Saththa Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='Tekla64']no to troche masz z tymi oczami , nie fajnie ale zdjecia beda???? hihihi No nie fajnie heh ale nic nie moge z tym zrobić ino przeczekać:( Zdjęć jeszcze mam pare sprzed dwóch tyg na kompie wrzucę jutro mam nadzieje, chwilowo czas mi ucieka cały czas ehhh [quote name='deer_1987']Czesc! Jakies nowosci u Tazza? Tazz ma zawalone oczko :( I Deer gratulujemy :D Napisałaś 1000 post w galerii Tazzmanka :D I tymże wygrałas... Wirtualnego mokrego buziaka od Tazzmanka :D Quote
jambi Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Saththa napisał(a):Ja się bardzo bałam, że mi po kastracji Futro sie zrobi kuleczka ale w sumie nic sie takiego nie dzieje:) Ale to pewnie przez wybiegi, lasy itd :) bo ten typ tak widac ma ;) Arona na fotach widziałaś? toc on jajka pożegnał w wieku lat 2, a całe życie szczupaczek, z pieknie zachowana linią :lol: Quote
taxelina Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Oj nawet nie zauwazylam taki wazny post :oops: Quote
Saththa Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 jambi napisał(a):bo ten typ tak widac ma ;) Arona na fotach widziałaś? toc on jajka pożegnał w wieku lat 2, a całe życie szczupaczek, z pieknie zachowana linią :lol: Tazz miał 10,5 miesiaca :) deer_1987 napisał(a):Oj nawet nie zauwazylam taki wazny post :oops: Nie ładnie:) Quote
Saththa Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Bubuś zwany Grandem I Tazzmanek :) Ze specjalnymi życzeniami dla Malawaszki :) :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Culineo Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 uhuhu Tazziku ciesz się osttnimi chwilami z futrem :D hahah już niegługo ... ;P a zdjęcia jak zwykle śliczne, bo jest tam Tazz ! :) Quote
zerduszko Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Saththa napisał(a):Zdjęcia zawsze mozna zobaczyć;) Własnie dodałam 4 ostatnie z nim jakie miałam:) Ale ja nikogo nie namawiam:) Przyszłam zwabiona zdjęciami :D Twój, to ten duży kudłaty? :) Quote
Fides79 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ooo jakie fajowe zdjecia z wybiegu :p http://img84.imageshack.us/img84/6135/dscn0841mh.jpg ha ha jakie radosne piesy, rewelacja :lol: http://img232.imageshack.us/img232/622/dscn0846z.jpg a tu Tazz wygląda jak jakaś figurka hi hi hi a w ogóle to Babuś/Grand wygląda jak sznaucer węgierski o którym pisałam u siebie ;):lol: Quote
Doginka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ciekawi mnie jak kudłacz będzie wyglądał odfutrzony;-):lol: Quote
Tekla64 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 narob wiecej futrzastych cobymy mieli co porownywac masz ostatnie chwile hihihi Tzz jak zwykle cudny kudlacz ale ona ma zawsze radoche na wybiegu co? reszta tyz zreszta Quote
Saththa Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='zerduszko']Przyszłam zwabiona zdjęciami :D Twój, to ten duży kudłaty? :) A witamy witamy :) I tak ten mój to ten duzy i juz niedługo kudłaty :lol: [quote name='Fides79']ooo jakie fajowe zdjecia z wybiegu :p http://img84.imageshack.us/img84/6135/dscn0841mh.jpg ha ha jakie radosne piesy, rewelacja :lol: http://img232.imageshack.us/img232/622/dscn0846z.jpg a tu Tazz wygląda jak jakaś figurka hi hi hi a w ogóle to Babuś/Grand wygląda jak sznaucer węgierski o którym pisałam u siebie ;):lol: O no to mamy przyklad psa figurki i sznupa wegierskiego na jednym zdjęciu :D [quote name='Doginka']Ciekawi mnie jak kudłacz będzie wyglądał odfutrzony;-):lol: Chudo hyhyhyhy :D [quote name='deer_1987']Ale ostatnio zdjeciami sypiesz :razz: No tak jakos się złożyło;) Alespoko spoko już niedługo :razz: Juz mi sie koncza nowe:) [quote name='Tekla64']narob wiecej futrzastych cobymy mieli co porownywac masz ostatnie chwile hihihi Tzz jak zwykle cudny kudlacz ale ona ma zawsze radoche na wybiegu co? reszta tyz zreszta Tak w sumie to on zawsze ma radoche :) Wszedzie fajnie byle z Pańcią :lol: na wybieg jak pojade to zrobie bo tam mi sie dobrze foci :) Quote
Tekla64 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 a u was nie pada deszcz ze sinegiem bo ponoc w Lodzi tak u mnie ino mzy na razie i jest byle jak Quote
Saththa Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 w nocy padało ale teraz juz słonko świeci:) Ale dzis i tak nici z wybiegu bo ja zaraz na zajecia jade ehhh Quote
ania90 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 dwa czarne potworki:evil_lol: a roznica we wielkosci, jeden duzy drugi maly a kolor ten sam jak tata ze synem:eviltong: Quote
Saththa Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='zerduszko']Fajny ten Twój duży :loveu: Dziekujemy :) [quote name='ania90']dwa czarne potworki:evil_lol: a roznica we wielkosci, jeden duzy drugi maly a kolor ten sam jak tata ze synem:eviltong: Różnica jeszcze w stopniu zarosnięcia :D w nocy padało ale teraz juz słonko świeci:smile: Zmieniam zdanie, pada deszcz i grad na zmiane ze sniegiem ielkie płaty i słoncem i 4,5 stopni na dworzu hmmm Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 to kiedy Tazz ostatecznie straci futro? w sobote? i jak - trymowany będzie? czy strzyżony? Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 deer_1987 napisał(a):jak sie konca to sie robi nowe :razz: Trzeba pamietac o tym aby wziazc aparat. albo ze ma sie telefon w kieszeni :D Kama & Diana napisał(a):Więcej fotek więcej !! ;) Normalnie pikietujesz mi tutaj :lol: jambi napisał(a):to kiedy Tazz ostatecznie straci futro? w sobote? i jak - trymowany będzie? czy strzyżony? Tazz ma termin na 04.04.2011 to jest poniedziałek za tydzień :) No i umowiony na trymowanie :) Quote
Doginka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Już się nie mogę doczekać wytrymowanego Tazzika;-) Quote
Saththa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 jeszcze tydzien :) Za tydzien o tej porze bede sie snula bez sensu po domu bez psa:( Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Saththa napisał(a):Tazz ma termin na 04.04.2011 to jest poniedziałek za tydzień :) No i umowiony na trymowanie :) Dobrze, że nie na 01.04, bo mogłabyś z pudlem wrócić do domu ;) Quote
Recommended Posts