Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a wiecie ze ja nigdy nie mialam psa coy mial opory przed wetem???
ale ja furore robie jak jade szczepic!!!
bo szczepie wsie na raz wiec do weta wchodzimy tez na raz wszystkie a wtedy ludzisk a sie naprawde gapia hihihi jak na wariatow przede wszystkim

Posted

weszka napisał(a):
Ludzie nie mają dobrze w głowie jednak :roll:

sie zgadzam... bo w drugą strone tez im sie pierniczy ... nie dalej jak wczoraj wracam z psami ze spaceru, człapiemyu po schodach, z góry schodza jakies laski i zobaczyły moje psy - po kolei "o jejku patrz pies" - to na widok Mii, "o rany jeszcze jeden!" - to na widok Balbiny, ja stałam pół pietra niżej asekurując Arona, który ledwo ledwo wchodzi po tych schodach - i wtedy panienki go zobaczyły "Boże! trzeci!!!" - z przerażeniem w głosie wbiły sie niemal w ściane... Aron w tym momencie ciężko dysząc nie dał rady i zrabał się ze schodka a panienka z przerażeniem w głosie "on nie pogryzie?" :stupid: ... miałam ochote powiedziec jej, że tak, zaraz po tym jak go podniose rzuci jej sie do gardła...

Posted

eria napisał(a):
A u weto-hodowcy-fryzjera dopilnuj coby mu grzywkę normalną zrobili , co oczy będzie widać !!!

toż cały dzień jej o tym mówie!!! :megagrin:

Posted

jambi napisał(a):

chyba im więcej takich głosów tym lepiej, bo ostatnio to spartolili sprawę! :D

Posted

jambi napisał(a):
sie zgadzam... bo w drugą strone tez im sie pierniczy ... nie dalej jak wczoraj wracam z psami ze spaceru, człapiemyu po schodach, z góry schodza jakies laski i zobaczyły moje psy - po kolei "o jejku patrz pies" - to na widok Mii, "o rany jeszcze jeden!" - to na widok Balbiny, ja stałam pół pietra niżej asekurując Arona, który ledwo ledwo wchodzi po tych schodach - i wtedy panienki go zobaczyły "Boże! trzeci!!!" - z przerażeniem w głosie wbiły sie niemal w ściane... Aron w tym momencie ciężko dysząc nie dał rady i zrabał się ze schodka a panienka z przerażeniem w głosie "on nie pogryzie?" :stupid: ... miałam ochote powiedziec jej, że tak, zaraz po tym jak go podniose rzuci jej sie do gardła...

ha ha trzeba było dziweczęciu powiedzieć, że nie bo nie macie za wiele miejsca w lodówce :cool3::lol::diabloti:

Posted

a po jakich rodzicach jest Tazzik? :)
aaaa... i już dawno się ja miałam spytać jakie on ma imie z rodowodu ,bo ja ciekawa :D
pamięć mam dobrą ..tylko krótką :)

Posted

jambi
jambi
no toć właśnie przeciez nie będziesz robic sama

a efekt warto uwiecznić, obfocić, bo potem znowu się będą dopominac o foty

Oczywiscie zdjęcia będa i to dużo i mnogo i wogle ogrom i pogrom :)

weszka
Kiedyś pewien pan też postanowił zaprzyjaźnić się z Furlą rzucając się na nią z wyciągniętymi rękami, a że był jeszcze z lekka wstawiony to by te rączki stracił Na jego szczęście zatrzymała się kilka cm przed bo jej się smycz skończyła Ludzie nie mają dobrze w głowie jednak
Moje suczydła tez się cieszą jak idą do weta. Bo na zapleczu mają ciastka a w ogóle to kiziają i jest miło więc czego się bać. No chyba że dochodzi do obcinania pazurów to troszkę im się mniej podoba wtedy.

Heheh ludzie to idioci A jak ciacha to super :D Ja u weta cwicze stanowczość w komendach u Tazza bo ciezko mi go tam ogarnać heh

eria
http://i1020.photobucket.com/albums/...g/DSCN1021.jpg
sama słodycz!
Fajny macie ten wybieg ! :smile:
A u weto-hodowcy-fryzjera dopilnuj coby mu grzywkę normalną zrobili , co oczy będzie widać !!!
Bo tak jak u Irysa taka CTR'owa grzywa pasuje i mi się podoba, tak u Tazza ni w ząb taki niedorośnięty daszek jest hiihihi a oczu trza się domyślać :-D

Ale ale przecież nogdy nie mówiłyście nic o grzywce a grzywka pewnie bedzie taka jak na banerku wiec i oczy widac bedzie. Tazz ostatnio w pażdzierniku był robiony i w miedzy czasie TZ sie dorwał do jego grzywki... ja ostatnio poprawiłam troche bo odrosła ale no cóz... :shake:

A oczka beda obiecuje :)

Tekla64
a wiecie ze ja nigdy nie mialam psa coy mial opory przed wetem???
ale ja furore robie jak jade szczepic!!!
bo szczepie wsie na raz wiec do weta wchodzimy tez na raz wszystkie a wtedy ludzisk a sie naprawde gapia hihihi jak na wariatow przede wszystkim

Nooo bo ja wpadacie taka psią gromadą :)
Mój Tamis jakieś 300 m od lecznicy stawał iniesc go trza było, wiec ja wole Tazza z tymi jego napadami radości :D

jambi

Matko... :mdleje:

jambi
Napisał eria

Ok już zapamietałam OCZY!! :D

eria

chyba im więcej takich głosów tym lepiej, bo ostatnio to spartolili sprawę! :-D

Ahaaa to ja nie wiedziałam ogólnie... Ostatnio był po fryzie bez brody hmmm ale zeby grzywka nie taka była to ja nie wiedziałam.. :roll:

westie_justa
Daje głos! Aby oczy się pokazały:-D

Ok, ok pamiętam już :razz:

Fides79

ha ha trzeba było dziweczęciu powiedzieć, że nie bo nie macie za wiele miejsca w lodówce :cool3::lol::diabloti:

Ooo dobre :evil_lol::evil_lol:

jambi
no w sumie mogłam jeszcze zaproponować, żeby uprzejmie podsuneła mu ręke pod pysk co by sie chłopak nie męczył zbytnio...

Może by mu podłożyła :) I nie trza by było kolacji jeśc

klaudusia0219
a po jakich rodzicach jest Tazzik? :smile:
aaaa... i już dawno się ja miałam spytać jakie on ma imie z rodowodu ,bo ja ciekawa :-D
pamięć mam dobrą ..tylko krótką :smile:

O: Gently Born Elegant Man
M: Atena Dyas

Rodowodowo Eton :lol:

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
a u mnie
O: Gently Born Shakespeare
M: Polska Dyas
słodkie ETON :) hihih a Irys od Ali też jest po tych rodzicach tylko miot na 'I' :)

No to macie braciszków:) poza miotowych :)

Posted

sorki ale kiedys [ja nie umiem szperac i wyszukiwac ale pamiec mam CZASEM calkiem nie zla] sie skarzylas ze nie wiesz jaka grzywke chcialabys i prosilas o zdjeca coby pokazac jak beda robic Tazza ze chcesz taka a taka [znaczy jaka ci sie podoba] ja to przynajmniej tak zapamietalam??? ale moze moja skleorza mnie zwodzi??? nie bede sie zapierac

Posted

[quote name='Tekla64']sorki ale kiedys [ja nie umiem szperac i wyszukiwac ale pamiec mam CZASEM calkiem nie zla] sie skarzylas ze nie wiesz jaka grzywke chcialabys i prosilas o zdjeca coby pokazac jak beda robic Tazza ze chcesz taka a taka [znaczy jaka ci sie podoba] ja to przynajmniej tak zapamietalam??? ale moze moja skleorza mnie zwodzi??? nie bede sie zapierac

Tak tak owszem było;) Ale teraz z dziejszej rozmowy zrozumiałam, że grzywka była źle zrobiona i stąd moje, ze nie wiedziałam ze źle była zrobiona i zdziwienie:)
[quote name='klaudusia0219']nieee Irys ma takich samych rodziców jak Tazzz ! hihihi :D

O no prosze nie wiedziałam:)

[quote name='Tekla64']u mnie
o:Gently Born Elegant Man
m:Iskra Dyas
Donna Juana z Bezrzecza

Oooo Dona to siostrzyczka pól ale zawsze :) Super :)
[quote name='klaudusia0219']hmmm.. rodzice dyas a hodowla inna ? :)

same dyas'y tu widze :) hihi

Mama Dyas pewnie zakupiona do innej hodowli a tatuś "wypożyczony":smile:

Posted

a mi się wydawało, że Iskra jest ich... :)

A co do tego to ja nie wiem:)

EDIT nie zauwazyłam kurcze :)

deer_1987 napisał(a):
Ale tu szybko leca strony :)

Ano dzis tak jakoś wyszło;)
To wina Tazzowych oczu:) A raczej ich braku:P

Posted

czyli ich nie ? :D

w sensie:
czyli ich, nie
czy
czyli ich nie

bo ja trochu zmeczona i nie łapie czy ich czynie ich a skoro inny przydomek to raczej nie ich tak myslę

Posted

no, faktycznie - tatus ten sam, ino matki inne :)

a u mnie
O: Gently Born Shakespeare
M: Polska Dyas
słodkie ETON :) hihih a Irys od Ali też jest po tych rodzicach tylko miot na 'I' :)

klaudusia, a nie - POLKA Dyas przypadkiem? ;)

hmmm.. rodzice dyas a hodowla inna ? :)
same dyas'y tu widze :) hihi

przydomek hodowlany - tam gdzie suka matka