Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Właśnie taki ale czasem tez dostojny. W koncu Goryl to majestat a tez małpa :lol:[/QUOTE]

to ona jest w goryle :hmmmm: to uważaj,bo jak walnie Cię to trzeba będzie skrobać :grins:

Posted

[quote name='Tekla64']ty masz sny !!!
a maly ma teraz wlasnie czas na rosniecie i ma to robic
a bialy Tazzio.....na spacerach budzialbys wiiiieeeelki podziw[/QUOTE]

No ma właśnie heh. Ale nie moze tez i przytyc troszkę?:) chude to to masakra;)

[quote name='malawaszka']nooo taki biały gigant to byłoby coś!!![/QUOTE]

wezzzzzzzz moze i tak ale... on nie ejst biały :evil_lol:
[quote name='wilczy zew']to ona jest w goryle :hmmmm: to uważaj,bo jak walnie Cię to trzeba będzie skrobać :grins:[/QUOTE]

nie w małpki:) ale Goryl tez małpka;) Już mnie wielokrotnie walnął. rozbity nos nie raz miałam i porozcinane usta z krawiakami:lol: nic mi nie ejst ;)

O a teraz mam buzie podrapaną bo mnie Ta Mała Menda Podrapała:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']na zdjęciach niektórych nadal wygląda jak biały :lol:

[quote name='Doginka']Ja tam widzę jasnorude łaty za uszami i na grzbiecie;-)
Witanko poranne:hand:

On ma w sumie plamy ale białe;) własnie miejscami jest biały tylko tak na zdjęciach wychdozi ;) menda mała :lol:

O tutaj

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/dol06/DSC_1121_zpse4b90462.jpg

O http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/dol06/DSC_1125_zpsa7806802.jpg tutaj widac ze biała ma tylko koncówke ogona :lol: i idzie taki pasek przez środek głowy biały :evil_lol:

ja to sie zastanawiam co z tym ijego włochami... szorstki jest masakra a jak ciagnę to włosy wychodza normalnie hmmm musze go zawiezc do weta gdzie Tazzia odfutrzam;)

[quote name='Tekla64']a jak on z tych co Niko?
to ci nie przytyje ino kogucik z niego bedzie

Ale Niko trochę tegi ciała ma a on jest skóra na kościach normalnie;) mimo, ze jakbym mu dała to by za 15 jadł...

Posted

[quote name='AnkaG']W tym wieku to szczeniak nie tylko ząbki ale i sierściucha wymienia :)[/QUOTE]

Się jeszcze czarny okaże :razz:

Brzuchol już ma czarny:) ale wczoraj sie zakropilismy fiprexem wiec musi poczekac chwile na domycie;)

Posted

[quote name='ulana']Jak włos już jest długi, to wychodzi dość łatwo i nie trzeba na siłę wyrywać. A przecież nie będziesz go rwać na łyso. :)[/QUOTE]

no z niego tak wychdozi ze jak trzymam i nie tyle ciągne co po prostu przesuwam reke to wyłazi.... chyba:lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Jak poskubiesz to nie będą się walały po chałupie białe kłaczki :)[/QUOTE]

i tam i tak się walają :lol: Tazzman siwy przecież;) a on sie sypie;)

Posted

ja to sie zastanawiam co z tym ijego włochami... szorstki jest masakra a jak ciagnę to włosy wychodza normalnie hmmm musze go zawiezc do weta gdzie Tazzia odfutrzam

jak będziesz to się przy okazji zapytaj i niech Ci pokażą jak go trymować , to proste - wyrywasz to co luźno wychodzi (zwłaszcza te długie kłaki wystające ponad resztę), kawałek po kawałku i tak całego psa ;) niektórzy tak dłubią całe olbrzymy hihihiih :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']jak będziesz to się przy okazji zapytaj i niech Ci pokażą jak go trymować , to proste - wyrywasz to co luźno wychodzi (zwłaszcza te długie kłaki wystające ponad resztę), kawałek po kawałku i tak całego psa ;) niektórzy tak dłubią całe olbrzymy hihihiih :loveu::evil_lol:

to juz zboczenie :)

będę tam jakos najwczesniej za jakies 2tyg myslę.

W ten piątek bierzemy z Tazziem ostatni Kreon i będzemy jakos pon/wt zalezy jak p.doktor bedze powtarzac badania... ale mam stresa :( i dopiero po wszystkim zaszczepić chłopaków będę chciała to i pojade zapytam;)

przywlekłam różne wizje jednego zdjęcia :lol:

U Fixa na legowisku;)