wilczy zew Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Saththa']Właśnie taki ale czasem tez dostojny. W koncu Goryl to majestat a tez małpa :lol:[/QUOTE] to ona jest w goryle :hmmmm: to uważaj,bo jak walnie Cię to trzeba będzie skrobać :grins: Quote
Saththa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Tekla64']ty masz sny !!! a maly ma teraz wlasnie czas na rosniecie i ma to robic a bialy Tazzio.....na spacerach budzialbys wiiiieeeelki podziw[/QUOTE] No ma właśnie heh. Ale nie moze tez i przytyc troszkę?:) chude to to masakra;) [quote name='malawaszka']nooo taki biały gigant to byłoby coś!!![/QUOTE] wezzzzzzzz moze i tak ale... on nie ejst biały :evil_lol: [quote name='wilczy zew']to ona jest w goryle :hmmmm: to uważaj,bo jak walnie Cię to trzeba będzie skrobać :grins:[/QUOTE] nie w małpki:) ale Goryl tez małpka;) Już mnie wielokrotnie walnął. rozbity nos nie raz miałam i porozcinane usta z krawiakami:lol: nic mi nie ejst ;) O a teraz mam buzie podrapaną bo mnie Ta Mała Menda Podrapała:lol: Quote
malawaszka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 na zdjęciach niektórych nadal wygląda jak biały :lol: Quote
Doginka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ja tam widzę jasnorude łaty za uszami i na grzbiecie;-) Witanko poranne:hand: Quote
Tekla64 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 a jak on z tych co Niko? to ci nie przytyje ino kogucik z niego bedzie Quote
Saththa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='malawaszka']na zdjęciach niektórych nadal wygląda jak biały :lol: [quote name='Doginka']Ja tam widzę jasnorude łaty za uszami i na grzbiecie;-) Witanko poranne:hand: On ma w sumie plamy ale białe;) własnie miejscami jest biały tylko tak na zdjęciach wychdozi ;) menda mała :lol: O tutaj http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/dol06/DSC_1121_zpse4b90462.jpg O http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/dol06/DSC_1125_zpsa7806802.jpg tutaj widac ze biała ma tylko koncówke ogona :lol: i idzie taki pasek przez środek głowy biały :evil_lol: ja to sie zastanawiam co z tym ijego włochami... szorstki jest masakra a jak ciagnę to włosy wychodza normalnie hmmm musze go zawiezc do weta gdzie Tazzia odfutrzam;) [quote name='Tekla64']a jak on z tych co Niko? to ci nie przytyje ino kogucik z niego bedzie Ale Niko trochę tegi ciała ma a on jest skóra na kościach normalnie;) mimo, ze jakbym mu dała to by za 15 jadł... Quote
AnkaG Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 W tym wieku to szczeniak nie tylko ząbki ale i sierściucha wymienia :) Quote
Saththa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='AnkaG']W tym wieku to szczeniak nie tylko ząbki ale i sierściucha wymienia :)[/QUOTE] Się jeszcze czarny okaże :razz: Brzuchol już ma czarny:) ale wczoraj sie zakropilismy fiprexem wiec musi poczekac chwile na domycie;) Quote
Saththa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Doginka']Sama spróbuj go podtrymować;-)[/QUOTE] nie wiem co to znaczy "podtrymowac":) Quote
AnkaG Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Podskubać trymerem albo palcami. Trymowanie to inaczej skubanie. :) Usuwanie martwego włosa :) Quote
ulana Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/dol06/DSC_1124_zps7985057b.jpg nosek łaciaty :):loveu: [quote name='Saththa']nie wiem co to znaczy "podtrymowac":) Poskubać znaczy. Jak kuraka tylko nie na łyso. :) Quote
Saththa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='AnkaG']Podskubać trymerem albo palcami. Trymowanie to inaczej skubanie. :) Usuwanie martwego włosa :) [quote name='ulana']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/dol06/DSC_1124_zps7985057b.jpg nosek łaciaty :):loveu: Poskubać znaczy. Jak kuraka tylko nie na łyso. :) Znaczy ze mam ciagnąc włosy a co wyjdzie to wyjdzie? Quote
Tekla64 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 zawszeto poczatki trymowania a kiedys zrobisz go na cacy trening czyni mistrza Quote
Saththa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Tekla64']zawszeto poczatki trymowania a kiedys zrobisz go na cacy trening czyni mistrza[/QUOTE] Ja zrobie? chyba Ty :diabloti: Quote
ulana Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Jak włos już jest długi, to wychodzi dość łatwo i nie trzeba na siłę wyrywać. A przecież nie będziesz go rwać na łyso. :) Quote
Saththa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='ulana']Jak włos już jest długi, to wychodzi dość łatwo i nie trzeba na siłę wyrywać. A przecież nie będziesz go rwać na łyso. :)[/QUOTE] no z niego tak wychdozi ze jak trzymam i nie tyle ciągne co po prostu przesuwam reke to wyłazi.... chyba:lol: Quote
wilczy zew Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 On jest zagłodzony tak jak Kurdupel a jeszcze rośnie,to teraz wszystko w centymetry idzie. Quote
Saththa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='wilczy zew']On jest zagłodzony tak jak Kurdupel a jeszcze rośnie,to teraz wszystko w centymetry idzie.[/QUOTE] e tam jaki zagłodzony:) Quote
AnkaG Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Jak poskubiesz to nie będą się walały po chałupie białe kłaczki :) Quote
Saththa Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='AnkaG']Jak poskubiesz to nie będą się walały po chałupie białe kłaczki :)[/QUOTE] i tam i tak się walają :lol: Tazzman siwy przecież;) a on sie sypie;) Quote
eria Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 ja to sie zastanawiam co z tym ijego włochami... szorstki jest masakra a jak ciagnę to włosy wychodza normalnie hmmm musze go zawiezc do weta gdzie Tazzia odfutrzam jak będziesz to się przy okazji zapytaj i niech Ci pokażą jak go trymować , to proste - wyrywasz to co luźno wychodzi (zwłaszcza te długie kłaki wystające ponad resztę), kawałek po kawałku i tak całego psa ;) niektórzy tak dłubią całe olbrzymy hihihiih :loveu::evil_lol: Quote
Saththa Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='eria']jak będziesz to się przy okazji zapytaj i niech Ci pokażą jak go trymować , to proste - wyrywasz to co luźno wychodzi (zwłaszcza te długie kłaki wystające ponad resztę), kawałek po kawałku i tak całego psa ;) niektórzy tak dłubią całe olbrzymy hihihiih :loveu::evil_lol: to juz zboczenie :) będę tam jakos najwczesniej za jakies 2tyg myslę. W ten piątek bierzemy z Tazziem ostatni Kreon i będzemy jakos pon/wt zalezy jak p.doktor bedze powtarzac badania... ale mam stresa :( i dopiero po wszystkim zaszczepić chłopaków będę chciała to i pojade zapytam;) przywlekłam różne wizje jednego zdjęcia :lol: U Fixa na legowisku;) Quote
Saththa Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 I juz inne;) A oto i dowód ze jak się ma dobra motywację to wszystko można znieść;) Dziwny rozmiar bo wycinałam TZta :) Quote
Recommended Posts