Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ty jestes zołza bo pieska torturujesz ze musi usiąść :) jam jest anioł:D
To nagraj nagraj :) ja musiałabym nagrac Brokasia jak na wycieraczce tupie ale nic z tego nie wyjdzie bo ciemno mam na klatce..

Posted

Niemila napisał(a):
podrzucam ;)

Ale galerie?? :evil_lol:
ania0112 napisał(a):
ty jestes zołza bo pieska torturujesz ze musi usiąść :) jam jest anioł:D
To nagraj nagraj :) ja musiałabym nagrac Brokasia jak na wycieraczce tupie ale nic z tego nie wyjdzie bo ciemno mam na klatce..

To latarką go :)

Posted

no galerie ... żebyś była na głównej... hahaha :)
Latarka:crazyeye: jak wychodzimy z windy to jest owczy pęd do domu a ja niby mam powiedzieć nie nie stójcie teraz będe nagrywała? jeszcze mnie 3 miniki zjedzą :eviltong: ale moge nagrać jak staje na 2 łapach żeby dorwać miske.. jeżeli mama zechce wziąć udział w tym przedsięwzięciu bo nie dam rady kamerować i dawać 2 miski :)

Posted

White § Black - piekne zestawienie :loveu:
Ja tez jestem zla kobieta i wycierac lapy musza - Felix przednie daje do wycierania sam ale przy tylnich zaczynal burczec pierwsze dwa razy - juz nie burczy :evil_lol: przy jedzeniu tez musza siedziec, jak ktorys dupke oderwie od podlogi, to zarcia nie dostanie dopoki nie usiadzie spowrotem. Zabiedzone nie sa, to niech sie ucza gnojki.

Posted

[quote name='ania0112']no galerie ... żebyś była na głównej... hahaha :)
Latarka:crazyeye: jak wychodzimy z windy to jest owczy pęd do domu a ja niby mam powiedzieć nie nie stójcie teraz będe nagrywała? jeszcze mnie 3 miniki zjedzą :eviltong: ale moge nagrać jak staje na 2 łapach żeby dorwać miske.. jeżeli mama zechce wziąć udział w tym przedsięwzięciu bo nie dam rady kamerować i dawać 2 miski :)

Tak właśnie tak:) I nie dramatyzuj nic Ci nie będzie :)
[quote name='Pink']White § Black - piekne zestawienie :loveu:
Ja tez jestem zla kobieta i wycierac lapy musza - Felix przednie daje do wycierania sam ale przy tylnich zaczynal burczec pierwsze dwa razy - juz nie burczy :evil_lol: przy jedzeniu tez musza siedziec, jak ktorys dupke oderwie od podlogi, to zarcia nie dostanie dopoki nie usiadzie spowrotem. Zabiedzone nie sa, to niech sie ucza gnojki.

Witamy witamy:) Tak naprawde Fix nie jest biały tylko bezowy :lol: a ostatnio czarnego włocha znalazłam na grzbiecie :evil_lol: Ale jak pisałam U twoich Chłopaków umowa adopcyjna jest na białego sznaucera :lol:

Posted

Fix to jeszcze szczeniak i siersc bedzie zmienial a jak przyjdzie slonce, to moze dosc znacznie wyjasniec. Ale na fotach przy czarnym wyglada jak bialas :loveu:

Posted

Pink napisał(a):
Fix to jeszcze szczeniak i siersc bedzie zmienial a jak przyjdzie slonce, to moze dosc znacznie wyjasniec. Ale na fotach przy czarnym wyglada jak bialas :loveu:

No zmienia na ciemną :evil_lol: miejscami jest juz rudy :evil_lol: a i jak ja jeszcze fote zepsuje to jest biały;)
ania0112 napisał(a):
przemyśle to... jak znajde wystarczająco mocną latarkę :)

koniecznie!!

Posted

AnkaG napisał(a):
Ja tez kupuję duże wory - no ale 3 miniki są. I im się żaaadne jedzenie nie nudzi. Bo to zawsze biedne, głodne pieski ...
Pukniesz miskami to już stado stoi ...

Jezuuuu, to czemu ja gupia przez tyle lat gotuję :crazyeye: .. na obiadek oczywiście. Bo na śniadanko to sucha z mokrą może być. :shake:

Posted

[quote name='danyww']Jezuuuu, to czemu ja gupia przez tyle lat gotuję :crazyeye: .. na obiadek oczywiście. Bo na śniadanko to sucha z mokrą może być. :shake:

ja zawsze pisalam, ze gdyby nie wory, to bym psa nie miala :evil_lol:

Posted

Zdjątka śliczne, a Tazzio cierpliwy do tych pozowań :)

Saththa napisał(a):
Przy dwóch jest konkurencja i szybko żarcie znika z misek;)

No to mam jeszcze jeden argument za wzięciem towarzysza dla mojego królewicza grymasowicza jedzeniowego :)

Posted

Zła kobieta to ja jestem. U mnie trzeba usiąść lub położyć się a je się na hasło.
Mordziasta jak przyszła to suche w ząbki kuło a na suchy chleb to nie spojrzała a terał młóci aż miło.
Przyjechał zagłodzony Kurdupel i też nauczył się jeść na hasło oraz siadać.

Pies grymasi gdy jest rozpuszczony :D

Posted

Tazzman do miski nie podejdzie dopóki mu nie pozwole. i jak powiem to odejdzie. będziemy się licytowac kto jest złojszy ? :razz:

Tazzman tez grymasił a nie sadze aby był rozpuszczony. Do tego stopnia :razz:

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

Idefix zjadł Kupe Tazza.... :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: taką 15 sekundową :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

Gorzej mi.

Posted

wilczy zew napisał(a):
bo według mnie,to są dwie obcje
-brak jakiś wit. lub minerałow
-trzustka Tazzika

Alboooo ciekawość szczeniaczka :watpliwy:

ania0112 napisał(a):
to co dla fixa tez tableteczki na spaczony apetyt :p

Raczej Móóóóóóó cośtam spaczony;)

Tekla64 napisał(a):
hihihi to gumy to pryszcz .....

weźźźźźźźźźźźźźźźźźź :razz:

Posted

oooo w mordeczke..... :mdleje:

a kiedy macie badanie Tazza? bo to tak bywa, że psy czasem jedzą kupy psów z problemem trzustkowym bo tam jest niestrawione do końca jedzenie :mdleje: jezu jak cięzko było to napisać...

Posted

[quote name='malawaszka']oooo w mordeczke..... :mdleje:

a kiedy macie badanie Tazza? bo to tak bywa, że psy czasem jedzą kupy psów z problemem trzustkowym bo tam jest niestrawione do końca jedzenie :mdleje: jezu jak cięzko było to napisać...

19.03 o 17.40 :)

Tazzio dostaje enzymy trawienne wiec powinno byc ok z kupami :niewiem: Mi się wydaje, ze to raczej hmmm przypadek był...

A że dawno nie było Chłopaków... to proszę :)

proponuje zciszyć dzwięk bo dość niespodziewany koniec będzie;)

[video=youtube;IIipTisK6-M]http://www.youtube.com/watch?v=IIipTisK6-M&feature=youtu.be[/video]

http://www.youtube.com/watch?v=IIipTisK6-M&feature=youtu.be