ania0112 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ty jestes zołza bo pieska torturujesz ze musi usiąść :) jam jest anioł:D To nagraj nagraj :) ja musiałabym nagrac Brokasia jak na wycieraczce tupie ale nic z tego nie wyjdzie bo ciemno mam na klatce.. Quote
Saththa Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Niemila napisał(a):podrzucam ;) Ale galerie?? :evil_lol: ania0112 napisał(a):ty jestes zołza bo pieska torturujesz ze musi usiąść :) jam jest anioł:D To nagraj nagraj :) ja musiałabym nagrac Brokasia jak na wycieraczce tupie ale nic z tego nie wyjdzie bo ciemno mam na klatce.. To latarką go :) Quote
ania0112 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 no galerie ... żebyś była na głównej... hahaha :) Latarka:crazyeye: jak wychodzimy z windy to jest owczy pęd do domu a ja niby mam powiedzieć nie nie stójcie teraz będe nagrywała? jeszcze mnie 3 miniki zjedzą :eviltong: ale moge nagrać jak staje na 2 łapach żeby dorwać miske.. jeżeli mama zechce wziąć udział w tym przedsięwzięciu bo nie dam rady kamerować i dawać 2 miski :) Quote
Pink Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 White § Black - piekne zestawienie :loveu: Ja tez jestem zla kobieta i wycierac lapy musza - Felix przednie daje do wycierania sam ale przy tylnich zaczynal burczec pierwsze dwa razy - juz nie burczy :evil_lol: przy jedzeniu tez musza siedziec, jak ktorys dupke oderwie od podlogi, to zarcia nie dostanie dopoki nie usiadzie spowrotem. Zabiedzone nie sa, to niech sie ucza gnojki. Quote
Saththa Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='ania0112']no galerie ... żebyś była na głównej... hahaha :) Latarka:crazyeye: jak wychodzimy z windy to jest owczy pęd do domu a ja niby mam powiedzieć nie nie stójcie teraz będe nagrywała? jeszcze mnie 3 miniki zjedzą :eviltong: ale moge nagrać jak staje na 2 łapach żeby dorwać miske.. jeżeli mama zechce wziąć udział w tym przedsięwzięciu bo nie dam rady kamerować i dawać 2 miski :) Tak właśnie tak:) I nie dramatyzuj nic Ci nie będzie :) [quote name='Pink']White § Black - piekne zestawienie :loveu: Ja tez jestem zla kobieta i wycierac lapy musza - Felix przednie daje do wycierania sam ale przy tylnich zaczynal burczec pierwsze dwa razy - juz nie burczy :evil_lol: przy jedzeniu tez musza siedziec, jak ktorys dupke oderwie od podlogi, to zarcia nie dostanie dopoki nie usiadzie spowrotem. Zabiedzone nie sa, to niech sie ucza gnojki. Witamy witamy:) Tak naprawde Fix nie jest biały tylko bezowy :lol: a ostatnio czarnego włocha znalazłam na grzbiecie :evil_lol: Ale jak pisałam U twoich Chłopaków umowa adopcyjna jest na białego sznaucera :lol: Quote
Pink Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Fix to jeszcze szczeniak i siersc bedzie zmienial a jak przyjdzie slonce, to moze dosc znacznie wyjasniec. Ale na fotach przy czarnym wyglada jak bialas :loveu: Quote
ania0112 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 przemyśle to... jak znajde wystarczająco mocną latarkę :) Quote
Saththa Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Pink napisał(a):Fix to jeszcze szczeniak i siersc bedzie zmienial a jak przyjdzie slonce, to moze dosc znacznie wyjasniec. Ale na fotach przy czarnym wyglada jak bialas :loveu: No zmienia na ciemną :evil_lol: miejscami jest juz rudy :evil_lol: a i jak ja jeszcze fote zepsuje to jest biały;) ania0112 napisał(a):przemyśle to... jak znajde wystarczająco mocną latarkę :) koniecznie!! Quote
danyww Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 malawaszka napisał(a):danyww jedziemy do Szczecina???? :loveu: Oj tak, oj taaaak!!!:evil_lol: Quote
danyww Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 AnkaG napisał(a):Ja tez kupuję duże wory - no ale 3 miniki są. I im się żaaadne jedzenie nie nudzi. Bo to zawsze biedne, głodne pieski ... Pukniesz miskami to już stado stoi ... Jezuuuu, to czemu ja gupia przez tyle lat gotuję :crazyeye: .. na obiadek oczywiście. Bo na śniadanko to sucha z mokrą może być. :shake: Quote
Pink Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='danyww']Jezuuuu, to czemu ja gupia przez tyle lat gotuję :crazyeye: .. na obiadek oczywiście. Bo na śniadanko to sucha z mokrą może być. :shake: ja zawsze pisalam, ze gdyby nie wory, to bym psa nie miala :evil_lol: Quote
ulana Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Zdjątka śliczne, a Tazzio cierpliwy do tych pozowań :) Saththa napisał(a): Przy dwóch jest konkurencja i szybko żarcie znika z misek;) No to mam jeszcze jeden argument za wzięciem towarzysza dla mojego królewicza grymasowicza jedzeniowego :) Quote
wilczy zew Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Zła kobieta to ja jestem. U mnie trzeba usiąść lub położyć się a je się na hasło. Mordziasta jak przyszła to suche w ząbki kuło a na suchy chleb to nie spojrzała a terał młóci aż miło. Przyjechał zagłodzony Kurdupel i też nauczył się jeść na hasło oraz siadać. Pies grymasi gdy jest rozpuszczony :D Quote
Saththa Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Tazzman do miski nie podejdzie dopóki mu nie pozwole. i jak powiem to odejdzie. będziemy się licytowac kto jest złojszy ? :razz: Tazzman tez grymasił a nie sadze aby był rozpuszczony. Do tego stopnia :razz: Quote
zerduszko Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 wilczy zew napisał(a):Pies grymasi gdy jest rozpuszczony :D No w końcu wyszło, że to ja rozpuszczam pieski :loveu: I kotka też!! :multi: Quote
wilczy zew Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Wiecie jak teraz Kurdupel grymasi,nawet na gotowane a u mnie po suchym chciał miskę przelizać na wylot :) Quote
Saththa Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Idefix zjadł Kupe Tazza.... :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: taką 15 sekundową :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Gorzej mi. Quote
wilczy zew Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 to jeszcze ciepła była... dajesz Fixowi jakieś witaminy? Quote
Saththa Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 tak była bleeeeee niet. na dzien dzisiejszy wet powiedział, że dobra karma wystarczy Quote
wilczy zew Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 bo według mnie,to są dwie obcje -brak jakiś wit. lub minerałow -trzustka Tazzika Quote
ania0112 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 to co dla fixa tez tableteczki na spaczony apetyt :p Quote
Saththa Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 wilczy zew napisał(a):bo według mnie,to są dwie obcje -brak jakiś wit. lub minerałow -trzustka Tazzika Alboooo ciekawość szczeniaczka :watpliwy: ania0112 napisał(a):to co dla fixa tez tableteczki na spaczony apetyt :p Raczej Móóóóóóó cośtam spaczony;) Tekla64 napisał(a):hihihi to gumy to pryszcz ..... weźźźźźźźźźźźźźźźźźź :razz: Quote
malawaszka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 oooo w mordeczke..... :mdleje: a kiedy macie badanie Tazza? bo to tak bywa, że psy czasem jedzą kupy psów z problemem trzustkowym bo tam jest niestrawione do końca jedzenie :mdleje: jezu jak cięzko było to napisać... Quote
Saththa Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='malawaszka']oooo w mordeczke..... :mdleje: a kiedy macie badanie Tazza? bo to tak bywa, że psy czasem jedzą kupy psów z problemem trzustkowym bo tam jest niestrawione do końca jedzenie :mdleje: jezu jak cięzko było to napisać... 19.03 o 17.40 :) Tazzio dostaje enzymy trawienne wiec powinno byc ok z kupami :niewiem: Mi się wydaje, ze to raczej hmmm przypadek był... A że dawno nie było Chłopaków... to proszę :) proponuje zciszyć dzwięk bo dość niespodziewany koniec będzie;) [video=youtube;IIipTisK6-M]http://www.youtube.com/watch?v=IIipTisK6-M&feature=youtu.be[/video] http://www.youtube.com/watch?v=IIipTisK6-M&feature=youtu.be Quote
Recommended Posts