Saththa Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 (edited) [quote name='WATACHA']Znam taką roślinkę ;). Dasz przepis na chlebek? a wiesz jaks ie nazywa?:lol: Przepis: http://issuu.com/rekomenduj.to/docs/przepis_chleb jeliton jest tylko dodatkiem :) Edited October 30, 2013 by Saththa Quote
malawaszka Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 ja nie wiem jak się nazywa ta roślina, ale u nas rośnie w kilku miejscach i Kenzo najczęściej łeb w to wtyka i potem mu wybieram... Quote
Saththa Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 malawaszka napisał(a):ja nie wiem jak się nazywa ta roślina, ale u nas rośnie w kilku miejscach i Kenzo najczęściej łeb w to wtyka i potem mu wybieram... Durny kolejny :lol: Wasiu ja błagam zrobisz jej zdjęcie? muszę wiedzieć jak to wygląda :shake: Quote
malawaszka Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 jak uda mi się ją zlokalizować tak dokładnie bo teraz to jest bez liści i nasionka zauważam już po wetknięciu łba - spróbuję to znaleźć bo mniej więcej wiem gdzie jest Quote
Saththa Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 malawaszka napisał(a):jak uda mi się ją zlokalizować tak dokładnie bo teraz to jest bez liści i nasionka zauważam już po wetknięciu łba - spróbuję to znaleźć bo mniej więcej wiem gdzie jest super jakby się udało :) Quote
zerduszko Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Chłopaki to chyba lubią tak spać z dzwonkami na wierzchu :lol: Chlebek mniam, upiecz mi :P Quote
ania0112 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 a ja też tej rośliny nie znam.... a chlebek wygląda bomba :) Quote
Saththa Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 zerduszko napisał(a):Chłopaki to chyba lubią tak spać z dzwonkami na wierzchu :lol: Chlebek mniam, upiecz mi :P z wężem chyba :lol: Chlebek to tak naprawdę jakies 5 minut roboty... przemieszać łyzką no i wrzucić do piekarnika :) żadnego wyrabiania, stania ani nic :) ania0112 napisał(a):a ja też tej rośliny nie znam.... a chlebek wygląda bomba :) I obyś nie poznała :) Chlebek z czymś słonym naprawde super :) do tego bardzo syty jest :) Quote
Saththa Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 zerduszko napisał(a):Nie mam piekarnika :( Zdechł był :( Nooo to już gorzej... 3 x napisał(a):a bez tego jelitonu tyz wyjdzie? Jak na moje na bank ten jeliton to tylko 4 płaskie łyzki błonnika :) Quote
WATACHA Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='Saththa']a wiesz jaks ie nazywa?:lol: Przepis: http://issuu.com/rekomenduj.to/docs/przepis_chleb jeliton jest tylko dodatkiem :) Znam roślinkę z tych samych powodów co Ty, ale dawno nie miałam z tym styczności także nawet nie wiem gdzie to łapaliśmy. Dzięki za przepis. Quote
Saththa Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 WATACHA napisał(a):Znam roślinkę z tych samych powodów co Ty, ale dawno nie miałam z tym styczności także nawet nie wiem gdzie to łapaliśmy. Dzięki za przepis. o to cobyś dalej styczności nie miała :) Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 chleb wyglada apetycznie,musze zrobic go kiedys :) Quote
wilczy zew Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Tazzik super spi :-) Nasionka znam z Kocykowej sierści ale dawno nie miał. Quote
WATACHA Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Gadałam z mężem skąd żeśmy łapali to badziewie.To jest jakiś krzaczek.Wiem gdzie to było, ale nie mogę sobie przypomnieć jak wygląda.Bartek mówi , że to były jakieś suche badyle. Quote
Saththa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 natija napisał(a):chleb wyglada apetycznie,musze zrobic go kiedys :) Polecam bo jest cudny ;) wilczy zew napisał(a):Tazzik super spi :-) Nasionka znam z Kocykowej sierści ale dawno nie miał. On chłodzi się :) ale już nie długo :) WATACHA napisał(a):Gadałam z mężem skąd żeśmy łapali to badziewie.To jest jakiś krzaczek.Wiem gdzie to było, ale nie mogę sobie przypomnieć jak wygląda.Bartek mówi , że to były jakieś suche badyle. No tak sobie wąłsnie wyobrazam je. suche badyle z tymi "osłonkami" a jak pies odchdozi od nich to wtedy się ostają same badyle :lol: Quote
WATACHA Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Saththa']Polecam bo jest cudny ;) On chłodzi się :) ale już nie długo :) No tak sobie wąłsnie wyobrazam je. suche badyle z tymi "osłonkami" a jak pies odchdozi od nich to wtedy się ostają same badyle :lol: :evil_lol: no mniej więcej.Dresiki, szczególnie polarowe tez to lubią :diabloti: Quote
Saththa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 WATACHA napisał(a)::evil_lol: no mniej więcej.Dresiki, szczególnie polarowe tez to lubią :diabloti: wiem... miałam bluze z polaru na sobie wtedy ;shake: Mam zdjęcia Fixa i niedzwiedzia :eek2: Masakra jak mi pies zarósł... domowe zdjęcia :) Quote
wilczy zew Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 W Polsce to chyba nie wolno niedźwiedzi trzymać w domu :shake: :evil_lol: Quote
Saththa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 wilczy zew napisał(a):W Polsce to chyba nie wolno niedźwiedzi trzymać w domu :shake: :evil_lol: Nooo mam nadzięję, ze mnie nie zdradzicie :lol: nie wiem czy na Fotach będzie widac... ale jak sie ostatnio rozwalił pod ścianą... to jak spojrzałam na niego... to aż się zachłysnełam wielkością :splat: Quote
WATACHA Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Saththa napisał(a):wiem... miałam bluze z polaru na sobie wtedy ;shake: Mam zdjęcia Fixa i niedzwiedzia :eek2: Masakra jak mi pies zarósł... domowe zdjęcia :) Tylko wychodź z tym niedźwiedziem na spacer, żeby Ci w domku nie nasrał. Quote
Saththa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='WATACHA']Tylko wychodź z tym niedźwiedziem na spacer, żeby Ci w domku nie nasrał. Na szczęście to Fix sra a nie niedzwiedź :loveu: Mam zdjęcia :) Dużo :) 27 dokładnie :) Całe sesje :lol: Zaczynamy ;) Na początku nieostre ale nie mogłam się powstrzymac;) Fixio u siebie spi jak zawsze;) Zaraził Tazzia też... Idefixio ogólnie bardzo lubi zdjęcia :) Wyniosły Zrezygnowany Quote
Saththa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Z nadzieją... Udający myslącego :lol: Nostalgiczny Zainteresowany :razz: Górujący nad czarna plamą zwaną Tazzmanem :lol: Quote
Saththa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Ufoooo Tazzman w takim stanie ofutrzenia prawie się nie rusza heheh Tylko leżyyyy Albo stoi :) i zieje :razz: I z nochala mu kapie :lol: Quote
Recommended Posts