Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Margi']Cudni są obaj.:loveu: Napatrzeć się nie mogę.
Zrobiłaś ogromną przyjemność Tazzmanowi przywożąc braciszka.

A Tazzio nie drętwieje w nocy taki zwinięty w małym posłanku?[/QUOTE]

tez uważam ze to byla dobra decyzja;)

Nie zauważyłam:)

Posted

[quote name='ahedok']Będzie lepiej, skoro już się bawią tak ładnie ;)
A Fix ma niebieskawe oczy czy to na zdjęciach tak wychodzi?[/QUOTE]

Miedzy nimi nie ejst źle:) Czarne ma:) Węgielki:)

Posted

ale Tazzio ma śliczne małpeczki :p

co do paniki u weta, to co się dziwisz, jakiś obcy ludź ciągnie za skórę, kłuje - to nic fajnego, trzeba protestować ;)

niech Mały szybciutko zdrowieje :)

Posted

Fajniutki duecik. A mały rooośnie :) Tazz myśli, że tez jest małym pieseczkiem i na małym posłanku śpi :)
Tazz zazdrosny czy szczęsliwy, że ma kumpla?

Posted

[quote name='Fides79']ale Tazzio ma śliczne małpeczki :p

co do paniki u weta, to co się dziwisz, jakiś obcy ludź ciągnie za skórę, kłuje - to nic fajnego, trzeba protestować ;)

niech Mały szybciutko zdrowieje :)[/QUOTE]

Co to Obrozy to az z siebie dumna jestem:) A I Młody ma wyzdrowieć iTazzman tez;)

[quote name='malawaszka']cudnie im razem do znudzenia będę to powtarzać :loveu:[/QUOTE]

a prosze bardzo przeciez nie bronie;)

[quote name='AnkaG']Fajniutki duecik. A mały rooośnie :) Tazz myśli, że tez jest małym pieseczkiem i na małym posłanku śpi :)
Tazz zazdrosny czy szczęsliwy, że ma kumpla?[/QUOTE]

Tazz mysli? Nieeeeee.... jesmu sie wydaje ze to dla niego kupione;) TYlko z wyrzutem patrzy ze zly rozmiar:)

nie widzę aby zazdrosny. Zachowuje sie zupełnie inaczej niz npjak głaskałam jakiegos psa na wybiegu innego
[quote name='eria']rozbrajający jest ten duet! :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Doginka']Tyle fot to tu chyba dawno nie było:lol:[/QUOTE]

Bez chyba :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']Obroża w małpki,bo Tazzik ma małpie pomysły? :lol: fajna,to DS?

Wygodnie mu w takim małym legowisku? Gdzie wtedy śpi Idefixx?

Super te foty z zabaw :loveu:[/QUOTE]

Nie, to manufaktura Miau Hau. A bo ja wiem czy mu jest wygodnie?:) Idefix spi u Tazzia :)

Posted

[quote name='wilczy zew']to może on wygryza Tazzika z legowiska :roll:[/QUOTE]

teraz sa na etapie, ze nawet jak oby dwa sa wolne to Tazz i tak idzie do Fixa.

Posted

[quote name='eria']a powiedz jak chłopakom idzie zostawanie samemu w domu ? bo albo przegapiłam albo nie było relacji ? :)[/QUOTE]

bo reakcja była chyb tylko takze ze wszyscy cali;)

wszytskie łapki i ogonki i uszka całe:lol:

Chłopaki zostaja ładnie i po cichu. zostawiałam aparat i nagrywałam. Fixowi się wpadki fizjologiczne zdarzają ale dajmy mu trochę czasu 9h samemu jak na szczeniaka t o wystarczająco ;)

żadnych zniszczeń oprócz dwóch moich maskotek na ziemi nie znalazłam:)

Posted

ee no to super jak 9 godzin zostaje !
do mnie nadal jeszcze mama przychodzi do Dumki, ale już tylko na chwilkę dosłownie -godzinkę posiedzi,wysika i wychodzi , narazie została tak całkiem sama najdłużej na 6 godzin -bezproblemowo, ale już myślę niedługo będzie na całe 8 zostawać

Posted

wiesz no nie bardzo mają wyjscie bo ja niestety pracowac muszę a nie ma kto przyjść do nich:oops: więc jak kolo 7.10 wychodze tak koło 16.30 wracam :oops: no i zostaje z Tazzmanem to pewnie mu troszkę lepiej;) a ze nasika i nakupka o no cóż biorąc szczeniaka byłam na to przygotowana :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Na pewno szczeniakowi jest łatwiej jak ma drugiego, tylko nie takiego wredziocha jak moja ;) Uczysz go na podkłady czy masz stosowna podłogę?[/QUOTE]

w pokoju gdzie zostaja mają wykładzinę na schodach drewno a w kuchni kafle :lol:

ale Fix zrobił tylko dwa razy na wykładzine i 1 raz w kuchni. Robi jedno siku jak mnie nie ma pewnie ma to związek z tym, ze nie bardzo ma co pić bo nie powiem kto wszystką wodę z misek wypija :lol: