Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
Przytulaski słodkie :)

A no sama słodycz;)
zerduszko napisał(a):
Cudowności jak śpią :loveu:

Sandra, co ile mały sika? Mój dalej co pół minuty ;) Kiedy to minie? ;)

wiesz co.... noc wytrzymuje jakoś 23-6 rano ale szybko rano na rękach go znosze bo mi sika czasem pod drzwiami;) a w ciągu dnia... hmmmm jak jestem w domu to co 3-4h wychodzimy

danyww napisał(a):
Dzięki, dzięki za fotki!!!
Na nich to można patrzeć, patrzeć, patrzeć...:loveu:

Zapraszam :evil_lol:

Posted

Ufffff nadrobiłam.Fajne zdjęcia.

Chłopaki przytulaki cudne.
Mam nadzieję,że może w tym sezonie letnim uda mi się Was poznać osobiście i wymiziać psich panów.

Posted

wilczy zew napisał(a):
super śpią razem :loveu:

tak blisko tylk ojak mają dużą motywację;) Albo Tazzman nie zauważy :evil_lol:
weszka napisał(a):
Słodziaki te twoje chłopaki, cóż można więcej napisać :loveu:

Dziekujemy :)
Tekla64 napisał(a):
no prosze znaczy ze jednak nauczysz sie robic wiecej zdjec a o to nam caly czas chodzi
chlopaki sa cudne , razem i osobno

TY tez hihihi

Nigdy!!! :)

Margi napisał(a):
Ufffff nadrobiłam.Fajne zdjęcia.

Chłopaki przytulaki cudne.
Mam nadzieję,że może w tym sezonie letnim uda mi się Was poznać osobiście i wymiziać psich panów.

dziękujemy, zobaczymy:)
Fides79 napisał(a):
byłam, widziałam, nie myśl sobie, zaglądam i podziwiam :p

ciesze się :)

Ogłaszam wszem i wobec, że dziś Idefix doczekał się pierwszego swego 15 kilowego worka zarcia :evil_lol: jutro będzie :)

Posted

narazie jemy jakies 120-130 g dziennie :razz: wiec trochę nam zejdzie :)

Około 115 dni co daje prawie 4 miesiące ;) ale cenowo jest róznica niesamowita wręcz. miedzy dużym workiem a a 3 kilogramami. Połowe taniej za kilogram w sumie wychodzi

Posted

Ja tez kupuję duże wory - no ale 3 miniki są. I im się żaaadne jedzenie nie nudzi. Bo to zawsze biedne, głodne pieski ...
Pukniesz miskami to już stado stoi ...

Posted

ogolnie rzecz biorąc pies się nie zagłodzi. Tazzman też mi czasem grymasi ale nie w koncu kapituluje i znowu mu smakuje :)

A dzis własnie z Magda rozmawiałam :) Przy dwóch jest konkurencja i szybko żarcie znika z misek;)

Posted

Dokładnie! Inka jak była sama to suche mogło nawet w misce leżeć a teraz jedzą na akord :) Nawet ostanio Inka podpatrzyła od Brokata ,ze jak miska idzie do niej to jak stanie na 2 łapach to szybciej zacznie jeść...:shake: 3 razy dziennie jedzą a zachowują sie.. Brokat jak wraca ze spaceru (dostają jedzenie po spacerze) to jak stoi na wycieraczce to tupie!

Posted

No ja mam nadzieje, ze Ince sie odechce i znowu będzie normalna bo ona zawsze ładnie czeka... Brokat podskakuje , macha łapkami jakby pływal i w powietrzu ląduje pyskiem w misce.. dlatego trzeba mu ja dać szybko i trzymać pewnie bo inaczej wytrąci ją z ręki ( mój brat dawał raz mu jeść i tak się stało :))

Posted

i słusznie. Masz szczeniaka - co na uczysz go teraz będziesz mieć z głowy w przyszłości. Mama Brokata nauczyła wiele, jak sępi to siedzi grzecznie, jak wychodzimy na dwór to czeka na ubranie szelek, jak już mu ubierzemy to grzecznie siedzi lub stoi i czeka aż sie ubierzemy ( tera jeszcze aż Emi ubierzemy), po powrocie ze spaceru jak migusiem sprawdzi czy przypadkiem miska nie jest pełna to też czeka na wytarcie... przydaje sie jak teraz była taka ciapa, zarrzucam ręcznik na Brokata i on ładnie czeka az wytre Inke, Emi i na końcu jego i bardzo się cieszy ze stoi z ręcznikiem na grzbiecie (czasem nawet jak skończe go wycierać to dalej czeka:eviltong:) ( wz Brokat wie ze ma 4 łapki do wytarcie i wszystkie daje sobie wycierać :p)ale jakoś ogładny przy podawnaiu miski się nie nauczył - mamie chyba troche brakło cierpliwości albo checi bo to taki biedny staruszek który kocha jedzenie że aż tupie.. a że to minik to jego skoki do miski nie są uciążliwe.
ps. no jakieś wady chłopak musi mieć ;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
ale ty zolza jestes!!!!

Ja czy Ania?:)

Ania no Tazzman tez mi tak latał heh ale można stwierdzić ze z tazzem nie miałam wyboru bo jak juz pisałam menda do miski mnie nie dopuszczał. A Młody tez mi sie o szafki obijac nie bedzie bo mi słabo normalnie. Moze m isie uda nagrac kiedys. ale to potzrebuje drugiej osoby do tego:) zobaczym w weekend ma kolezanka przyjsc;)