Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']eee ja sie niezgadzam , nie pozwlalam mas zlubic robic foty i masz nam zapodawac duze ilosci fotkow duetu!!!![/QUOTE]

No tak;) mogłam sie teg ospodziewac;)

Kupie kaganiec :mdleje: Mam małego śmieciarza. Zadusze go normalnie wsyztsko do pyska! A juz najsmaczniejsze sa gumy do zucia które Młody ZUJE! nie połyka, żuje! oraz pety umre :mdleje: kamyczki, drewienka itd. wrrr papierki wszytsko co lezy nalezy przeżuć bo może są do jedzenia!

Posted

[quote name='Saththa']... jak to napisała Doginka smukły łeb. Czaszke ma ogólnie węższą niz np Donna Magdy. Wada wpłyneła na rozwój głowy ( i mózgu też:evil_lol::()[/QUOTE]
Nie wiem, jak wpływa tyłozgryz na czaszkę, ale u sznaucerów długa i wąska głowa jest ogromną zaletą;-) Dla mnie Tazz ma piękną głowę:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Nie wiem, jak wpływa tyłozgryz na czaszkę, ale u sznaucerów długa i wąska głowa jest ogromną zaletą;-) Dla mnie Tazz ma piękną głowę:loveu:[/QUOTE]

Patrz no:lol: nawet nie wiedziałam :errrr:

Posted

Ale to śmieciowe jedzenie to z czasem chyba troszkę mija... u mojej pomogło żucie w domu czegoś smrodliwego typu żwacz hehe
I na spacerze mniej się interesowała śmieciami. Ten Twój duet genialnie wygląda. Idefix ma cudownego irokeza! I jak on jest świetnie umaszczony. Fajne psisko z niego wyrośnie. A czy mi sie wydaje czy Tazz nabrał ciała tzn zmężniał?

Posted

A Tazz ma proporcjonalną głowę?:) cholera go wie :lol:

[quote name='#Etna#']Ale to śmieciowe jedzenie to z czasem chyba troszkę mija... u mojej pomogło żucie w domu czegoś smrodliwego typu żwacz hehe
I na spacerze mniej się interesowała śmieciami. Ten Twój duet genialnie wygląda. Idefix ma cudownego irokeza! I jak on jest świetnie umaszczony. Fajne psisko z niego wyrośnie. A czy mi sie wydaje czy Tazz nabrał ciała tzn zmężniał?[/QUOTE]

Mam andzieję, ze nie okaze się terierem :mdleje: No Tazz juz powinien mężnieć:lol: a nie chuchro takie było, chociaz ja nie zauwazylam róznicy:)

Etna tylko ja nie mogę nic Fixowi dać... Bo nie bardzo mam jak tak aby Tazzman nie widział... A Tazzman nie możę nic dostawać:(

I Doniesienia z ostatniej chwili;)

Fix na jutro umówiony do weta bo kicha i kaszle idziemy sie pokazać. i mam andzieję nie toczyć batali (jak wczoraj z Panią z recepcji) o szczepieniach na wsciekliznę heh

A od soboty zaczynamy szkolenie;) idziemy tam gdzie był Tazzman :) Do grupy szczeniakowatej, zobaczymy jak sobie Młody poradzi bez wsparcia duzego czarnego brata :evil_lol:

Tazzman nawet pozwala m uwyjadac sobie z miski musze ich pilnować aby Tazziowi nie zjadał :mdleje: a ten Ciapus mu pozwala :x musze przypominac jaka batalię z nim stoczyłam jak go wziełam bo nie mogłam podejsc do miski?? Kopne go w dupe normalnie ehhh

Więc mam andzieję, ze idefix sie ogarnie wsród innych bez wsparcia;)

Bo mi psy na spacerze zaczepia... Głupek :)

Posted

[quote name='Saththa'] musze przypominac jaka batalię z nim stoczyłam jak go wziełam bo nie mogłam podejsc do miski??[/QUOTE]

ooo o tym nie pamiętałam! no to powinnaś być dumna, że go tak dobrze ułożyłaś!!!

zapytaj weta czy Fix jak kaszle i kicha powinien iść do psiedszkola - żeby nie pozarażał innych gnojków jak ma jakąś infekcję

Posted

[quote name='malawaszka']ooo o tym nie pamiętałam! no to powinnaś być dumna, że go tak dobrze ułożyłaś!!!

zapytaj weta czy Fix jak kaszle i kicha powinien iść do psiedszkola - żeby nie pozarażał innych gnojków jak ma jakąś infekcję[/QUOTE]

Ale zeby i jemu pozwał?? To nie fair, on je karme dla trzustkowców a Fix jej jesc nie pwoinien:(

Wiem wiem zapytam:) i o witaminy zapytam b oten głupek nawet polbruk gryzie :lol:

Posted

oo fajnie że się wybierasz na szkolenie z Fixem :)
tylko życzę szybkiego pokonania kaszlu i kataru (p.s. ja bym nie poszła jak jest chory żeby nie pozarażać innych, Duma od chorego labka raz na szkoleniu kaszel złapała)

Posted

[quote name='zerduszko']To serio idziecie do przedszkola :) My raczej odpuszczamy, dopiero jak urośniem agility :)[/QUOTE]

Idziemy. Musze wejsc z Fixem w grupe psów bez wsparcia Tazza bo chlopak kozaczy :lol: No i przyda nam się trochę czasu "sam na sam" :) Nich się skupi na mnie b o chwilowo mam wrazenie ze jest rozdarty pomiędzy mną a Tazzmanem;)