Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Culineo']uśmiechy mega ! :loveu:
a ogon.... ! :o
albo mi się wydaje, albo ma identyczny placek sierści siwej na ogonie jak moje :D

On w ogóle cały siwy jest ;)
[quote name='DominikaAnna']witamy się po dłuuugiej przerwie :)

Tazik jak zawsze cudowny :D

No witam ywitamy, kupe lat:)
[quote name='Margi']Tazzio jest cudowny.Za jeden taki uśmiech http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/w dole podgladacz/DSC_0336.jpg to bym go rozpieszczała.

A ogon to Ty w nocy na wałek nawijasz żeby ładnie się kręcił .:lol:

On po prostu ma taki ogon:)

A co do rozpieszczania to szybko by Ci przeszło :lol:

Posted

tak se wpadłam, żeby nie było, że byłam i nie zajrzałam :grins:
ale co ja moge jeszcze o ogonie :hmmmm: , w sumie... ogon zarypisty, ale mnie interesuje ta klatka!!! w sensie, że piersiowa, i dla jasności - Tazzmana, nie Sandry ;)
pewien mężczyzna, na niejakim fejzbuku stwierdził patrząc na zdjęcie Tazzmana, który robi kangura, iż rzeczony Tazzman ma kiepską klatkę - "zaledwie 25 cm, może nawet 20"... no i już kolejny dzień nie moge sie dowiedzieć - o głębokośc chodzi? szerokość? w obwodzie?

Posted

[quote name='FredziaFredzia']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/w dole podgladacz/DSC_0334.jpg haha ogonek świetny :)

mnie az boli jak na to patrze :)
[quote name='zerduszko']Ale on ma giętki ogon :D

ano ma :)
[quote name='Doginka']Taki ogon byłby rewelacyjny na wystawie:lol: Układasz w szabelkę nad grzbietem i jest super:loveu:

A wiesz ze mnie właśnie naszło na wystawiew szczecinie coby Wam ten ogon pokazac :) Jak patrzyłam jak ktos się meczył z tym ogonem;)
[quote name='jambi']tak se wpadłam, żeby nie było, że byłam i nie zajrzałam :grins:
ale co ja moge jeszcze o ogonie :hmmmm: , w sumie... ogon zarypisty, ale mnie interesuje ta klatka!!! w sensie, że piersiowa, i dla jasności - Tazzmana, nie Sandry ;)
pewien mężczyzna, na niejakim fejzbuku stwierdził patrząc na zdjęcie Tazzmana, który robi kangura, iż rzeczony Tazzman ma kiepską klatkę - "zaledwie 25 cm, może nawet 20"... no i już kolejny dziień nie moge sie dowiedzieć - o głębokośc chodzi? szerokość? w obwodzie?

toż Ci tlumaczyłam ze jemu na bank o szerokosc od przodu patrzac chodziło:)

Posted

no właśnie nie jestem pewna!, ale gad nie odpowiada, za to snuje opowieści o upadku rasy, szeroko okraszając je niemożliwymi wyobrażeniami...

Posted

ja nie rozumie w ogole co to znaczy jego "przegonienie" w kontekscie w jakim on mi to pisze wygląda mi to trochę na "złamanie" psa... a poza tym z tego co kojarze jego pies jest po PT a niestety wg mnie PT trochu zabiera samodzielnosci psu heh.

Posted

nie, no ale jeśli koleś pisze, że 2 lata wybierał psa i wybrał sznaucera bo myślał, że jest inteligentny i że ma być jednocześnie obrońcą, zażartym, nieustępliwym, jednocześnie psem rodzinnym, kochającym dzieci, ale przy tym całkowicie samodzielnym, żyjącym wedle własnych zasad, i do tego ma to wszystko mieć wrodzone i w najwyższym stopniu rozwinięte (włączając w to cechy fizyczne) w wieku 2 lat... to sory, ale gość chyba nie doczytał dokładnie...

Posted

[quote name='jambi']wieeeeem :p[/QUOTE]

To dobrze;)

[quote name='Fides79']nadrobiłam troszkę moją 2-tyg nieobecność;)
ogon to Tazio ma niesamowity hihihi[/QUOTE]

Ale tylko troszkę?:lol:

Posted

Ale tylko troszkę?:lol:

no niestety tylko troszkę, bo najpierw dogo nie chciało żebym je czytała i było w tej kwestii mocno uparte, a na koniec dnia net mi sie zbuntował :angryy:

Posted

[quote name='Tekla64']no i ja tyz ino troszke w miedzy czaise ale zdjec o dziwo naprawde sporo hihihi a Tazzik cudny i jego ogon taki jak byl taki zostal zyje wlasnym zyciem[/QUOTE]

Tak jest :)

[quote name='Fides79']no niestety tylko troszkę, bo najpierw dogo nie chciało żebym je czytała i było w tej kwestii mocno uparte, a na koniec dnia net mi sie zbuntował :angryy:[/QUOTE]

to Fakt dogo głupieje zupełnie ostatnio ;/

Posted

Dzis przyczyna i skutek :)

Gadam ja sobie z Magda przez telefon:) wyglądam przez okno pada...

Ładnie pada w sumie ;)

Nooo pada... zjęcia robie gadam z Magda... idę do okna po drugiej stronie pokoju a tam...

Tecza :) Podwójna :)

Tylko, że....

Posted

faktycznie pięknie padało !! u nas też burza była, leje do teraz, ale jak zaczęło, niebo było totalnie zaciągnięte -zero tęczy a teraz już ciemno