Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']no wisz co?

jestem rozczarowana!!!![/QUOTE]

Noooo tak jasne;) Już się przyzwyczaiłaś ze trylion zdjęć dziennie?:) jak poleze dzis postaram sie cynąć cos;)

Posted

[quote name='ulana']5,5 kg kość...5,5kg pies... 5,5kg... :huh:[/QUOTE]

Nie nie nie.

Idefix wazy 5,5 kilo a kośc 200g. sie zamiesząło;) a radzi sobie z nia łądnie to miało zobrazowac heh

Posted

[quote name='ulana']Oki - rozumiem :) Ale może Zibiemu spróbuję tą eMkę raczej...
Przyłaczam się do chórku zdjęciowego - dawaj, dawaj.[/QUOTE]

tez bym tak własnie proponowała;) M;)

Mówiłamz e jak do pracy poleze to zdjęć nie będzie:)

Posted

Chłopaki są niesamowite :loveu: Nie było mnie trochę i z radością nadrobiłam zaległości :)
Niepotrzebnie tylko choróbsko się przyplątało i to jeszcze takie uciążliwe :shake: Ale już pewnie będzie lepiej.

Posted

[quote name='AnkaG']Widzisz jak szybko się do dobrego wszyscy przyzwyczajają :P[/QUOTE]

Mam zdjęcia :evil_lol:
[quote name='weszka']Chłopaki są niesamowite :loveu: Nie było mnie trochę i z radością nadrobiłam zaległości :)
Niepotrzebnie tylko choróbsko się przyplątało i to jeszcze takie uciążliwe :shake: Ale już pewnie będzie lepiej.[/QUOTE]

juz jest lepiej;)
[quote name='ulana']Hihi, to ja wiem, że najłatwiej się gada. :)[/QUOTE]

O Masz weszke zapytaj weszki ;) ona ma eMke przed oczyma, albo miała/mieć będzie;)

Posted

[quote name='malawaszka']aaa dwa sceniacki :loveu:
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/dol06/DSC_1101_zpsb8ae7abe.jpg

dwa dwa :)
[quote name='wilczy zew']widziałam :loveu:

fajnie :)
[quote name='ania0112']ogonek Tazzia:loveu:
Chłopaki cudne!

co z ogonkiem?:) :)
[quote name='zerduszko']Boskie foty i chłopaki, a sikanie :lol: Duży chłopak z niego :)

Z Tazzia? Akurat mu sie zdarzyło noge podniesć zazwyczaj siusia jak Fix;)
[quote name='Tekla64']i tak zeby btlo za kazdym razem !!!

pikne sa te dwa kontrasty

mam więcej... ale komputer mi padł heh i sie na maluccha przesiadłam a to kpina a nie komputer :shake:

ehhhh

Posted

[quote name='ania0112']on ma ten ogon świetny, taki zawijany aż do grzbietu :) wygląda jak z gumy :)[/QUOTE]

ha i podczas strzyzeni a tak samo sie zachowuje;)