Fides79 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ta kąpiel to była kara, że się śmiejesz z innych w niektórych wątkach :diabloti::lol: Quote
Saththa Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Fides79 napisał(a):ta kąpiel to była kara, że się śmiejesz z innych w niektórych wątkach :diabloti::lol: Ahhh ale ta sobotnia czy ta dzisiejsza?:) Quote
Saththa Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Fides79 napisał(a):obie :eviltong: No z racji tego, ze mamy je juz za sobą to może być :) Chociaz myśle, że jutro tez bedzie... i pojutrze... nochyba ze to zamarznie albo wyparuje :D Quote
Culineo Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Saththa napisał(a):No z racji tego, ze mamy je juz za sobą to może być :) Chociaz myśle, że jutro tez bedzie... i pojutrze... nochyba ze to zamarznie albo wyparuje :D u nas odwilż ciąle :shake: ale dzisiaj nam pogoda zrobiła niespodziewanke i cały dzień świeciło przepiękne słońce i było ciepło prawie ja na wiosne :loveu: Quote
Saththa Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 klaudusia0219 napisał(a):u nas odwilż ciąle :shake: ale dzisiaj nam pogoda zrobiła niespodziewanke i cały dzień świeciło przepiękne słońce i było ciepło prawie ja na wiosne :loveu: Tylko nie mów gło,sno o tej wiośnie bo już wogule Tazza nie wyciągne z tej wody :D Quote
malawaszka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCF6525.jpg hahaha super fotka!!!! Quote
Saththa Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='malawaszka']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCF6525.jpg hahaha super fotka!!!! Przekazane autorowi i modelowi :D Dziekują :D Quote
Saththa Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Ahhh wiecie dziś szczęśliwy dzień :) Równo rok temu i 4 godziny później Tazzman był już Tazzmanem a nie Etonem i był MÓJ :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: I jest MÓJ do dziś :) okragły roczek Ahhhhh :multi::multi::multi: Pamietacie? A dziś wygląda tak: MÓj czarnuszek, móje kochane wredne czarne psisko :loveu::loveu::loveu::loveu: Ahhhhhhhhhhhh FUTRO MOJE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 no to sto lat i jeszcze raz!!!! obys ino zawsze tak mowila jak w tej chwili!!!! ale pieknie ci wyszlo z tym porownaniem , jak to sie rozwinelo mmmm miodzio chlopak a sliczny szczylek byl z niego! Quote
Saththa Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Szczylek bez oczu :D I zawsze będe mowić tak. Bo pomimo tego jak czasem doprowadza mnie do pasji szewskiej i mam ochote włosy z głowy rwać... To on zawsze będzie mój, kochany i wychuchany chociaż menda czarna :D To był mój przemyślany wybór i tak jak rok temu tak i teraz jestem pewna, że chcę aby przy mnie pozostał do końca :) Quote
Fides79 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 no to brawo :klacz: gratulacje :lol: Tazz prawie nic się nie zmienił ;) Quote
malawaszka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 nooo to jeszcze 100 lat razem :laola: Quote
Saththa Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Fides79 napisał(a):no to brawo :klacz: gratulacje :lol: Tazz prawie nic się nie zmienił ;) Prawie :D malawaszka napisał(a):nooo to jeszcze 100 lat razem :laola: Dziękujemy :) Quote
Culineo Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 gratulacje 'roczku' !! och on taki pękny i duży :loveu: Quote
Tekla64 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Saththa napisał(a):Szczylek bez oczu :D I zawsze będe mowić tak. Bo pomimo tego jak czasem doprowadza mnie do pasji szewskiej i mam ochote włosy z głowy rwać... To on zawsze będzie mój, kochany i wychuchany chociaż menda czarna :D To był mój przemyślany wybór i tak jak rok temu tak i teraz jestem pewna, że chcę aby przy mnie pozostał do końca :) jejku czyzbys zle zrozumiala moje slowa???? ja mialam na mysli bys zawsze byla w takiej euforii, zawsze tak zadowolona i szczesliwa!!!!! to mialy byc zyczenia na zas, dobre zyczenia na zas dlugie wspolne lata!!!! co do wyboru nigdy nie kwestionowalam ze ci sie tak zdarzylo, poza tym wiem jak bardzo go kochasz i sie z niego cieszysz!!! sorki jesli sie zle , niezrozumiale wyrazilam!! Quote
Saththa Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Tekla64 napisał(a):jejku czyzbys zle zrozumiala moje slowa???? ja mialam na mysli bys zawsze byla w takiej euforii, zawsze tak zadowolona i szczesliwa!!!!! to mialy byc zyczenia na zas, dobre zyczenia na zas dlugie wspolne lata!!!! co do wyboru nigdy nie kwestionowalam ze ci sie tak zdarzylo, poza tym wiem jak bardzo go kochasz i sie z niego cieszysz!!! sorki jesli sie zle , niezrozumiale wyrazilam!! Nie nie :) Może ja tez źle napisałam :) W każdym razie mimo, że prawdziwie to napisałam tak trochę z przymróżeniem oka :) Chociaż może miało w tym udział to, że czesto sie zdarza wśród moich "znajomych", że się w głowe pukają i pytają czy nie żałuje i wogule, że jak to ze młoda a się wpakowałam na lata... W każdym razie Teklo nie odebrałam twych słów jako przytyk:) Chyba po prosty się wyraziłam zapobiegawczo :) EDIT A my już rok temu do domku jedziemy RAZEM :D Quote
DominikaAnna Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 jak ten czas szybko leci :) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/leb.jpg :loveu: Quote
Saththa Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 No i ostatnie: Pozdrawiamy :) EDIT: Posty mi poprzeskakiwały... :-o Quote
Saththa Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Mała sesja z Kochą :loveu: Zdjęcia aparatowe ale ja nie umiem poustawiać tego wszystkiego :roll: Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 no jaki on dumny!!!! i albo nie bardzo wiedzial co zrobic z koscia albo mu bardzo przeszkadzalas tym aparatem hihihi piekny z niego pies sie robi Quote
Natula Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 oj jaki ważny jestem ze swoją zdobyczą :D Quote
Saththa Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Tekla no własnie obawiam się, ze mu przeszkadzałam :) Natula, a żebys wiedziała, powinnam filmik nagrac jak z gracją z ta kościa łaził :D Quote
Natula Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Saththa napisał(a):Natula, a żebys wiedziała, powinnam filmik nagrac jak z gracją z ta kościa łaził :D u mnie to samo, Amelka dotanie byle zabawke czy patyka do pyska i rusza się tak jakby nie dotykała ziemi, patrzcie i podziwiajcie jaka jestem super mam zabawke :evil_lol: Quote
junoo Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 śliczny, Aron tez tak dumnie chodzi jak dostanie nową zabawkę, albo coś ;) Quote
Recommended Posts