Saththa Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a):Ale Tazzik ma fryz :diabloti: współczuje temu kto go będziwe doprowadzał 'do stanu używalności ' :evil_lol: Heheh zarośnięty fryz :D A współczuć możesz P.Basi od Dyasów :) Bo to u niej bedzie sie odfutrzał :) Quote
Culineo Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ile zaajmuje od-futrzenie futra?;D mojego też będzie robić p. Basia zn. mam tam jechać na 3 dni na 'praktyki' żeby za każdym razem do Szczecina nie jeździć :) bd naumiana i sama bd Sharka 'robić' :D:D Quote
Saththa Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a):ile zaajmuje od-futrzenie futra?;D mojego też będzie robić p. Basia zn. mam tam jechać na 3 dni na 'praktyki' żeby za każdym razem do Szczecina nie jeździć :) bd naumiana i sama bd Sharka 'robić' :D:D Oooo koniecznie daj znac kiedy bedziesz to ja podjadę, chętnie Cię poznam :) Ja mam tylko 11 kilometrów do nich :) Quote
Culineo Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Saththa napisał(a):Oooo koniecznie daj znac kiedy bedziesz to ja podjadę, chętnie Cię poznam :) Ja mam tylko 11 kilometrów do nich :) na pewno się zgłoszę ! :) ja mam...354km ale dam radę ! będe twarda :) Quote
Saththa Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a):na pewno się zgłoszę ! :) ja mam...354km ale dam radę ! będe twarda :) No to 3mam za słowo:) Quote
Maalwi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Saththa,będziesz na wystawie w szczecinie? :) Quote
Saththa Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 A my znwou mamy zapalenie oczka :( Ehhh :mdleje: Quote
taxelina Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Oj to trzymam kciuki zeby sie szybko wyleczylo! Quote
Saththa Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 wiecie co strasznie cisnie mi się na usta, że: Juz przeszło:D:D Hahahahha Ale na powaznie też mam taką nadzieję i właśnie usiłuję się do weta dodzwonić heh Quote
Tekla64 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 za szybko!!! powinnas poczekac przynajmniej na pare postow z radami!!! a najlepiej otworze jeszcze ze dwa trzy watki! ale tak na powaznie , pewnie sama wiesz co robic i teraz ino czas by zadzialalo , trzymam kciuki! Quote
Saththa Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Ehhh no widzisz nie nadaje się :D No trudno jakoś przeboleję :D A no i już leki mamy i bedziemy kropić, heh Quote
Tekla64 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ja mam taka nadzieje bo bym przestala tu zagladac jak tam hihihhi szkoda by mi bylo lubie tego dlugokufego zarosnietego taplacza!!! Quote
Saththa Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 [quote name='Tekla64']ja mam taka nadzieje bo bym przestala tu zagladac jak tam hihihhi szkoda by mi bylo lubie tego dlugokufego zarosnietego taplacza!!! To się nazywa dobre podsumowanie :lol: Quote
Fides79 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Saththa napisał(a):A my znwou mamy zapalenie oczka :( Ehhh :mdleje: ooo biedny Taziorek, moze mu cosik wpadlo do ślepia w czasie tych wybiegowych szaleństw, Felutek czesto wiosną i latem łapie jakieś infekcje oczu to kurujcie się, trzymam kciuki za szybkie efekty :) Quote
Saththa Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Fides79 napisał(a):ooo biedny Taziorek, moze mu cosik wpadlo do ślepia w czasie tych wybiegowych szaleństw, Felutek czesto wiosną i latem łapie jakieś infekcje oczu to kurujcie się, trzymam kciuki za szybkie efekty :) Ano biedny heh ale u niego czesto tak jest, ostatnio jak miał oczy osłoniete to nie było zapaleń ale mu opitoliłam trochę i zapruszył już sobie czym w lesie, ciapa heheh :) Quote
Fides79 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 aa to widać już taka Taziowa uroda, i albo bedzie mial oka zasłonięte albo chore Quote
Saththa Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Fides79 napisał(a):aa to widać już taka Taziowa uroda, i albo bedzie mial oka zasłonięte albo chore Dopóki nie wyrosnie mu całkowicie głowa ( mam andzijeję, że tk bedzie) do ma taka mikroszczeline miedzy powieka a gałką oczną i wszystko wnika heh I jak pisze dopoki całkowicie mu ten łeb nie urosnie tak bedzie heh. Tak samo dziadzio Laser miał :) Musze przetrwac heh :) Quote
Fides79 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ooo :crazyeye: to nawet nie miałam pojęcia, ze tak jest u psów, z tym rośnięciem czaszki no cóż to musisz przeczekac:) Quote
Maalwi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Saththa napisał(a):pewnie pójdę obaczyć;) ale jako widz,czy bezies zbrała udizał? ja będę ;] Quote
Saththa Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Fides79 napisał(a):ooo :crazyeye: to nawet nie miałam pojęcia, ze tak jest u psów, z tym rośnięciem czaszki no cóż to musisz przeczekac:) U niektórych tak jest tylko:) Ano musze i modlę się aby przeszło jak już czacha wyrosnie :) Maalwi napisał(a):ale jako widz,czy bezies zbrała udizał? ja będę ;] Jako widz:) Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Zobaczcie moje biedne, smutne, chore Tazzmankowe oczko :-(: Heheh Ale żem złapała moment jak patrzył na TZta, który usiłował go namówic na "atak" na aparat:loveu: Hmmm jak tak na niego patrze to jakiś wielki się zrobił, Ale niedługo będzie już tylko połowa kawałek futra na Futrze (ogólnie straszna jakość nie wiedziałam, że mam taki brudny hmm no to co takie brudne mam w aparacie i plamy wyszły):razz::razz: Hmmm wybaczcie strój :cool1: I życzę miłego piątku i weekendu i wo gule miłego:) Quote
Tekla64 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Sandra alo tys drobniutka albo masz ogromniastego sznupa!!!! nawet jak sie odejmie futro to Tazz jest naprawde bardzo ogromny hihihi sliczny niedzwiedz!!!! a oczko sie pogoi !!! i bedzie dobrze! Quote
Fides79 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 nooo Taziorek przy Tobie ma wielgachnego psa wygląda :) http://img580.imageshack.us/img580/3537/dscn0917y.jpg ojjj biedne oczątko Quote
eria Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 miło Was razem zobaczyć ! bardzo lubię takie fotki ! :) Quote
Recommended Posts