Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fides79 napisał(a):
obie :eviltong:

No z racji tego, ze mamy je juz za sobą to może być :) Chociaz myśle, że jutro tez bedzie... i pojutrze... nochyba ze to zamarznie albo wyparuje :D

Posted

Saththa napisał(a):
No z racji tego, ze mamy je juz za sobą to może być :) Chociaz myśle, że jutro tez bedzie... i pojutrze... nochyba ze to zamarznie albo wyparuje :D

u nas odwilż ciąle :shake:
ale dzisiaj nam pogoda zrobiła niespodziewanke i cały dzień świeciło przepiękne słońce i było ciepło prawie ja na wiosne :loveu:

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
u nas odwilż ciąle :shake:
ale dzisiaj nam pogoda zrobiła niespodziewanke i cały dzień świeciło przepiękne słońce i było ciepło prawie ja na wiosne :loveu:

Tylko nie mów gło,sno o tej wiośnie bo już wogule Tazza nie wyciągne z tej wody :D

Posted

Ahhh wiecie dziś szczęśliwy dzień :)

Równo rok temu i 4 godziny później Tazzman był już Tazzmanem a nie Etonem i był MÓJ :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

I jest MÓJ do dziś :) okragły roczek Ahhhhh :multi::multi::multi:

Pamietacie?

A dziś wygląda tak:

MÓj czarnuszek, móje kochane wredne czarne psisko :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ahhhhhhhhhhhh FUTRO MOJE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

no to sto lat i jeszcze raz!!!!
obys ino zawsze tak mowila jak w tej chwili!!!!
ale pieknie ci wyszlo z tym porownaniem , jak to sie rozwinelo mmmm miodzio chlopak a sliczny szczylek byl z niego!

Posted

Szczylek bez oczu :D
I zawsze będe mowić tak. Bo pomimo tego jak czasem doprowadza mnie do pasji szewskiej i mam ochote włosy z głowy rwać... To on zawsze będzie mój, kochany i wychuchany chociaż menda czarna :D

To był mój przemyślany wybór i tak jak rok temu tak i teraz jestem pewna, że chcę aby przy mnie pozostał do końca :)

Posted

Fides79 napisał(a):
no to brawo :klacz: gratulacje :lol:
Tazz prawie nic się nie zmienił ;)

Prawie :D

malawaszka napisał(a):
nooo to jeszcze 100 lat razem :laola:

Dziękujemy :)

Posted

Saththa napisał(a):
Szczylek bez oczu :D
I zawsze będe mowić tak. Bo pomimo tego jak czasem doprowadza mnie do pasji szewskiej i mam ochote włosy z głowy rwać... To on zawsze będzie mój, kochany i wychuchany chociaż menda czarna :D

To był mój przemyślany wybór i tak jak rok temu tak i teraz jestem pewna, że chcę aby przy mnie pozostał do końca :)

jejku czyzbys zle zrozumiala moje slowa????
ja mialam na mysli bys zawsze byla w takiej euforii, zawsze tak zadowolona i szczesliwa!!!!!
to mialy byc zyczenia na zas, dobre zyczenia na zas dlugie wspolne lata!!!!
co do wyboru nigdy nie kwestionowalam ze ci sie tak zdarzylo, poza tym wiem jak bardzo go kochasz i sie z niego cieszysz!!!
sorki jesli sie zle , niezrozumiale wyrazilam!!

Posted

Tekla64 napisał(a):
jejku czyzbys zle zrozumiala moje slowa????
ja mialam na mysli bys zawsze byla w takiej euforii, zawsze tak zadowolona i szczesliwa!!!!!
to mialy byc zyczenia na zas, dobre zyczenia na zas dlugie wspolne lata!!!!
co do wyboru nigdy nie kwestionowalam ze ci sie tak zdarzylo, poza tym wiem jak bardzo go kochasz i sie z niego cieszysz!!!
sorki jesli sie zle , niezrozumiale wyrazilam!!

Nie nie :) Może ja tez źle napisałam :) W każdym razie mimo, że prawdziwie to napisałam tak trochę z przymróżeniem oka :) Chociaż może miało w tym udział to, że czesto sie zdarza wśród moich "znajomych", że się w głowe pukają i pytają czy nie żałuje i wogule, że jak to ze młoda a się wpakowałam na lata...

W każdym razie Teklo nie odebrałam twych słów jako przytyk:) Chyba po prosty się wyraziłam zapobiegawczo :)

EDIT

A my już rok temu do domku jedziemy RAZEM :D

Posted

Saththa napisał(a):
Natula, a żebys wiedziała, powinnam filmik nagrac jak z gracją z ta kościa łaził :D

u mnie to samo, Amelka dotanie byle zabawke czy patyka do pyska i rusza się tak jakby nie dotykała ziemi, patrzcie i podziwiajcie jaka jestem super mam zabawke :evil_lol: