Tekla64 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ja mam inny pomysl wez se nastepnego zwlaszcza szczyla odciagnie zle mysli od Tazzika hihihi Quote
Saththa Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 malawaszka napisał(a):strasznie straszna jesteś! wyrodna i w ogóle! :lol: a fe! Anooooo wiem włąśnie Tekla64 napisał(a):ja mam inny pomysl wez se nastepnego zwlaszcza szczyla odciagnie zle mysli od Tazzika hihihi Nie jestem na to gotowa. :scared: Quote
Tekla64 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ale ino pomysl i przypomnij sobie tamte czasy i juz bedziesz wiedziec ze masz juz wspanialego psa i ze za toba tamten czas hihihi Quote
Saththa Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Tekla64 napisał(a):ale ino pomysl i przypomnij sobie tamte czasy i juz bedziesz wiedziec ze masz juz wspanialego psa i ze za toba tamten czas hihihi Heheh z kazdym dniem jest lepiej;) No chyba zeakurat jest gorzej :lol: Quote
WATACHA Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Saththa napisał(a):Heheh z kazdym dniem jest lepiej;) No chyba zeakurat jest gorzej :lol: E tam chyba każdy pies ma lepsze i gorsze dni.Chociaż moje stanowczo częściej mają te gorsze ;) Quote
eria Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Tekla64 napisał(a):ja mam inny pomysl wez se nastepnego zwlaszcza szczyla odciagnie zle mysli od Tazzika hihihi taaa myślę że taki charakterologiczny klonik Dumbolota sprawdziłby się rewelacyjnie i Tazz zapewne wypadłby przy nim jak ten aniołek ;) Quote
Saththa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 eria napisał(a):taaa myślę że taki charakterologiczny klonik Dumbolota sprawdziłby się rewelacyjnie i Tazz zapewne wypadłby przy nim jak ten aniołek ;) no nie wiem:) Pamiętaj, ze Ty oceniasz Dumę na podstawie Foxi :evil_lol: A ja mam świeżo w pamieci Tazza w wieku Dumy... mogłoby sie okazac ze wcale taka zła nie ejst:) Po prostu szczeniaczek :evil_lol: Quote
Culineo Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Saththa napisał(a): Po prostu szczeniaczek :evil_lol: oooo właśnie ! :D Quote
Doginka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Eeeee tam, nie narzekajcie, macie fajne psy i suczki i prędzej czy później zrobicie z nich cud, miód i orzeszki:lol:;-) Quote
Saththa Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Doginka napisał(a):Eeeee tam, nie narzekajcie, macie fajne psy i suczki i prędzej czy później zrobicie z nich cud, miód i orzeszki:lol:;-) prędzej błagam :lol: Quote
Saththa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Dziś mało psa :) Za to kaktusy ;) Dla Tekli kaktusy na wyraźne życzenie :lol: Bo mi mój kaktus... zaczął babelkować :lol: i ja nie wiem co mam zrobić;) No to lecę :lol: I dupa nie lecę bo mi się nie chcą zdjęcia dodawać :( Quote
Saththa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 (edited) Oho szlag mnie trafi coś czuję.... Się nie chca zdjecia dodawac.... trudno. Edited September 9, 2012 by Saththa Quote
wilczy zew Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 znaczy się masz małe kaktusiątka :D Quote
Saththa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 wilczy zew napisał(a):znaczy się masz małe kaktusiątka :D no widzisz właśnie kurcze Magda mówiła, ze mozna je jakos oddzielić od tego głównego... on ma 4 lata...kupiony w biedronce jako taki malutek heh Quote
Saththa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 no jak mi tak po 1 dodawac przyjdzie... to zwariuje... Quote
wilczy zew Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 chyba się te małe odrywa od dużego Quote
Saththa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 wilczy zew napisał(a):chyba się te małe odrywa od dużego Nooo ale tak na chama?? Pomijając fakt ze sie pokłuje jak wariat.... Ja to mam nadzieje... ze same odpadną :lol: Noi do tego mam jeszcze dwa inne z czego jeden idzie tak do góry jak maczuga a drugiego mam tez zdjecia ale mi nie działa dodawanie... Mozesz zdjecia dodawac? Quote
WATACHA Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ja ma takiego ;).Jaka pani taki kaktus ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
WATACHA Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Same nie odpadną.Ja miałam parę kaktusików, ale zostały mi dwa, reszta mi się pochorowała i kaput :(.Te też wyglądały już kiepsko, ale trochę odżyły. Quote
Saththa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 WATACHA napisał(a):Ja ma takiego ;).Jaka pani taki kaktus ;) W sensie, ze mam bąblowca????????????? :eek2: **** co jest z tymi zdjęciami?? A no i ja widze dwa :) Ja mam ogólnie 3... miałam 4 ale 4 stoi na tarasie bo sie pochorował jakoś i go wywaliłam na wakacji poczateku na taras... ale chyba go słońce popaliło :stupid: Quote
WATACHA Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Saththa napisał(a):W sensie, ze mam bąblowca????????????? :eek2: **** co jest z tymi zdjęciami?? A no i ja widze dwa :) Ja mam ogólnie 3... miałam 4 ale 4 stoi na tarasie bo sie pochorował jakoś i go wywaliłam na wakacji poczateku na taras... ale chyba go słońce popaliło :stupid: Nie, chodziło mi, że jeden z moich przypomina męskie przyrodzenie :) Quote
Saththa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 WATACHA napisał(a):Nie, chodziło mi, że jeden z moich przypomina męskie przyrodzenie :) Nooo to widziałam... aleeeee Panem ich jest Twój? Bo jak nie Twój to nie rozumiem dlaczego jest przyrodzeniemiem :) a te kulki sa małymi kaktusikami na wydanie :) tj przepraszam jąderka :lol: Quote
WATACHA Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Saththa napisał(a):Nooo to widziałam... aleeeee Panem ich jest Twój? Bo jak nie Twój to nie rozumiem dlaczego jest przyrodzeniemiem :) a te kulki sa małymi kaktusikami na wydanie :) tj przepraszam jąderka :lol: W sensie, że jego pani to tylko o jednym ;) Quote
Saththa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 wilczy zew napisał(a):delikatnie na chama,podważ czymś Taa nic na siłę wszystko młotkiem :lol: To się wyklucza, wiesz?:) Quote
Recommended Posts