Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dużo zdrówka chłopakom. :)
Ta kość zielona chodzi za mną normalnie i straszy po nocach klekocząc - muszę kupić taką Zibciowi. Jaki to rozmiar jest?

Posted

[quote name='ulana']Dużo zdrówka chłopakom. :)
Ta kość zielona chodzi za mną normalnie i straszy po nocach klekocząc - muszę kupić taką Zibciowi. Jaki to rozmiar jest?[/QUOTE]

Tazzmam ma L. ale ich chwilowo nie ma;) Weszka czeka na dostawe;)

Posted

[quote name='malawaszka']a jak kaszlaki dziś? lepiej?[/QUOTE]

Lepiej. Fix przestał wymiotować juz wczoraj. Kaszle zdecydowanie rzadziej no chyba ze się zmeczy to go jeszcze dusi. Tazzman Kicha jak Kichał, dzis jade z Młodym na nastepne zastrzyki to pogadam o Tazzmanie i jeg o kichaniu. bo w sumie najbardzoiej kicha jak wychodzimy z domu...

Ale jak tak dalej pójdzie to ich pozabijam bo niewybiegane. Nie mopgę nigdzie isc bo po 1 mają sie nie meczyc a po drugie i wazniejsze jak spotkamy psa niezaszczepionego to zarazimy :shake: albo nawet zaszczepionego to tak samo :(

Posted

[quote name='AnkaG']W samochód i gdzieś na łąki gdzie psów nie ma :)[/QUOTE]

wszedzie są psy :lol: zwłąszcza jak słonce wyszło;) ale mamy pozwolenie na mały spacer jutro bez smyczy :multi:

Posted

U mnie teraz burki mają luksus - TZ na łąki codziennie zabiera (mnie tez w sobote i niedziele zabrał), to resztę dnia śpią jak godzinę czy półtorej przegoni :)
A to już staaare psy :)

Posted

moje stare spia na okraglo az ja sie rusze , nie wazne czy chwile wczensiej byly na spacerze czy to bylo przed godzinami ile razy ja na zewnatrz one tez
mlode zreszta tez choc one jeszcze potrafia sam dla siebie pobyc se na dworzu

Posted

[quote name='AnkaG']U mnie teraz burki mają luksus - TZ na łąki codziennie zabiera (mnie tez w sobote i niedziele zabrał), to resztę dnia śpią jak godzinę czy półtorej przegoni :)
A to już staaare psy :)[/QUOTE]

Pojdziem jutro wet powiedział, że można :) O i to miło, ze iCiebie zabrał:)

[quote name='Tekla64']moje stare spia na okraglo az ja sie rusze , nie wazne czy chwile wczensiej byly na spacerze czy to bylo przed godzinami ile razy ja na zewnatrz one tez
mlode zreszta tez choc one jeszcze potrafia sam dla siebie pobyc se na dworzu[/QUOTE]

:)
[quote name='wilczy zew']Jak było u weta?[/QUOTE]

bezproblemowo :lol:

Posted

[quote name='Saththa']bezproblemowo :lol:[/QUOTE]

Nie - prawda li to? ;)

Na spacer idźcie jak można, dobrze panom zrobi lekkie pobieganie.

A jeszcze co do kości - to jaką by tu dla minika? Jak oceniasz po małym? Ja nie wiem, dla mnie takie suche centymetry to zupełnie nieprzekładalne są na rzeczywistość. W rozmiarach dla siebie mam to samo - muszę przymierzyć, żeby zobaczyć. Dlatego też mało co przez net kupuję...

Posted

[quote name='ulana']Nie - prawda li to? ;)

Nie rozumiem :lol: zaćmienie jakies mam:)
Na spacer idźcie jak można, dobrze panom zrobi lekkie pobieganie.

A jeszcze co do kości - to jaką by tu dla minika? Jak oceniasz po małym? Ja nie wiem, dla mnie takie suche centymetry to zupełnie nieprzekładalne są na rzeczywistość. W rozmiarach dla siebie mam to samo - muszę przymierzyć, żeby zobaczyć. Dlatego też mało co przez net kupuję...

Pójdziemy pojdziemy mam nadz ze opanuje Tazziową głupawke;)

A jesli chodzi o Kośc to... młody sobie dobrze radzi z tą eLką (przypominam waży 5,5kilo:lol:).... ale on się w sumie bawi tylko dużymi Tazzowi i to im większa tym lepsza :lol:

Jakie Zibi lubi zabawki? większe mniejsze? Myslę, że M powinna byc ok... Przy kości to jeszcze i obwód i wielkośc tych końcówek:lol: S powinna byc za mała... Patrząc na Fixa tak myslę. Ueffff mam nadzieję, że nie zamieszałam jeszcze bardziej :evil_lol:

Posted

[quote name='Saththa']Nie macie dośc tej małej białej Głupoty?:lol:...[/QUOTE]
Ja nie mam, przecież takie małe goopiutkie można zacałować na maxa:lol::loveu: Z resztą dużą czarną goopeckę też można zjeść:lol:;-)

Posted

[quote name='Doginka']Ja nie mam, przecież takie małe goopiutkie można zacałować na maxa:lol::loveu: Z resztą dużą czarną goopeckę też można zjeść:lol:;-)[/QUOTE]

Z tym cąłowaniem to bym uwazała Fix mocno trapie:lol: Zaczynam powoli wyglądac jakbym miała kota :evil_lol:

[quote name='Tekla64']ja tam mogie caly czas ten duet ogladac[/QUOTE]

Wytrzymała;)

Posted

[quote name='Saththa']Pójdziemy pojdziemy mam nadz ze opanuje Tazziową głupawke;)

A jesli chodzi o Kośc to... młody sobie dobrze radzi z tą eLką (przypominam waży 5,5kilo:lol:).... ale on się w sumie bawi tylko dużymi Tazzowi i to im większa tym lepsza :lol:

Jakie Zibi lubi zabawki? większe mniejsze? Myslę, że M powinna byc ok... Przy kości to jeszcze i obwód i wielkośc tych końcówek:lol: S powinna byc za mała... Patrząc na Fixa tak myslę. Ueffff mam nadzieję, że nie zamieszałam jeszcze bardziej :evil_lol:

nie za dużo zer Ci wyszło :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']nie za dużo zer Ci wyszło :lol:[/QUOTE]

[quote name='ania0112']nie czaje? 5,5 to waga psa a nie kości jeśli to o to ci wz chodzi...[/QUOTE]

[quote name='wilczy zew']:splat:
.........[/QUOTE]

Właśnie;) poz atym tam ani pół zera nie ma:lol: A kość wazy 200 gram :lol:

Posted

[quote name='WATACHA']Ja pitolę, tu to ja nie nadrobię :(, ale wyczytałam gdzieś , że pieski chore, więc życzę zdrówka.[/QUOTE]

większa częśc to zdjęcia;)

juz lepiej dziękujemy;) i nawet dziś biegalismy :loveu: