Maalwi Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Jaaaki bydlak :D pewnie fajnie się do takiego niedźwiadka przytulić :) Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Hmmm mo wiecie ja tez jakas super drobna nie jestem, wzrostu mam troche ponad 170 cm ale Futro mi zarosło Fest :D Quote
Fides79 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Saththa napisał(a):Hmmm mo wiecie ja tez jakas super drobna nie jestem, wzrostu mam troche ponad 170 cm ale Futro mi zarosło Fest :D no to jednak masz naprawde WIELKIEGO psa, no ale jak OLBRZYM to OLBRZYM :lol: Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Fides79 napisał(a):no to jednak masz naprawde WIELKIEGO psa, no ale jak OLBRZYM to OLBRZYM :lol: Do konca zycia nie zapomne na samym poczatku jak Tazzio był u mnie to 3,5 miecha miał i pojechaliśmy do mojej babci:) A sąsiedzi obok mieli 2 miesieczna miniaturke sznupkową :) Wielkosci Tazzmankowej głowy :) Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Tekla64 napisał(a):mowilam ze jest ogromny hihihi weszka napisał(a):Duuuży taplacz :) Jak się go opitoli to wtedy tez zrobie takie zdjęcie i zobaczymy :D Quote
Doginka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A futrzak jeszcze rośnie, wiec jest opcja, ze sie z tobą zrówna:lol: Fajnie razem wyglądacie;-) Quote
jambi Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Saththa napisał(a):Dopóki nie wyrosnie mu całkowicie głowa ( mam andzijeję, że tk bedzie) Jezusie... saththa.... weź Ty może to inaczej sformułuj, bo mnie aż przytkało.... z oczami Aron też tak czasem miał, zakraplałam, przemywałam i jakoś było - może coś wpadło, może włosy mu się podwinęły? a wogóle co Wy mówicie, jaki On duży? maluuutki! ... i faktycznie, jakbyś go tak na łyso ciachnęła to by sie zaraz wszyscy zdziwili że nowego psa masz :lol: Quote
Saththa Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dopuki całkowicie nie wyrośnie mu czaszka i gałka oczna nie dopasuje sie do oczodołu? Lepiej:)? No i mowie, że nie ejst taki duży jak bedzie po fryzjerze bedzie maluchem:D Quote
Culineo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Saththa napisał(a):Dopuki całkowicie nie wyrośnie mu czaszka i gałka oczna nie dopasuje sie do oczodołu? Lepiej:)? No i mowie, że nie ejst taki duży jak bedzie po fryzjerze bedzie maluchem:D a kiedy się wybiracie? :diabloti: chce zobaczy pana Tzziorka bez połowy Futra :loveu: my prawdopodobnie jedziemy w połowie kwietnia na od-futrzanie :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 klaudusia0219 napisał(a):a kiedy się wybiracie? :diabloti: chce zobaczy pana Tzziorka bez połowy Futra :loveu: Na 4 kwietnia mamy termin :D Quote
Culineo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Saththa napisał(a):Na 4 kwietnia mamy termin :D ooo! to rzut kamieniem :D my jeszcze trocheee :D Quote
Saththa Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 klaudusia0219 napisał(a):ooo! to rzut kamieniem :D my jeszcze trocheee :D Taa na poczatku marca dzwonilam sie umowić :D to i juz mało czasu zostało:razz: ania90 napisał(a):czarna slodkosc :) :loveu::loveu::loveu: Witamy, witamy:) Quote
Culineo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 my mieliśmy jechać w lutym już, ale ciągle coś wypada :shake: Quote
Saththa Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 klaudusia0219 napisał(a):my mieliśmy jechać w lutym już, ale ciągle coś wypada :shake: No top jak w lutym to rzeczywiście poślizg macie niezły:) Quote
Culineo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Saththa napisał(a):No top jak w lutym to rzeczywiście poślizg macie niezły:) eee tam :evil_lol: pokaże jutro u siebie nowe zdj Miśka i wygląda trochę jak Bergamasco :D:D haha ale czesze go i grabie więc dajemy rade ... narazie :) Quote
Saththa Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 rozrabiaka był dzis w odwiedzinach u 4 miesiecznej kolezanki:) Sobie powarczeli na siebie bo to mala zadziora rosnie :) 4 miesieczna suczka ale zarioza straszna, siedząc u mnie na kolanach z zebami do Tazza strtowała :D Quote
taxelina Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Saththa napisał(a):rozrabiaka był dzis w odwiedzinach u 4 miesiecznej kolezanki:) Sobie powarczeli na siebie bo to mala zadziora rosnie :) 4 miesieczna suczka ale zarioza straszna, siedząc u mnie na kolanach z zebami do Tazza strtowała :D No to wujke Tazz sie powinien zaopiekowac :razz: A Ty o cityville to juz calkiem zapomnialas? Quote
Saththa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 deer_1987 napisał(a):No to wujke Tazz sie powinien zaopiekowac :razz: A Ty o cityville to juz calkiem zapomnialas? Heheh Tazz kradł małej zabawki :) A o city jak i farm ville zapomniałam:) Mam chwilowo dosyc :) Quote
taxelina Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Cityville jest czasami zbyt wymagajace... musisz o to i to prosic... Quote
Recommended Posts