Saththa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 No wiec parę zdjęć z dzisiejszego spacerku:) Quote
Saththa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Zobaczcie jaki ma siwy ogon :D Quote
Saththa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 No i osttanie z serii Tazzio z Patyczkiem :D Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 alez ci chopak wyrosl i poza kufa to ma tez dlugasne lapska !!! pikny jest! i jakie zabiska ma fajne fotecki milego walentynkowego wieczoru Quote
Fides79 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Saththa Ludzie ogólnie są dziwni heh Ja przed chwila byłam z Tazzem na bieganku takim małym niedaleko i jak wracałam to Pani z yorkiem stała... chyba nas przepuszczała na drodze z 7 metrów szerokiej nieważne i patrzyła na mnie jakby to moja wina była, że jej się piesek wyrywa i szczeka... :-D no ja się tej pani wcale nie dziwie, skoro straszysz maleńkie pieseczki takim wielkim kudlatym i groźnym psem http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/w%20dole/13.jpg :lol::evil_lol: Tekla64 alez ci chopak wyrosl i poza kufa to ma tez dlugasne lapska !!! http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/w%20dole/6.jpg on caly taki długaśny :loveu: Quote
Saththa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Tekla64 napisał(a):alez ci chopak wyrosl i poza kufa to ma tez dlugasne lapska !!! pikny jest! i jakie zabiska ma fajne fotecki milego walentynkowego wieczoru Dziekujmy :) Quote
eria Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 noooo takiego ogona to by się żaden CTR nie powstydził :D kita jak ta lala hiihi ale piękny Tazzior jest!! Quote
Saththa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Fides79 napisał(a):no ja się tej pani wcale nie dziwie, skoro straszysz maleńkie pieseczki takim wielkim kudlatym i groźnym psem http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/w%20dole/13.jpg :lol::evil_lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/w%20dole/6.jpg on caly taki długaśny :loveu: Ja nie straszyłam, ja sobie szłam po prostu i Tazzio tez sobie szedł :D Dpiero jak to małe futrzaste zaczeło szczekac i warczeć to Tazz postanowił sprawdzić co to ale oczywiście mu nie pozwoliłam :D eria napisał(a):noooo takiego ogona to by się żaden CTR nie powstydził :D kita jak ta lala hiihi ale piękny Tazzior jest!! No ten ogon to on ma teraz, tez jestem pod wrażeniem :) Quote
Saththa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 OOOo pojawiło sie Parę zdjęć z soboty to już Wam pokazuję:) Ogólnie dzis tyh zdjęć duzo będzie jak nigdy:) Zdjęcia- Martyna P. Więcej nie mam :( :niewiem: Quote
taxelina Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 No ale Ty sie nie martw ze wiecej nie masz jak dzis duzo wstawilas :loveu: Quote
Fides79 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 no pikne, https://lh4.googleusercontent.com/_ivatl6idl5Q/TVlY0knITKI/AAAAAAAABg0/XvLgcz76bLA/DSC_0023.jpg a to najpikniejsze :loveu: a ta ruda pani to kto? no i widzę, że Taziorek największy z całej gromadki ;) Quote
Saththa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 deer_1987 napisał(a):No ale Ty sie nie martw ze wiecej nie masz jak dzis duzo wstawilas :loveu: To taki prezent na walentynki niech bedzie ) Fides79 napisał(a):no pikne, https://lh4.googleusercontent.com/_ivatl6idl5Q/TVlY0knITKI/AAAAAAAABg0/XvLgcz76bLA/DSC_0023.jpg a to najpikniejsze :loveu: a ta ruda pani to kto? no i widzę, że Taziorek największy z całej gromadki ;) Ta ruda to Rasta, już się przewijała w galerii najczęściej z Shadowem :) I najwiekszy najwiekszy :) Quote
Tekla64 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 teraz zobaczylam ze Tazikowi jeszcze na dlugosc musi broda urosnac ale tak to sie piknie chlopaczek prezentuje mmmm niodzio ale bedzie wiecej zdjec z tej puszczy???? Quote
Marta_Ares Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ale macie towarzystwo na spacerku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Saththa Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Tekla64 napisał(a):teraz zobaczylam ze Tazikowi jeszcze na dlugosc musi broda urosnac ale tak to sie piknie chlopaczek prezentuje mmmm niodzio ale bedzie wiecej zdjec z tej puszczy???? Oj musi broda urosnąć troche jeszcze, chociaż mi tam nie przeszkadza :) NIe wiem co z tymi zdjęciami, szczerze mówiąc hmm Marta_Ares napisał(a):ale macie towarzystwo na spacerku :loveu: :loveu: :loveu: Tak, było nam bardzo miło;) Quote
malawaszka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 eria napisał(a):noooo takiego ogona to by się żaden CTR nie powstydził :D kita jak ta lala hiihi ale piękny Tazzior jest!! noo własnie miałam pisać, że on jest jak CTR w tym futrze! :loveu: Quote
Saththa Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 malawaszka napisał(a):noo własnie miałam pisać, że on jest jak CTR w tym futrze! :loveu: Pod koniec zimy to już wogule będzie CTR pełną gębą :D A wiecie, że Ta menda jakims cudem lezy koło mnie na kanapie... nawet nie wiem kiedy wlazł :D Quote
weszka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ale uczta zdjęciowa! I filmik fajny, Tazz juz niby duży ale jeszcze w ruchach młodzik :) Quote
jambi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ale ten Tazzzman jest pięęęęękny!!!!! :loveu: cudny jest! powaga! a kudłaaatyyyyyyy! :lol: a filmik obejrzałam z prawdziwą przyjemnością - takie zwody, podbiegnięcia - jak moje ciele za młodu :loveu: Quote
Culineo Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 a mi się najbardziej spodobał okrzyk "FUTROOOOOO ! " :evil_lol: Quote
jambi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 klaudusia0219 napisał(a):a mi się najbardziej spodobał okrzyk "FUTROOOOOO ! " :evil_lol: na filmiku? no ja niestety w pracy jestem a tu nie mam głośników :shake: Quote
taxelina Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Saththa napisał(a):NIe wiem co z tymi zdjęciami, szczerze mówiąc hmm No ja sie wlasnie zdziwilam na picasa ze tak malo.. Quote
Recommended Posts