Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='zerduszko']Dobre są foty :) Ino żebyś w ten styl nie poszła ;)[/QUOTE] raczej nie pojde, juz mi sie nie chce focic:lol: A Taki ładny Tazzuś by był:( Quote
Tekla64 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 eee ja sie niezgadzam , nie pozwlalam mas zlubic robic foty i masz nam zapodawac duze ilosci fotkow duetu!!!! Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Tekla64']eee ja sie niezgadzam , nie pozwlalam mas zlubic robic foty i masz nam zapodawac duze ilosci fotkow duetu!!!![/QUOTE] No tak;) mogłam sie teg ospodziewac;) Kupie kaganiec :mdleje: Mam małego śmieciarza. Zadusze go normalnie wsyztsko do pyska! A juz najsmaczniejsze sa gumy do zucia które Młody ZUJE! nie połyka, żuje! oraz pety umre :mdleje: kamyczki, drewienka itd. wrrr papierki wszytsko co lezy nalezy przeżuć bo może są do jedzenia! Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 bede wyglądać zjawiskowo ;) Duże czarne i małe białe w kagancu;) Quote
Tekla64 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 wisz dal mnie to nie dziwota hihihi najczesciej te male przy duzych sa bardziej agresywne hihihi Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 no to masz duego;) jestem Niedźwiedziem:) [IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/32173_586379744723262_141858075_n.jpg[/IMG] Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Galaktofix ejszcze:) Ale juz w formi e linka tez taki wielkI:) [URL]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/285596_586561868038383_1906494883_n.jpg[/URL] Quote
Doginka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Saththa']... jak to napisała Doginka smukły łeb. Czaszke ma ogólnie węższą niz np Donna Magdy. Wada wpłyneła na rozwój głowy ( i mózgu też:evil_lol::()[/QUOTE] Nie wiem, jak wpływa tyłozgryz na czaszkę, ale u sznaucerów długa i wąska głowa jest ogromną zaletą;-) Dla mnie Tazz ma piękną głowę:loveu: Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Doginka']Nie wiem, jak wpływa tyłozgryz na czaszkę, ale u sznaucerów długa i wąska głowa jest ogromną zaletą;-) Dla mnie Tazz ma piękną głowę:loveu:[/QUOTE] Patrz no:lol: nawet nie wiedziałam :errrr: Quote
Doginka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Tekla64']ale ma byc proporcjonalna[/QUOTE] Dokładnie;-) Quote
#Etna# Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ale to śmieciowe jedzenie to z czasem chyba troszkę mija... u mojej pomogło żucie w domu czegoś smrodliwego typu żwacz hehe I na spacerze mniej się interesowała śmieciami. Ten Twój duet genialnie wygląda. Idefix ma cudownego irokeza! I jak on jest świetnie umaszczony. Fajne psisko z niego wyrośnie. A czy mi sie wydaje czy Tazz nabrał ciała tzn zmężniał? Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 A Tazz ma proporcjonalną głowę?:) cholera go wie :lol: [quote name='#Etna#']Ale to śmieciowe jedzenie to z czasem chyba troszkę mija... u mojej pomogło żucie w domu czegoś smrodliwego typu żwacz hehe I na spacerze mniej się interesowała śmieciami. Ten Twój duet genialnie wygląda. Idefix ma cudownego irokeza! I jak on jest świetnie umaszczony. Fajne psisko z niego wyrośnie. A czy mi sie wydaje czy Tazz nabrał ciała tzn zmężniał?[/QUOTE] Mam andzieję, ze nie okaze się terierem :mdleje: No Tazz juz powinien mężnieć:lol: a nie chuchro takie było, chociaz ja nie zauwazylam róznicy:) Etna tylko ja nie mogę nic Fixowi dać... Bo nie bardzo mam jak tak aby Tazzman nie widział... A Tazzman nie możę nic dostawać:( I Doniesienia z ostatniej chwili;) Fix na jutro umówiony do weta bo kicha i kaszle idziemy sie pokazać. i mam andzieję nie toczyć batali (jak wczoraj z Panią z recepcji) o szczepieniach na wsciekliznę heh A od soboty zaczynamy szkolenie;) idziemy tam gdzie był Tazzman :) Do grupy szczeniakowatej, zobaczymy jak sobie Młody poradzi bez wsparcia duzego czarnego brata :evil_lol: Tazzman nawet pozwala m uwyjadac sobie z miski musze ich pilnować aby Tazziowi nie zjadał :mdleje: a ten Ciapus mu pozwala :x musze przypominac jaka batalię z nim stoczyłam jak go wziełam bo nie mogłam podejsc do miski?? Kopne go w dupe normalnie ehhh Więc mam andzieję, ze idefix sie ogarnie wsród innych bez wsparcia;) Bo mi psy na spacerze zaczepia... Głupek :) Quote
malawaszka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Saththa'] musze przypominac jaka batalię z nim stoczyłam jak go wziełam bo nie mogłam podejsc do miski??[/QUOTE] ooo o tym nie pamiętałam! no to powinnaś być dumna, że go tak dobrze ułożyłaś!!! zapytaj weta czy Fix jak kaszle i kicha powinien iść do psiedszkola - żeby nie pozarażał innych gnojków jak ma jakąś infekcję Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='malawaszka']ooo o tym nie pamiętałam! no to powinnaś być dumna, że go tak dobrze ułożyłaś!!! zapytaj weta czy Fix jak kaszle i kicha powinien iść do psiedszkola - żeby nie pozarażał innych gnojków jak ma jakąś infekcję[/QUOTE] Ale zeby i jemu pozwał?? To nie fair, on je karme dla trzustkowców a Fix jej jesc nie pwoinien:( Wiem wiem zapytam:) i o witaminy zapytam b oten głupek nawet polbruk gryzie :lol: Quote
AnkaG Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Wg mojej skromnej wiedzy - do czasu wymiany zębów podaje się wapno :) Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='AnkaG']Wg mojej skromnej wiedzy - do czasu wymiany zębów podaje się wapno :)[/QUOTE] jutro jutro:) Quote
eria Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 oo fajnie że się wybierasz na szkolenie z Fixem :) tylko życzę szybkiego pokonania kaszlu i kataru (p.s. ja bym nie poszła jak jest chory żeby nie pozarażać innych, Duma od chorego labka raz na szkoleniu kaszel złapała) Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 ide jutro do weta zobacze co powie i wtedy zobaczymy co w sobotę będzie. Spokojnie nie pójde łazić przez godzine na zimnie z chorym szczeniakiem. Quote
zerduszko Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 To serio idziecie do przedszkola :) My raczej odpuszczamy, dopiero jak urośniem agility :) Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='zerduszko']To serio idziecie do przedszkola :) My raczej odpuszczamy, dopiero jak urośniem agility :)[/QUOTE] Idziemy. Musze wejsc z Fixem w grupe psów bez wsparcia Tazza bo chlopak kozaczy :lol: No i przyda nam się trochę czasu "sam na sam" :) Nich się skupi na mnie b o chwilowo mam wrazenie ze jest rozdarty pomiędzy mną a Tazzmanem;) Quote
zerduszko Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Super :) Relacje i zdjęcia będą rozumiem ;) Wszystko ma swoje plusy, nawet to ze Liz nie lubi małego, bo na razie jest mój :) Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Zobaczymy czy Diana będzie robic;) Dosłownie;) Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 :lol: [IMG]http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/jajko11_zpsb6d6a849.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts