DominikaAnna Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 hej, hej jesteśmy z powrotem! co u Was? :) Quote
Saththa Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='DominikaAnna']hej, hej jesteśmy z powrotem! co u Was? :)[/QUOTE] A dalej sobie w miejscu stoję... [quote name='eria']a no to też fakt :([/QUOTE] Więc z racj itego, że żadnego kreatywnego zajęcia nie mam i powoli łapię doła w związku z bezrobociem staram się czymś zająć a jeśli przy okazji dla Tazza coś fajnego robię to od razu mi trochę lepiej:) Aaa wiecie, że dziś na wybiegu Pani na mnie nakrzyczała? Myślałam, że padnę... Już dawno doszłam do wniosku, zę mój pies to dziwny jest bo on w każdą pogodę i nie pogodę też ma potrzebę się powybiegiwać to jak się jeszcze dziś okazało jest zły/niedobry/groźny/czy co tam jeszcze z racji tego, że poczuł potrzebę obwąchać Panią która na wybieg przyszła...:roll: I Pani z wielkim bulwersem... jak się nie odwróciła w moją stronę i jak nie huknęła na mnie, że mam zabrać psa to aż mi się głupio zrobiło...:roll: A jak wracałam do domu to spotkała mnie kontrola policyjna:evil_lol::evil_lol: I to już akurat było smieszne bo jak Szanowny Pan Policjant podszedł do mnie do samochodu z alkomatem to rzekł: -Co to same kobiety jeżdżą? Jechać dalej. To pojechałam :evil_lol::evil_lol: Ale dziś był chyba dzień sprawdzania trzeźwości mężczyzn :cool3::cool3: Hyhy:razz: Quote
Fides79 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Saththa'] Aaa wiecie, że dziś na wybiegu Pani na mnie nakrzyczała? Myślałam, że padnę... Już dawno doszłam do wniosku, zę mój pies to dziwny jest bo on w każdą pogodę i nie pogodę też ma potrzebę się powybiegiwać to jak się jeszcze dziś okazało jest zły/niedobry/groźny/czy co tam jeszcze z racji tego, że poczuł potrzebę obwąchać Panią która na wybieg przyszła...:roll: I Pani z wielkim bulwersem... jak się nie odwróciła w moją stronę i jak nie huknęła na mnie, że mam zabrać psa to aż mi się głupio zrobiło...:roll: A jak wracałam do domu to spotkała mnie kontrola policyjna:evil_lol::evil_lol: I to już akurat było smieszne bo jak Szanowny Pan Policjant podszedł do mnie do samochodu z alkomatem to rzekł: -Co to same kobiety jeżdżą? Jechać dalej. To pojechałam :evil_lol::evil_lol: Ale dziś był chyba dzień sprawdzania trzeźwości mężczyzn :cool3::cool3: Hyhy:razz:[/QUOTE] ha ha ha aa to dobre z tą policją :lol: u nas jest niby taki przepis (dotyczyło to kiedyś tylko centrum, a teraz to nie wiem), że pies ma być na smyczy albo w kagańcu, ale i tak nikt specjalnie tego nie przestrzega, no chyba ze pies jest szczególnie nieprzyjacielski a raz to nawet SM jak Felek szczekał zwrócił mi uwagę, że taki "groźny" pies to w kagańcu powinien być, więc ja na to, że jest a SM: "taki malutki piesek w kagańcu, to jest proszę pani znęcanie się nad zwierzętami :mdrmed::grin:" Quote
Saththa Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='Fides79']ha ha ha aa to dobre z tą policją :lol: u nas jest niby taki przepis (dotyczyło to kiedyś tylko centrum, a teraz to nie wiem), że pies ma być na smyczy albo w kagańcu, ale i tak nikt specjalnie tego nie przestrzega, no chyba ze pies jest szczególnie nieprzyjacielski a raz to nawet SM jak Felek szczekał zwrócił mi uwagę, że taki "groźny" pies to w kagańcu powinien być, więc ja na to, że jest a SM: "taki malutki piesek w kagańcu, to jest proszę pani znęcanie się nad zwierzętami :mdrmed::grin:"[/QUOTE] Aj bo widzisz ja nie dodałam, że my to na wybiegu dla psów byliśmy, gdzie można psa spuścić ze smyczy i bez kagańca być może no jak to na wybiegu (oficjalnym). A to zdecydowanie zmienia postać rzeczy :) Z premedytacją uzyłam słowa "po[B]wybieg[/B]iwać :D Quote
Fides79 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Saththa']Aj bo widzisz ja nie dodałam, że my to na wybiegu dla psów byliśmy, gdzie można psa spuścić ze smyczy i bez kagańca być może no jak to na wybiegu (oficjalnym). A to zdecydowanie zmienia postać rzeczy :) Z premedytacją uzyłam słowa "po[B]wybieg[/B]iwać :D[/QUOTE] aaa to taki ekskluziffff:cool3::lol: to trzeba było babsztylowi powiedzieć, że zapomniała kagańca dla siebie :evil_lol: Quote
Saththa Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Szczerze to mnie zatkało totalnie... Odwołałam po prostu Tazza. Heeeeeeeh dobrze, że Tazz jej nie oszczekał jak to czasem robi na ludzi jak podchodzą i dziwnie idą/mają dziwną czapkę/ czy coś tam dziwnego :D Bo jeszcze by po policję zadzwoiła D Quote
taxelina Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jak to mowia sa ludzie i parapety :razz: Quote
eria Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [QUOTE]-Co to same kobiety jeżdżą? Jechać dalej. To pojechałam :evil_lol::evil_lol: Ale dziś był chyba dzień sprawdzania trzeźwości mężczyzn :cool3::cool3: Hyhy:razz:[/QUOTE] a Tazz to co ? kobieta ? trza mu było kazać chuchać, mieliby jedną trzeźwą osobę w statystykach więcej hihihi Quote
Tekla64 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 dobre !!! wieta ze ja jeszcze nigdy nie dmuchalam w alkomat policyjny??? a te takie prywatne niestety .... jakos psuje hihihi Quote
Saththa Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='deer_1987']Jak to mowia sa ludzie i parapety :razz:[/QUOTE] Ale żeby sie klamka urodzić?:shake::eviltong: [quote name='eria']a Tazz to co ? kobieta ? trza mu było kazać chuchać, mieliby jedną trzeźwą osobę w statystykach więcej hihihi[/QUOTE] Hehehe Nie wiem, czy Pan zauwazył Futro w bagazniku :) [quote name='Tekla64']dobre !!! wieta ze ja jeszcze nigdy nie dmuchalam w alkomat policyjny??? a te takie prywatne niestety .... jakos psuje hihihi[/QUOTE] Tekla to Tys powinna jak najczęściej skoro psujesz:diabloti: Quote
Doginka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ja też jestem dziewicą jeśli idzie o alkomat:roflt: Quote
Tekla64 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 no wlasnie nie wiem jak policja by zareagowala na to ze jakos dmuchac nie umama i sie alkomaty psuja !? hihihi fakt wszystkie mi mowia ze powinnam sie nastawiac do dmuchania toby im sprzetu zabraklo! nie powiem ze nigdy nie mialam do czynienie z drogowka bo to byloby klamstwo , troche mandatow za predkosc sie napalcilam swego czasu ale juz jakos mnie te przyjemnosci omijaja i oby tak zostalo!!!! tfutfutfu przez lewe ramie Quote
Saththa Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='deer_1987']Jak to mowia sa ludzie i parapety :razz:[/QUOTE] [quote name='Tekla64']no wlasnie nie wiem jak policja by zareagowala na to ze jakos dmuchac nie umama i sie alkomaty psuja !? hihihi fakt wszystkie mi mowia ze powinnam sie nastawiac do dmuchania toby im sprzetu zabraklo! nie powiem ze nigdy nie mialam do czynienie z drogowka bo to byloby klamstwo , troche mandatow za predkosc sie napalcilam swego czasu ale juz jakos mnie te przyjemnosci omijaja i oby tak zostalo!!!! tfutfutfu przez lewe ramie[/QUOTE] hehehhe :) Oczywiście nie życzę Ci częstrzych kontroli:) Quote
Culineo Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [B]Saththa[/B] ty tu nie zmieniaj tematu tylko fotki wklejaj, bo coś bieda :P:P Quote
Saththa Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='klaudusia0219'][B]Saththa[/B] ty tu nie zmieniaj tematu tylko fotki wklejaj, bo coś bieda :P:P[/QUOTE] Ni mam fotek :( Ale jeśli spacer sobotni po lesie z ogniskiem i towarzystwem 3psów i 3 ludziów dojdzie do skutku to może będą :) Quote
Culineo Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Saththa']Ni mam fotek :( Ale jeśli spacer sobotni po lesie z ogniskiem i towarzystwem 3psów i 3 ludziów dojdzie do skutku to może będą :)[/QUOTE] hhihi a ja właśneie zrzucam nowe ;-P Quote
Natula Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 zazdroszcze tego psiego wybiegu straaaasznie ;) u nas co prawda traktujemy park jako wybieg, ale zdarzają sie dzieci i małe szczekliwe pieseczki na widok których moje dostają zajoba " bawić, bawić, biegniemy się bawić " tylko zabawa z takimi wyglada ostro, to ino Nesja taka hardkorowa na zabawy z ruską mafią :diabloti: Quote
DominikaAnna Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Saththa']Ni mam fotek :( Ale jeśli spacer sobotni po lesie z ogniskiem i towarzystwem 3psów i 3 ludziów dojdzie do skutku to może będą :)[/QUOTE] To strzelaj domowe i wrzucaj :D Quote
weszka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Że ludzie wydziwiają na psy to już się przyzwyczaiłam ale żeby przyjść na psi wybieg i się wkurzać, że jest tam pies i podejdzie czy biega to trzeba mieć coś z głową ;) Quote
taxelina Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Co tam u Was slychac? :loveu: Teraz nie bedziesz miec dejavu bo tam nie bede :razz: Quote
Saththa Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 DominikaAnna napisał(a):To strzelaj domowe i wrzucaj :D No to też jest jakieś wyjście ) weszka napisał(a):Że ludzie wydziwiają na psy to już się przyzwyczaiłam ale żeby przyjść na psi wybieg i się wkurzać, że jest tam pies i podejdzie czy biega to trzeba mieć coś z głową ;) Mnie powoli to już nawet nie dziwi, że mnie dziwne zachowanie ludzi nie dziwi...) deer_1987 napisał(a):Co tam u Was slychac? :loveu: Teraz nie bedziesz miec dejavu bo tam nie bede :razz: Ale to wcale nie jest dobre wyjście, ja bym sobie z dejavu poradziła:) Quote
Fides79 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 zamiast lamentować, że nie możesz rozwikłać zagadki, lepiej byś jakieś Tazzikowe zdjęcia wstawiła do galerii :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Fides79 napisał(a):zamiast lamentować, że nie możesz rozwikłać zagadki, lepiej byś jakieś Tazzikowe zdjęcia wstawiła do galerii :evil_lol: Ja nie lamentuje, że nie wiem jakie jest rozwiązanie :) Mi tylko smutno jest, że Felutka nie będę widac ani historyjek czytać :( Quote
Recommended Posts