Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
A co on tak na bok patrzy? :razz:

Na TZta jedzącego kolacje :D

Fides79 napisał(a):
no proszę jakie super zdjęcia :loveu:

Hehehe tylko 6 z 9 takie same :D

Posted

haha widzę tu fotę ze specjalną dedykacją :D dzięki, trudno w to uwierzyć ale Tazz naprawdę ma oczy ! :D

Deer , ciekawe stronki :) super dla początkującego w manualnych ustawieniach !

Posted

eria napisał(a):
haha widzę tu fotę ze specjalną dedykacją :D dzięki, trudno w to uwierzyć ale Tazz naprawdę ma oczy ! :D

Taaak jakoś kmi się tak utarło, że jak oczy to dla Erii :0 Wiec się szykuj bo jak po opitoleniu bedzie to bedzie dużo oczu :D

Fides79 napisał(a):
a gdzie zdjęcia sie pytam?? :mad:

Zdjęcia są w aparacie na karcie pamięci naszego fotografa dzisiejszego:) Jeszcze ich nie mam niestety :(

deer_1987 napisał(a):
Przynioslam cos dla Ciebie :)

mozesz sie na sucho pobawic
http://www.kamerasimulator.se/eng/?page_id=2

http://www.dryreading.com/camera/index.html

Ooooo dziękuję bardzo :) Jutro zerkne bo chwilowo już padam na twarz heh

Posted

eria napisał(a):
Deer , ciekawe stronki :) super dla początkującego w manualnych ustawieniach !

Tak i do tego ksiazka swiat ekspozycji czy jak to tam jest :razz:

Saththa napisał(a):
Ooooo dziękuję bardzo :) Jutro zerkne bo chwilowo już padam na twarz heh

A Twoich zdjec nie bedzie?

Posted

deer_1987 napisał(a):

A Twoich zdjec nie bedzie?

Ja się skupiłam na drodze bo mam problem z równowaga a wlesie wiadomo... patyki, korzenie, śliskie liście na mnie czychały :D

Posted

Saththa napisał(a):
Ja się skupiłam na drodze bo mam problem z równowaga a wlesie wiadomo... patyki, korzenie, śliskie liście na mnie czychały :D

a to potffoooryyy
:errrr::turn-l::roflt:

Posted

Fides79 napisał(a):
a to potffoooryyy
:errrr::turn-l::roflt:

No niestety ja taka ciapa jestem :D Na prostej drodze, że się potykam to juz norma ale jak w tym lesie potknełam się krok za krokiem to az mi się TZ zdziwił :D

Posted

Czekam az koleżanka wrzuci część do siebie na innym forów to wtedy przerzucę tutaj :)
EDIT
No nic koleżanka chyba nie podołała :)
Ja się po dołowałam na allegro na szczeniakach heh idę spać, i życzę Wam miłego dnia dzisiejszego
I taki mały drobiazg od Tazza dla Cioć:

:)

Posted

jaaa spacer 4ha w puszczy bukowej w taka pogode mmmmm malyna
ale jestem ciekawa tych zdjec bo sceneria byla bajeczna a w niej psy !!!!

ponaglaj swoja kolezanke bo nas tu ciekawosc zezre

drapanka walentynkowe i usciski dla Tz a hihihi za pamiec o tych co to w domu nie dostana walentynki hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):

drapanka walentynkowe i usciski dla Tz a hihihi za pamiec o tych co to w domu nie dostana walentynki hihihi

Ponaglaj, ponaglaj :cool3:

a własnie dziękować za pamieć;)
Madziu nie jesteś sama bezwalentynkowa

Posted

Tekla64 napisał(a):
jaaa spacer 4ha w puszczy bukowej w taka pogode mmmmm malyna
ale jestem ciekawa tych zdjec bo sceneria byla bajeczna a w niej psy !!!!

Szczerze to i mnie ciekawość zerzera bo ja tez nie wiedziałam zdjęć:) Mam sciskać i draapać TZta?:D Czy Tazza:)

Fides79 napisał(a):
Ponaglaj, ponaglaj :cool3:

a własnie dziękować za pamieć;)
Madziu nie jesteś sama bezwalentynkowa

Bardzo prosić :)

deer_1987 napisał(a):
No ja tez czekam ale widze ze najpierw tam sie doczekam :razz:

Tak masz rację:) Katarama wstawi tam zdjęcia ja przerzuce tutaj:)

Posted

ha! w końcu i do Was wpadłam i nadrabiam :)

Fides ma rację z tym zdziwieniem - ja sie też zdziwiłam jak zobaczyłam nick "Saththa" i jakiś obcy avatar :lol: tak to juz jest, że się człowiek przyzwyczaja ;)

co do babki na psim wybiegu - jeśli to jest faktycznie psi wybieg, to znając mnie ja nie omieszkałabym babe o tym poinformować, pewnie skrót chciała sobie zrobić... nie lubie takich bezczeli dziaboczących, a niestety miałam kilkakrotnie również okazje nadziac sie na takie jednostki... kiedyś szłam z Aronem - uwaga - na smyczy i w kagańcu, szliśmy chodnikiem, w pewnym momencie mijalismy jakąś pare - starszy facet i babka, baba do mnie z mordą "mogłaby pani trzymać tego psa!!!", ja zgłupiałam... i spytałam grzecznie "przepraszam bardzo, na plecy mam go sobie włożyć?" na co facet wycedził do mnie "bezczelna!"... no nie kretyni?! :stupid:

co do przyjemności dmuchania w balonik - ja raz miałam :p
jak mi facet w du.. bagażnik wiechał, policja kazała nam obojgu dmuchać, niby nic nie połam a stresa miałam straszliwego :evil_lol: zresztą zawsze jak jade środkami lokomocji miejskiej i wsiada kanar, mimo, że mam miesięczny - serce mi staje

Posted

ojj Kasia aleś Ty wrażliwa (z tymi kanarami ;) )

a ostatnio czyli w piątek jak wracałam z Felkiem z kontroli to juz u nas na podwórzu mijaliśmy jakiegos jegomościa, który wyglądał jak bańka-wstańka na nóżkach, i mijając go F szczeknął, tylko całkiem na coś innego a gość stanął ja wmurowany i na mnie z gebą "trzeba psa trzymać" (Felek na smyczy, w ogóle na niego nie patrzył, szczeknąl raz), więc odpowiedziałam, że przecież trzymam, a jak jest ślepy to żeby okulary kupił :diabloti: coś tam jeszcze mamrotał ale już go zignorowałam

Posted

jambi napisał(a):
ha! w końcu i do Was wpadłam i nadrabiam :)
... kiedyś szłam z Aronem - uwaga - na smyczy i w kagańcu, szliśmy chodnikiem, w pewnym momencie mijalismy jakąś pare - starszy facet i babka, baba do mnie z mordą "mogłaby pani trzymać tego psa!!!", ja zgłupiałam... i spytałam grzecznie "przepraszam bardzo, na plecy mam go sobie włożyć?" na co facet wycedził do mnie "bezczelna!"... no nie kretyni?! :stupid:

jak mi ta wyżej wspomniana babka wyskoczyła z dziobem to Aron tez na nią nie patrzył, przeciwnie, stało sobie psisko i poczciwie obwąchiwało krzaczek ... gdyby wyskoczył do baby, zaczął dziamgotać czy cuś to troche inna bajka ale tak?! a poza tym czy ja faktycznie taka bezczelna byłam? przeprosiłam przecież :megagrin: ;)

Posted

Tekla bardzo dziekujemy :)
Jambi co do psiego wybiegu to tak to naprawdę jest psi wybieg ogrodzony z bramą i furtką z jednym tylko wejściem więc skrótu nie da rady zreszta uwaga Pani była z psem :D Ja tez taka wrażliwa jestem, pierwszym razem jak dmuchałam to się taka blada zrobiłam, ze aż pijana rodzinka mi się wystraszyła z kanarami miałam tak samo:D

Ludzie ogólnie są dziwni heh Ja przed chwila byłam z Tazzem na bieganku takim małym niedaleko i jak wracałam to Pani z yorkiem stała... chyba nas przepuszczała na drodze z 7 metrów szerokiej nieważne i patrzyła na mnie jakby to moja wina była, że jej się piesek wyrywa i szczeka... :D

A apropo tego dołu mojego na którym byliśmy właśnie to pare zdjęć mam zmniejsze wrzuce na serwer i sie podziele bo niewiem kiedy bede miała te z soboty:(
\Nawet filmik mam:) Tak cobyście mogły Tazza w ruchu zobaczyć :D Takie nic biega sobie tylko:)

EDIT A oto i takie biegające futro:)

[video=youtube;Bb1Jwxlkzv8]http://www.youtube.com/watch?v=Bb1Jwxlkzv8[/video]