Saththa Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 w magiczny sposób kolejny kawałek chodniczka uległ zniszczeniu... :shake: Chyba Komus walne.... :mad: Quote
zerduszko Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Nie schowałaś tego co już napoczął? :question: Quote
Saththa Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 zerduszko napisał(a):Nie schowałaś tego co już napoczął? :question: Obciełam to co nadgryzł.... Quote
malawaszka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Saththa napisał(a):Obciełam to co nadgryzł.... no t oTazzio pomyślał - ja troszkę, pańcia troszkę - to bawimy się dalej :lol: Quote
wilczy zew Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 malawaszka napisał(a):no t oTazzio pomyślał - ja troszkę, pańcia troszkę - to bawimy się dalej :lol: :roflt: :roflt: Quote
Saththa Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 malawaszka napisał(a):no t oTazzio pomyślał - ja troszkę, pańcia troszkę - to bawimy się dalej :lol: Ok zrozumiałam... zabrać mam ;) teraz zostawiłam jak na pczcie byłam i cały jest;) Quote
Margi Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Saththa napisał(a):w magiczny sposób kolejny kawałek chodniczka uległ zniszczeniu... :shake: Chyba Komus walne.... :mad: hihihihi :evil_lol: Quote
ulana Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 malawaszka napisał(a):no t oTazzio pomyślał - ja troszkę, pańcia troszkę - to bawimy się dalej :lol: Mądrze myśli. :D Quote
Saththa Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 ulana napisał(a):Mądrze myśli. :D Jak ja zaraz pokarze jak ten pies mysli.... :shake::shake::shake: wszak chodniczek cały ale... :razz: Quote
Saththa Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Dokonałam wczoraj cudu. Rozczesałam Tazziowi brodę;) Taka byłam z siebie dumna :razz::razz: przez 30 sekund... Booooo Tazzman stwierdził, ze... jemu sie nie podoba. W związku z tym postanowił sie uczesac sam. Zaczełam go nagrywac jakoś.... ze 2,3 minuty po tym jak zaczął. :razz::razz::razz::razz: [video=youtube;MPtNVDL8_fU]http://www.youtube.com/watch?v=MPtNVDL8_fU&feature=youtu.be[/video] http://www.youtube.com/watch?v=MPtNVDL8_fU&feature=youtu.be Quote
Saththa Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 A oto i efekt... Słychać mnie :lol: [video=youtube;HONaxoPgxpI]http://www.youtube.com/watch?v=HONaxoPgxpI&feature=youtu.be[/video] http://www.youtube.com/watch?v=HONaxoPgxpI&feature=youtu.be I sama w sumie nie wiem... co mam mu zrobić :mad: Pomijajac fakt, ze miałam zrobić wczoraj zdjecia byliśmy biegac.... ale znalazłam tylko akumulator i karte do aparatu a aparat gdzies był i się schował... :cool3: Quote
Margi Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 On jest słodki facet.:loveu: Moja Figa robi tak samo.:evil_lol: Quote
Saththa Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Margi napisał(a):On jest słodki facet.:loveu: Nie mam pojęcia gdzie to wypatrzyłaś:) Jak?:) Margi napisał(a): Moja Figa robi tak samo.:evil_lol: ehhhh wspołczuwam;) Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 bo trza mu częściej tę brodę czesać,zrób to tuż przed jedzeniem Quote
Saththa Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 wilczy zew napisał(a):bo trza mu częściej tę brodę czesać,zrób to tuż przed jedzeniem Ale tak ogólnie o co Ci chodzi? i po co przed jedzieniem? to bez sensu, przed jedzeniem. Po jedzeniu ok, ale przed? Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 dasz mu jeść to nie będzie sobie czesał brody Quote
Saththa Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 wilczy zew napisał(a):dasz mu jeść to nie będzie sobie czesał brody Ale po jedzeniu czasem i tak musze mu brodę umyć. Po biegeniu najczęsciej też myjemy wycieramy i czeszemy. Nie dam mu jeśc po bieganiu. Poza tym on ostatnio cos nie bardzo chce jeść... wiec nic mi to nie da. Quote
Culineo Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 mój robi identycznie :D po wypiciu wody to samo :lol: słodziak z niego :loveu: Quote
Saththa Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Culineo napisał(a):mój robi identycznie :D po wypiciu wody to samo :lol: słodziak z niego :loveu: Całe szczęście wycierał sie w swoje legowisko;) czasem ma zapędy o łózko moje ale wtedy nie jestem taka spokojna :lol: Quote
Saththa Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 malawaszka napisał(a):hahahaha stylista się znalazł :lol: stylista od 7 boleści :x Quote
wilczy zew Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Saththa napisał(a):stylista od 7 boleści :x wielcy artyści nigdy nie byli doceniani za swego życia :eviltong: Quote
Saththa Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 wilczy zew napisał(a):wielcy artyści nigdy nie byli doceniani za swego życia :eviltong: Jestesmy blisko do docenienia po śmierci :) Utuke Futrzaka Quote
Tekla64 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 nie zgadzam sie !!!! kategorycznie!!!! przetrzymaj i znowu bedzie jakis czas dobrze hihihi Quote
eria Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 hahah Tazzio ma własny pomysł na fryzurę swojej brody :evil_lol: przesłodko to robi ale ja bym taką czynność Dumie szybko przerwała :evil_lol: a to legowisko, jakie mięciusie ma ! Quote
Recommended Posts