Saththa Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='Tekla64']no wisz co? jestem rozczarowana!!!![/QUOTE] Noooo tak jasne;) Już się przyzwyczaiłaś ze trylion zdjęć dziennie?:) jak poleze dzis postaram sie cynąć cos;) Quote
malawaszka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 no jak nie ma zdjęć to tak jakby spaceru nie było :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='malawaszka']no jak nie ma zdjęć to tak jakby spaceru nie było :evil_lol:[/QUOTE] hahah biedne psy bez spacerów;) Quote
Saththa Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='ulana']5,5 kg kość...5,5kg pies... 5,5kg... :huh:[/QUOTE] Nie nie nie. Idefix wazy 5,5 kilo a kośc 200g. sie zamiesząło;) a radzi sobie z nia łądnie to miało zobrazowac heh Quote
ulana Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Oki - rozumiem :) Ale może Zibiemu spróbuję tą eMkę raczej... Przyłaczam się do chórku zdjęciowego - dawaj, dawaj. Quote
Saththa Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='ulana']Oki - rozumiem :) Ale może Zibiemu spróbuję tą eMkę raczej... Przyłaczam się do chórku zdjęciowego - dawaj, dawaj.[/QUOTE] tez bym tak własnie proponowała;) M;) Mówiłamz e jak do pracy poleze to zdjęć nie będzie:) Quote
AnkaG Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Widzisz jak szybko się do dobrego wszyscy przyzwyczajają :P Quote
weszka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Chłopaki są niesamowite :loveu: Nie było mnie trochę i z radością nadrobiłam zaległości :) Niepotrzebnie tylko choróbsko się przyplątało i to jeszcze takie uciążliwe :shake: Ale już pewnie będzie lepiej. Quote
ulana Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Saththa']tez bym tak własnie proponowała;) M;)[/QUOTE] Hihi, to ja wiem, że najłatwiej się gada. :) Quote
Saththa Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='AnkaG']Widzisz jak szybko się do dobrego wszyscy przyzwyczajają :P[/QUOTE] Mam zdjęcia :evil_lol: [quote name='weszka']Chłopaki są niesamowite :loveu: Nie było mnie trochę i z radością nadrobiłam zaległości :) Niepotrzebnie tylko choróbsko się przyplątało i to jeszcze takie uciążliwe :shake: Ale już pewnie będzie lepiej.[/QUOTE] juz jest lepiej;) [quote name='ulana']Hihi, to ja wiem, że najłatwiej się gada. :)[/QUOTE] O Masz weszke zapytaj weszki ;) ona ma eMke przed oczyma, albo miała/mieć będzie;) Quote
Saththa Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Biegneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee I zmykam pod prysznic;) Quote
malawaszka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 aaa dwa sceniacki :loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/dol06/DSC_1101_zpsb8ae7abe.jpg Quote
zerduszko Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Boskie foty i chłopaki, a sikanie :lol: Duży chłopak z niego :) Quote
Tekla64 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 i tak zeby btlo za kazdym razem !!! pikne sa te dwa kontrasty Quote
Saththa Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='malawaszka']aaa dwa sceniacki :loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/dol06/DSC_1101_zpsb8ae7abe.jpg dwa dwa :) [quote name='wilczy zew']widziałam :loveu: fajnie :) [quote name='ania0112']ogonek Tazzia:loveu: Chłopaki cudne! co z ogonkiem?:) :) [quote name='zerduszko']Boskie foty i chłopaki, a sikanie :lol: Duży chłopak z niego :) Z Tazzia? Akurat mu sie zdarzyło noge podniesć zazwyczaj siusia jak Fix;) [quote name='Tekla64']i tak zeby btlo za kazdym razem !!! pikne sa te dwa kontrasty mam więcej... ale komputer mi padł heh i sie na maluccha przesiadłam a to kpina a nie komputer :shake: ehhhh Quote
ania0112 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 on ma ten ogon świetny, taki zawijany aż do grzbietu :) wygląda jak z gumy :) Quote
Saththa Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='ania0112']on ma ten ogon świetny, taki zawijany aż do grzbietu :) wygląda jak z gumy :)[/QUOTE] ha i podczas strzyzeni a tak samo sie zachowuje;) Quote
Recommended Posts