taxelina Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 popieram to ze zdjeciami, stesknilam sie za nim :loveu: Quote
Saththa Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Ale kiedy ja nie mam zdjęć :( Nie wychodza mi osttanio wogule, tj nigdy nie wychodziły ale ostatnio to juz masakra jakaś a nie zdjęcia. Z dzisiejszego wybiegu nie mam żadnego ostrego, wszystkie rozmazane, prześwietlone albo ciemne jak nie wiem co heh Quote
Saththa Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 deer_1987 napisał(a):Slonca nie bylo? :( No własnie o to chodzi, że ładna pogoda była... ja jakas upośledzona do zdjęć jestem:( justyska2 napisał(a):czekam na fotki ;] Dwa posty wyżej pisałam o zdjęciach:) Saththa napisał(a):Ale kiedy ja nie mam zdjęć :( Nie wychodza mi osttanio wogule, tj nigdy nie wychodziły ale ostatnio to juz masakra jakaś a nie zdjęcia. Z dzisiejszego wybiegu nie mam żadnego ostrego, wszystkie rozmazane, prześwietlone albo ciemne jak nie wiem co heh Quote
Kama & Diana Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Cześć:multi: Jak dawno mnie tu nie było:shake:, po prosze więcej fotek całego psiaka :]:loveu: Quote
Tekla64 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 a co ty tak zamilklas??? wywailo was czy co? drapaj od nas chlopaka Quote
Fides79 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Saththa Ale kiedy ja nie mam zdjęć :-( Nie wychodza mi osttanio wogule, tj nigdy nie wychodziły ale ostatnio to juz masakra jakaś a nie zdjęcia. Z dzisiejszego wybiegu nie mam żadnego ostrego, wszystkie rozmazane, prześwietlone albo ciemne jak nie wiem co heh Saththa No własnie o to chodzi, że ładna pogoda była... ja jakas upośledzona do zdjęć jestem:-( ha to trzeba więcej cykać i częściej, coby się wyrobić i żebyśmy mogli częściej Tazika podziwiać :lol: Quote
Saththa Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Dzis mam koszmarny klopot znetem, u Ciebie Fides 5 razy pisałam, po zdjęciach i zawsze mnie wywaliło. Ja się staram te zdjęcia ale mi lepsze wychodza telefonem niż aparatem... W sobote mamy zaplanowany spacer w 4 psy po lesie to pewnie i zdjecia beda) Quote
taxelina Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No czytalam juz o lesie a kto tam bedzie bo 3 wiem a 4? :razz: Quote
Fides79 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Saththa napisał(a):Dzis mam koszmarny klopot znetem, u Ciebie Fides 5 razy pisałam, po zdjęciach i zawsze mnie wywaliło. Ja się staram te zdjęcia ale mi lepsze wychodza telefonem niż aparatem... W sobote mamy zaplanowany spacer w 4 psy po lesie to pewnie i zdjecia beda) mnie też coś net świruje :roll: a na zdjęcia czekamy z niecierpliwością ;) fajny banerek i avik, aż się zdiwiłam na początku ja sobaczyłam, ale bardzo mi się podobają :lol: Quote
Tekla64 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 no popatrz jaka ja malospostrzegawcza!!!! ma racje Fides piekne te dwa i awatarek i banerek , bardzo gustowne Quote
Saththa Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 deer_1987 napisał(a):No czytalam juz o lesie a kto tam bedzie bo 3 wiem a 4? :razz: Ja z Tazzem, Katarama z Shadowem i Rastą i Tofisiek z psiejkości z Mickeyem :) Tekla64 napisał(a):rob zdjecia byle Tazza bylo widac A czarna plama jako Tazz tez się liczy:D Fides79 napisał(a):mnie też coś net świruje :roll: a na zdjęcia czekamy z niecierpliwością ;) fajny banerek i avik, aż się zdiwiłam na początku ja sobaczyłam, ale bardzo mi się podobają :lol: Dzis tez net wariuje mi, nie wiem o co chodzi. A dlaczego się zdziwiłaś? I dziękujemy:) Tekla64 napisał(a):no popatrz jaka ja malospostrzegawcza!!!! ma racje Fides piekne te dwa i awatarek i banerek , bardzo gustowne Dziekujemy:) weszka napisał(a):Jaka sympatyczna nowa grafika :) Dziekujemy :) Quote
taxelina Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 aaa to juz wiem myslalam ze 4 ludkow :razz: Quote
Saththa Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 deer_1987 napisał(a):aaa to juz wiem myslalam ze 4 ludkow :razz: Ludków bedzie 5 albo 6 albo nawet i 8:) Quote
Fides79 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Saththa napisał(a): A dlaczego się zdziwiłaś? I dziękujemy:) a bo mi jakoś nie grało w pierwszej chwili zestawienie Twojego nicka z avatarkiem, bo oczy się przyzwyczaily do innego zdjęcia Taziorka, ale nowe bardo ładne i tworzą super komplecik, a w banerku Tazz wygląda przecudnie :loveu: Quote
DominikaAnna Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 a co Ty się nic nie odzywasz ? mam się obrazić ;pp a fotki strzelaj byle jakie. byle by psa było widać i wklejaj :) Quote
Saththa Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Fides79 napisał(a):a bo mi jakoś nie grało w pierwszej chwili zestawienie Twojego nicka z avatarkiem, bo oczy się przyzwyczaily do innego zdjęcia Taziorka, ale nowe bardo ładne i tworzą super komplecik, a w banerku Tazz wygląda przecudnie :loveu: A no tak:) Ja sama się przyzwyczaić nie mogę :D A to zdjecie Tazza w banerze rzeczywiście fajnie wygląda:) DominikaAnna napisał(a):a co Ty się nic nie odzywasz ? mam się obrazić ;pp a fotki strzelaj byle jakie. byle by psa było widać i wklejaj :) Nie obrazac nie obrazać :) Tazza zdjęcia wychodza jak czarna plama ehhh Quote
Saththa Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 I ostatnie z oczkiem do Erii :cool3::cool3: Quote
Saththa Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 No więc pare fotek wygrzebałam :roll: 1. nowy kocyk :) 2. Wyginanko :) Tak ostatnio futro spi :evil_lol: 3. Przybij łapę :lol: 4. Ostatnio mielismy kompanko :) potem małą sesję zdjęciową głowy i szyi a oto bardzo podobne efekty :razz: Quote
Culineo Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 zmokły sznaucer ma śmieszne loczki :) ale Tazzior w bannerku taki dostojny :loveu: Quote
Recommended Posts