Margi Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Tazzio jest cudny z tym mieszkaniem w oczku wodnym.:loveu: Quote
Saththa Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Margi napisał(a):Tazzio jest cudny z tym mieszkaniem w oczku wodnym.:loveu: Myslisz? :evil_lol: [video=youtube;3VFwTKyVuQs]http://www.youtube.com/watch?v=3VFwTKyVuQs&feature=youtu.be[/video] Quote
Saththa Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Margi napisał(a):Pewnie :loveu: malawaszka napisał(a):hahaha co za gość :lol: mi tam brak słów na niego heheh :) Quote
malawaszka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 no :lol: taki pies jest fajny ..... u kogoś :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 malawaszka napisał(a):no :lol: taki pies jest fajny ..... u kogoś :evil_lol: Własnie tak czułam heheh zerduszko napisał(a):Super pozytywny chłopak :) Tiaaaaaaaaa :lol: Quote
Tekla64 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ja tam najbardziej zadowolona jestem ze sie Sandra przekonala ze mozna z psem na rowerze jezdzic , czasem troche cierpliwosci i samozaparcia trzeba ale sie da i co wazniejsze pies zas potem jest szczesliwie zmeczony ale jak juz zalapia co i jak we dwa to bedzie superancko i beda mieli wiele radochy z tego a ja jak czasem do nas zjada zyskam nastepnych do wycieczkow po lasach Quote
Saththa Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 wiesz Magda ja wiedziałam ze się da :) Tak ogólnie :lol: Nie wiedziałam ze sie da z Tazzmanem hehehehe :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ale nawet z nim sie dalo hihihi i wcale wiele nie bylo roboty Quote
Saththa Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 no dało dało;) ale to Twój spokój uratował nas:) Quote
eria Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Rowerowe wycieczki z psem po Ownickich lasach to genialna sprawa :loveu: niech mi tylko pies dorośnie a będziemy ćwiczyć ! Quote
Saththa Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ha wiesz ja ogólnie miała długotrwały zawał podczas tej wycieczki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 hahah ja bym się nie odważyła - sama jadąc na rowerze jestem zagrożeniem dla siebie i okolicy więc z psem to byłby armagedon :evi_lol: Quote
Doginka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Saththa napisał(a):Myslisz? :evil_lol: [video=youtube;3VFwTKyVuQs]http://www.youtube.com/watch?v=3VFwTKyVuQs&feature=youtu.be[/video] Już teraz wiem jak wygląda psijak:roflt: Quote
bianka19 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 malawaszka napisał(a):hahah ja bym się nie odważyła - sama jadąc na rowerze jestem zagrożeniem dla siebie i okolicy więc z psem to byłby armagedon :evi_lol: hahah ja tak samo,uważam że wycieczki rowerowe z psem w moim wykonaniu też nie wchodzą w grę.:D Quote
Saththa Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Doginka napisał(a):Już teraz wiem jak wygląda psijak:roflt: Cieszę się, że mogłam pomoc;) bianka19 napisał(a):hahah ja tak samo,uważam że wycieczki rowerowe z psem w moim wykonaniu też nie wchodzą w grę.:D I tam. ja tez tak uwazałam. I co? :lol: Magda swiadkiem jak przestraszona byłam i pewna ze nie wroce w jednym kawałku :lol: Quote
Fides79 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 a filmiku wygląda jakby jadł tą wodę hihihi cudak jeden :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Saththa'] [video=youtube;3VFwTKyVuQs]http://www.youtube.com/watch?v=3VFwTKyVuQs&feature=youtu.be[/video] przez tydzień nie dawałaś Tazzikowi pić :mad: pływanie to jeszcze trzeba poćwiczyć http://images10.fotosik.pl/2041/230cff1b58121442.jpg wyprawy z psem przy rowerze to super sprawa :loveu: Quote
bianka19 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Saththa napisał(a): I tam. ja tez tak uwazałam. I co? :lol: no w sumie racja, trzeba spróbować, ale i tak myślę, że to nie wyjdzie hihi.:D Quote
Saththa Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='Fides79']a filmiku wygląda jakby jadł tą wodę hihihi cudak jeden :evil_lol: ano cudak :) [quote name='malawaszka']może jadl rzęsę wodną :D on ją wchłaniał przez skóre :lol: [quote name='wilczy zew']przez tydzień nie dawałaś Tazzikowi pić :mad: pływanie to jeszcze trzeba poćwiczyć http://images10.fotosik.pl/2041/230cff1b58121442.jpg wyprawy z psem przy rowerze to super sprawa :loveu: On uwielbia wode;) Pływa ładnie, zazwyczaj:) styl rozpaczliwy tylko na zdjęciu:) Ano super;) [quote name='bianka19']no w sumie racja, trzeba spróbować, ale i tak myślę, że to nie wyjdzie hihi.:D tez tak myślałam :) nawet m i przez głowę przeszło coby zawrócić;) Quote
Tekla64 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 oj tam oj tam , nie mozna konczyc cwiczenia na nieudanej probie!!!!!! ja jezdze z dwoma i to calkiem roznymi temperamentami i kilogramami a jednak jak sie troche popracuje to sie da choc trza byc zawsze przygotowanym na wsio to fakt ale mozna a mam nadzieje ze Sandra sie przekonala i ze jednak bedzie kontynuowac dalsze jazdy nie tylko po moich lasach bo im wiecej bedzie jezdzic tym lepiej bedzie szlo Quote
weszka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 haha pod względem taplactwa to Tazz jest mentalnym bratem Furli ;) Z każdym psem da się bardzo wiele, przeważnie po stronie ludzkiej tkwi problem - trzeba znaleźć porozumienie z psem, załapać metodę, a problem przeważnie bo się chce za dużo i za szybko albo się nie chce i nie starcza cierpliwości. A jak jest spokój i motywacja to można prawie wszystko :) Quote
Recommended Posts