tego ona nie bardzo lubi sie czesac wiec nie jest to dla nas taka sama tylko przyjemnosc to mnie juz jest latwiej ja miec w miejszym wymiarze futra hihihi a poaz tym ja jednak Done wole obciachana!!!! Tazz za czesaniem nie przepada trzeba go najczęściej prezkupić czymś ale Tazik jest super na tym wybiegu i widac ze tyn pies jest szczesliwy tam [bo mamy malo zdjec z domowych pieleszy coby i tam widziec go szczesliwego ] Taaak postaram się poprawić:) hihihi a ze macie takie miejsce do biegania ze wszystkimi psami to wam deczko zazdroszcze hihihi To zdecydowanie jest to fajna opcja, ale niesttey dużo złych zachowań pies wynosi z wybiegu ehhh Piekny tyn twoj ogrom futra na dlugasnych lapach z coraz wieksza glowa !!! Dziekujemy :loveu::loveu::loveu: a oczy to beda jak mu je odslonisz hihihi No tak już za tydzień :cool1::cool1: klaudusia0219 napisał(a):no, no...co mogę powiedzieć FUTRO ! :loveu: hah jak powiem do mojego 'menda' to tata się burzy jak ja na jego synusia mogę tak mówić :lol: Tak zdeydowanie FUTRO określa go dośc trafnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 greatmadwomen napisał(a):na niektórych wygląda jak niedźwiadek :D Jakiś czas temu jak z nim szłąm ulica Pan idący naprzeciwko właśnie tak zawołał do nas "Niedźwiedź"... Po czym jak się zblizył radośnie wyciagnął dłoń do Tazza a Tazz z taką samą radością doskoczył do tej jego wyciagniętej dłoni... Pan się troszku zdziwił ale przyznał mi racje jak mu powiedziałam, ze to nie było mądre z jego strony wuciągac dłoni do obcego psa :) Quote
taxelina Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN0999.jpg ale macie tam fajnie tor agility! Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 deer_1987 napisał(a):http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN0999.jpg ale macie tam fajnie tor agility! a Tazzio nie fajny?:( Quote
Rumi. Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 heh zgadzam się, szczególnie jak była właścicielka obok :) tak trudno było się zapytać czy nie zje przypadkiem w całości go :diabloti: Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 greatmadwomen napisał(a):heh zgadzam się, szczególnie jak była właścicielka obok :) tak trudno było się zapytać czy nie zje przypadkiem w całości go :diabloti: No cuz ta moja durnota myslała, ze Pan ma cos w dłoni do żarcia heh A czy trudno było się zapytac myslę, że grono ludzi ma z tym problem:) Tylko się zastanawiam co tez ten Pan sobie myslał ehhh Nie tylko byłam obok, Tazz szedł oczywiscie na smyczy :D Quote
Fides79 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ooo Jezusie Brodaty :-o http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN0999.jpg no rzeczywiście wielka chodząca góra futra :loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1018.jpg ojj to jest fantastyczne:loveu: jak ładnie pieseczkowi broda odrasta :lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN0987.jpg hi i ale tu komicznie wyszedł http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN0977.jpg dostojny, dumny i kudłaty ;) Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 hahaha uśliniony cudak :loveu: dziękuję za fotki z dedykacją :Rose: cudo!!! Quote
Recommended Posts