Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DominikaAnna']hej, hej
jesteśmy z powrotem!
co u Was? :)[/QUOTE]

A dalej sobie w miejscu stoję...

[quote name='eria']a no to też fakt :([/QUOTE]

Więc z racj itego, że żadnego kreatywnego zajęcia nie mam i powoli łapię doła w związku z bezrobociem staram się czymś zająć a jeśli przy okazji dla Tazza coś fajnego robię to od razu mi trochę lepiej:)

Aaa wiecie, że dziś na wybiegu Pani na mnie nakrzyczała?
Myślałam, że padnę... Już dawno doszłam do wniosku, zę mój pies to dziwny jest bo on w każdą pogodę i nie pogodę też ma potrzebę się powybiegiwać to jak się jeszcze dziś okazało jest zły/niedobry/groźny/czy co tam jeszcze z racji tego, że poczuł potrzebę obwąchać Panią która na wybieg przyszła...:roll:
I Pani z wielkim bulwersem... jak się nie odwróciła w moją stronę i jak nie huknęła na mnie, że mam zabrać psa to aż mi się głupio zrobiło...:roll:

A jak wracałam do domu to spotkała mnie kontrola policyjna:evil_lol::evil_lol: I to już akurat było smieszne bo jak Szanowny Pan Policjant podszedł do mnie do samochodu z alkomatem to rzekł:
-Co to same kobiety jeżdżą? Jechać dalej.
To pojechałam :evil_lol::evil_lol: Ale dziś był chyba dzień sprawdzania trzeźwości mężczyzn :cool3::cool3: Hyhy:razz:

Posted

[quote name='Saththa']
Aaa wiecie, że dziś na wybiegu Pani na mnie nakrzyczała?
Myślałam, że padnę... Już dawno doszłam do wniosku, zę mój pies to dziwny jest bo on w każdą pogodę i nie pogodę też ma potrzebę się powybiegiwać to jak się jeszcze dziś okazało jest zły/niedobry/groźny/czy co tam jeszcze z racji tego, że poczuł potrzebę obwąchać Panią która na wybieg przyszła...:roll:
I Pani z wielkim bulwersem... jak się nie odwróciła w moją stronę i jak nie huknęła na mnie, że mam zabrać psa to aż mi się głupio zrobiło...:roll:

A jak wracałam do domu to spotkała mnie kontrola policyjna:evil_lol::evil_lol: I to już akurat było smieszne bo jak Szanowny Pan Policjant podszedł do mnie do samochodu z alkomatem to rzekł:
-Co to same kobiety jeżdżą? Jechać dalej.
To pojechałam :evil_lol::evil_lol: Ale dziś był chyba dzień sprawdzania trzeźwości mężczyzn :cool3::cool3: Hyhy:razz:[/QUOTE]

ha ha ha aa to dobre z tą policją :lol:

u nas jest niby taki przepis (dotyczyło to kiedyś tylko centrum, a teraz to nie wiem), że pies ma być na smyczy albo w kagańcu, ale i tak nikt specjalnie tego nie przestrzega, no chyba ze pies jest szczególnie nieprzyjacielski

a raz to nawet SM jak Felek szczekał zwrócił mi uwagę, że taki "groźny" pies to w kagańcu powinien być, więc ja na to, że jest a SM: "taki malutki piesek w kagańcu, to jest proszę pani znęcanie się nad zwierzętami :mdrmed::grin:"

Posted

[quote name='Fides79']ha ha ha aa to dobre z tą policją :lol:

u nas jest niby taki przepis (dotyczyło to kiedyś tylko centrum, a teraz to nie wiem), że pies ma być na smyczy albo w kagańcu, ale i tak nikt specjalnie tego nie przestrzega, no chyba ze pies jest szczególnie nieprzyjacielski

a raz to nawet SM jak Felek szczekał zwrócił mi uwagę, że taki "groźny" pies to w kagańcu powinien być, więc ja na to, że jest a SM: "taki malutki piesek w kagańcu, to jest proszę pani znęcanie się nad zwierzętami :mdrmed::grin:"[/QUOTE]

Aj bo widzisz ja nie dodałam, że my to na wybiegu dla psów byliśmy, gdzie można psa spuścić ze smyczy i bez kagańca być może no jak to na wybiegu (oficjalnym). A to zdecydowanie zmienia postać rzeczy :) Z premedytacją uzyłam słowa "po[B]wybieg[/B]iwać :D

Posted

[quote name='Saththa']Aj bo widzisz ja nie dodałam, że my to na wybiegu dla psów byliśmy, gdzie można psa spuścić ze smyczy i bez kagańca być może no jak to na wybiegu (oficjalnym). A to zdecydowanie zmienia postać rzeczy :) Z premedytacją uzyłam słowa "po[B]wybieg[/B]iwać :D[/QUOTE]

aaa to taki ekskluziffff:cool3::lol:
to trzeba było babsztylowi powiedzieć, że zapomniała kagańca dla siebie :evil_lol:

Posted

Szczerze to mnie zatkało totalnie... Odwołałam po prostu Tazza. Heeeeeeeh dobrze, że Tazz jej nie oszczekał jak to czasem robi na ludzi jak podchodzą i dziwnie idą/mają dziwną czapkę/ czy coś tam dziwnego :D Bo jeszcze by po policję zadzwoiła D

Posted

[QUOTE]-Co to same kobiety jeżdżą? Jechać dalej.
To pojechałam :evil_lol::evil_lol: Ale dziś był chyba dzień sprawdzania trzeźwości mężczyzn :cool3::cool3: Hyhy:razz:[/QUOTE]

a Tazz to co ? kobieta ? trza mu było kazać chuchać, mieliby jedną trzeźwą osobę w statystykach więcej hihihi

Posted

[quote name='deer_1987']Jak to mowia sa ludzie i parapety :razz:[/QUOTE]

Ale żeby sie klamka urodzić?:shake::eviltong:

[quote name='eria']a Tazz to co ? kobieta ? trza mu było kazać chuchać, mieliby jedną trzeźwą osobę w statystykach więcej hihihi[/QUOTE]

Hehehe Nie wiem, czy Pan zauwazył Futro w bagazniku :)

[quote name='Tekla64']dobre !!!
wieta ze ja jeszcze nigdy nie dmuchalam w alkomat policyjny???
a te takie prywatne niestety .... jakos psuje hihihi[/QUOTE]

Tekla to Tys powinna jak najczęściej skoro psujesz:diabloti:

Posted

no wlasnie nie wiem jak policja by zareagowala na to ze jakos dmuchac nie umama i sie alkomaty psuja !? hihihi
fakt wszystkie mi mowia ze powinnam sie nastawiac do dmuchania toby im sprzetu zabraklo!
nie powiem ze nigdy nie mialam do czynienie z drogowka bo to byloby klamstwo , troche mandatow za predkosc sie napalcilam swego czasu ale juz jakos mnie te przyjemnosci omijaja i oby tak zostalo!!!! tfutfutfu przez lewe ramie

Posted

[quote name='deer_1987']Jak to mowia sa ludzie i parapety :razz:[/QUOTE]

[quote name='Tekla64']no wlasnie nie wiem jak policja by zareagowala na to ze jakos dmuchac nie umama i sie alkomaty psuja !? hihihi
fakt wszystkie mi mowia ze powinnam sie nastawiac do dmuchania toby im sprzetu zabraklo!
nie powiem ze nigdy nie mialam do czynienie z drogowka bo to byloby klamstwo , troche mandatow za predkosc sie napalcilam swego czasu ale juz jakos mnie te przyjemnosci omijaja i oby tak zostalo!!!! tfutfutfu przez lewe ramie[/QUOTE]

hehehhe :) Oczywiście nie życzę Ci częstrzych kontroli:)

Posted

[quote name='klaudusia0219'][B]Saththa[/B] ty tu nie zmieniaj tematu tylko fotki wklejaj, bo coś bieda :P:P[/QUOTE]

Ni mam fotek :( Ale jeśli spacer sobotni po lesie z ogniskiem i towarzystwem 3psów i 3 ludziów dojdzie do skutku to może będą :)

Posted

[quote name='Saththa']Ni mam fotek :( Ale jeśli spacer sobotni po lesie z ogniskiem i towarzystwem 3psów i 3 ludziów dojdzie do skutku to może będą :)[/QUOTE]

hhihi a ja właśneie zrzucam nowe ;-P

Posted

zazdroszcze tego psiego wybiegu straaaasznie ;) u nas co prawda traktujemy park jako wybieg, ale zdarzają sie dzieci i małe szczekliwe pieseczki na widok których moje dostają zajoba " bawić, bawić, biegniemy się bawić " tylko zabawa z takimi wyglada ostro, to ino Nesja taka hardkorowa na zabawy z ruską mafią :diabloti:

Posted

Że ludzie wydziwiają na psy to już się przyzwyczaiłam ale żeby przyjść na psi wybieg i się wkurzać, że jest tam pies i podejdzie czy biega to trzeba mieć coś z głową ;)

Posted

DominikaAnna napisał(a):
To strzelaj domowe i wrzucaj :D

No to też jest jakieś wyjście )

weszka napisał(a):
Że ludzie wydziwiają na psy to już się przyzwyczaiłam ale żeby przyjść na psi wybieg i się wkurzać, że jest tam pies i podejdzie czy biega to trzeba mieć coś z głową ;)

Mnie powoli to już nawet nie dziwi, że mnie dziwne zachowanie ludzi nie dziwi...)
deer_1987 napisał(a):
Co tam u Was slychac? :loveu:

Teraz nie bedziesz miec dejavu bo tam nie bede :razz:

Ale to wcale nie jest dobre wyjście, ja bym sobie z dejavu poradziła:)

Posted

Fides79 napisał(a):
zamiast lamentować, że nie możesz rozwikłać zagadki, lepiej byś jakieś Tazzikowe zdjęcia wstawiła do galerii :evil_lol:

Ja nie lamentuje, że nie wiem jakie jest rozwiązanie :) Mi tylko smutno jest, że Felutka nie będę widac ani historyjek czytać :(