Saththa Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Przylizło nowe legowisko... Po tym jak Czarny w przypływie uczuć różnorakich pogryzł poprzednie... Zwinięte futro :lol: Ząbki :lol: iiiiiiii NOCHAL :) No a do tego kolezanka pokazała mi programik taki co to różne efekty do zdjęc dodaje :) Pare pokazałam na FB ale Tazzmanka pokaże tutaj:) CDN Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 No i do tego mój sznupiasty cien ;) Pozdrawiamy;) Quote
WATACHA Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 No Tazzik to się teraz pewnie czuje jak król :) Quote
malawaszka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 fajowe to legowisko!!! jest takie wygodne jak wygląda? z czego zrobione? a najlepiej daj linka haha i tak nie kupię, ale... lubię wiedzieć :evil_lol: na przyszłość Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='WATACHA']No Tazzik to się teraz pewnie czuje jak król :) mozemy spać razem u niego :lol: [quote name='malawaszka']fajowe to legowisko!!! jest takie wygodne jak wygląda? z czego zrobione? a najlepiej daj linka haha i tak nie kupię, ale... lubię wiedzieć :evil_lol: na przyszłość wygodne :) sama lezałam :) http://allegro.pl/show_item.php?item=2506109017 Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 anooooo tez mi sie podoba;) I Tazziowi myslę też;) w koncu może się wyciagnac bo w poprzednim sie nie miescił :) Wszak poprzednie tez od tego sprzedawcy mamy;) wiec sprzedawca sprawdzony ;) Quote
malawaszka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 rewelacja!!! naprawdę super! jak będę któreś wymieniać to takie bym chciała Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Ciesz sie ze się przyadałam hyhy tj trochę przydałam;) Quote
WATACHA Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Saththa napisał(a):mozemy spać razem u niego :lol: :cool3: że MY razem u niego?No wiesz, chociaż jak proponujesz, zapraszasz to czemu nie, ale ja będę z mężem i pieskami. Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 WATACHA napisał(a)::cool3: że MY razem u niego?No wiesz, chociaż jak proponujesz, zapraszasz to czemu nie, ale ja będę z mężem i pieskami. W sumie to miałam na mysli siebie... Ale jesli chcesz to ja bronic nie będe... tylko nie wiem czy sie z z Mężem i 3 psami upchniecie wygodnie... ale to już Wasza decyzja :) Quote
WATACHA Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Jakoś się upchniemy, a Twój TZ też będzie?Bo nie wiem jak zaplanować ułożenie osób.Jak nie będzie to będzie mój mąż ja Ty, wiesz jak to jest w nocy ciemno można się pomylić.Jak będzie ten Twój to układ taki On ,Ty, ja , mój TZ.No chyba, że chrapiesz, to frajdy nie będzie i zostaje Ci spanie w własnym łóżku. Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 W sumie to ja zamierzałam Waszej piatce odstapić miejsce Tazzia a jego zabrac do mnie. On młody jeszcze ja nie wiem jak to wytrzymałby :) Quote
wilczy zew Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Fajne to legowisko,ciekawe te efekty na fotach i koniecznie Tazzika tutaj proszę pokazywać bo na fb mnie nie ma Quote
Saththa Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 wilczy zew napisał(a):Fajne to legowisko,ciekawe te efekty na fotach i koniecznie Tazzika tutaj proszę pokazywać bo na fb mnie nie ma to przeciez pokazałam :lol: Quote
Doginka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Tazzisław teraz się wyleguje jak król:lol: Super wyrko mu sprawiłaś;-) Quote
WATACHA Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Saththa napisał(a):W sumie to ja zamierzałam Waszej piatce odstapić miejsce Tazzia a jego zabrac do mnie. On młody jeszcze ja nie wiem jak to wytrzymałby :) Eeeeeeeeee tam co to za frajda w piątkę.Takie coś to sobie możemy w domku zrobić ;) Quote
Saththa Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 ale to o legowisko chodziło:) Królewskie :) zresztą dawajcie sie zmiescimy w osemke ;) Quote
WATACHA Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='Saththa']ale to o legowisko chodziło:) Królewskie :) zresztą dawajcie sie zmiescimy w osemke ;) Ooooo i takie podejscie to mi się podoba :) Quote
Fides79 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 poszalałaś z tymi zdjęciami hihihi a "sznupiasty cień" podoba mi sie najbardziej :lol: Quote
Margi Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Sprawiłaś Tazzmanowi łoże małżeńskie,a to zobowiązuje. :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 no powiedzialabym ze ma pustostany wiec nalezaloby je zapelnic hihhihi zdjecia fajne Quote
Doginka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Tekla64 napisał(a):no powiedzialabym ze ma pustostany wiec nalezaloby je zapelnic hihhihi... Można by np. minika dorzucić;-):lol: Quote
Saththa Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 WATACHA napisał(a):Ooooo i takie podejscie to mi się podoba :) :lol: Fides79 napisał(a):poszalałaś z tymi zdjęciami hihihi a "sznupiasty cień" podoba mi sie najbardziej :lol: Mi tez :) Margi napisał(a):Sprawiłaś Tazzmanowi łoże małżeńskie,a to zobowiązuje. :evil_lol: Taaaak teraz leżę z nim :) a nie on ze mną ;) Tekla64 napisał(a):no powiedzialabym ze ma pustostany wiec nalezaloby je zapelnic hihhihi zdjecia fajne Doginka napisał(a):Można by np. minika dorzucić;-):lol: Niet. Zadnego piesa :) Quote
Tekla64 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 a czy ja mowie ze to musi byc pies????! moze byc chomik, myszoskoczek , ptak cokolwiek zyjacego hihihi ale skoro ty tam polegiwasz to.... miejscowka juz zajeta Quote
Recommended Posts