Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale kiedy ja nie mam zdjęć :( Nie wychodza mi osttanio wogule, tj nigdy nie wychodziły ale ostatnio to juz masakra jakaś a nie zdjęcia. Z dzisiejszego wybiegu nie mam żadnego ostrego, wszystkie rozmazane, prześwietlone albo ciemne jak nie wiem co heh

Posted

deer_1987 napisał(a):
Slonca nie bylo? :(

No własnie o to chodzi, że ładna pogoda była... ja jakas upośledzona do zdjęć jestem:(

justyska2 napisał(a):
czekam na fotki ;]

Dwa posty wyżej pisałam o zdjęciach:)
Saththa napisał(a):
Ale kiedy ja nie mam zdjęć :( Nie wychodza mi osttanio wogule, tj nigdy nie wychodziły ale ostatnio to juz masakra jakaś a nie zdjęcia. Z dzisiejszego wybiegu nie mam żadnego ostrego, wszystkie rozmazane, prześwietlone albo ciemne jak nie wiem co heh

Posted

Saththa

Ale kiedy ja nie mam zdjęć :-( Nie wychodza mi osttanio wogule, tj nigdy nie wychodziły ale ostatnio to juz masakra jakaś a nie zdjęcia. Z dzisiejszego wybiegu nie mam żadnego ostrego, wszystkie rozmazane, prześwietlone albo ciemne jak nie wiem co heh

Saththa
No własnie o to chodzi, że ładna pogoda była... ja jakas upośledzona do zdjęć jestem:-(

ha to trzeba więcej cykać i częściej, coby się wyrobić i żebyśmy mogli częściej Tazika podziwiać :lol:

Posted

Dzis mam koszmarny klopot znetem, u Ciebie Fides 5 razy pisałam, po zdjęciach i zawsze mnie wywaliło.

Ja się staram te zdjęcia ale mi lepsze wychodza telefonem niż aparatem... W sobote mamy zaplanowany spacer w 4 psy po lesie to pewnie i zdjecia beda)

Posted

Saththa napisał(a):
Dzis mam koszmarny klopot znetem, u Ciebie Fides 5 razy pisałam, po zdjęciach i zawsze mnie wywaliło.

Ja się staram te zdjęcia ale mi lepsze wychodza telefonem niż aparatem... W sobote mamy zaplanowany spacer w 4 psy po lesie to pewnie i zdjecia beda)

mnie też coś net świruje :roll:

a na zdjęcia czekamy z niecierpliwością ;)

fajny banerek i avik, aż się zdiwiłam na początku ja sobaczyłam, ale bardzo mi się podobają :lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No czytalam juz o lesie a kto tam bedzie bo 3 wiem a 4? :razz:

Ja z Tazzem, Katarama z Shadowem i Rastą i Tofisiek z psiejkości z Mickeyem :)

Tekla64 napisał(a):
rob zdjecia byle Tazza bylo widac

A czarna plama jako Tazz tez się liczy:D

Fides79 napisał(a):
mnie też coś net świruje :roll:

a na zdjęcia czekamy z niecierpliwością ;)

fajny banerek i avik, aż się zdiwiłam na początku ja sobaczyłam, ale bardzo mi się podobają :lol:

Dzis tez net wariuje mi, nie wiem o co chodzi. A dlaczego się zdziwiłaś? I dziękujemy:)
Tekla64 napisał(a):
no popatrz jaka ja malospostrzegawcza!!!!
ma racje Fides piekne te dwa i awatarek i banerek , bardzo gustowne

Dziekujemy:)
weszka napisał(a):
Jaka sympatyczna nowa grafika :)

Dziekujemy :)

Posted

Saththa napisał(a):
A dlaczego się zdziwiłaś? I dziękujemy:)

a bo mi jakoś nie grało w pierwszej chwili zestawienie Twojego nicka z avatarkiem, bo oczy się przyzwyczaily do innego zdjęcia Taziorka, ale nowe bardo ładne i tworzą super komplecik, a w banerku Tazz wygląda przecudnie :loveu:

Posted

Fides79 napisał(a):
a bo mi jakoś nie grało w pierwszej chwili zestawienie Twojego nicka z avatarkiem, bo oczy się przyzwyczaily do innego zdjęcia Taziorka, ale nowe bardo ładne i tworzą super komplecik, a w banerku Tazz wygląda przecudnie :loveu:

A no tak:) Ja sama się przyzwyczaić nie mogę :D A to zdjecie Tazza w banerze rzeczywiście fajnie wygląda:)
DominikaAnna napisał(a):
a co Ty się nic nie odzywasz ? mam się obrazić ;pp
a fotki strzelaj byle jakie. byle by psa było widać i wklejaj :)

Nie obrazac nie obrazać :)
Tazza zdjęcia wychodza jak czarna plama ehhh

Posted

No więc pare fotek wygrzebałam :roll:

1. nowy kocyk :)

2. Wyginanko :) Tak ostatnio futro spi :evil_lol:

3. Przybij łapę :lol:

4. Ostatnio mielismy kompanko :) potem małą sesję zdjęciową głowy i szyi a oto bardzo podobne efekty :razz: