wilczy zew Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Tazzik cudny :loveu: co mu zrobiłaś z ogonem :mad: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/w%20dole%20podgladacz/DSC_0334.jpg Quote
Culineo Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 uśmiechy mega ! :loveu: a ogon.... ! :o albo mi się wydaje, albo ma identyczny placek sierści siwej na ogonie jak moje :D Quote
DominikaAnna Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 witamy się po dłuuugiej przerwie :) Tazik jak zawsze cudowny :D Quote
Margi Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Tazzio jest cudowny.Za jeden taki uśmiech http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/w%20dole%20podgladacz/DSC_0336.jpg to bym go rozpieszczała. A ogon to Ty w nocy na wałek nawijasz żeby ładnie się kręcił .:lol: Quote
Saththa Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='Culineo']uśmiechy mega ! :loveu: a ogon.... ! :o albo mi się wydaje, albo ma identyczny placek sierści siwej na ogonie jak moje :D On w ogóle cały siwy jest ;) [quote name='DominikaAnna']witamy się po dłuuugiej przerwie :) Tazik jak zawsze cudowny :D No witam ywitamy, kupe lat:) [quote name='Margi']Tazzio jest cudowny.Za jeden taki uśmiech http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/w dole podgladacz/DSC_0336.jpg to bym go rozpieszczała. A ogon to Ty w nocy na wałek nawijasz żeby ładnie się kręcił .:lol: On po prostu ma taki ogon:) A co do rozpieszczania to szybko by Ci przeszło :lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/w%20dole%20podgladacz/DSC_0334.jpg haha ogonek świetny :) Quote
Doginka Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Taki ogon byłby rewelacyjny na wystawie:lol: Układasz w szabelkę nad grzbietem i jest super:loveu: Quote
jambi Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 tak se wpadłam, żeby nie było, że byłam i nie zajrzałam :grins: ale co ja moge jeszcze o ogonie :hmmmm: , w sumie... ogon zarypisty, ale mnie interesuje ta klatka!!! w sensie, że piersiowa, i dla jasności - Tazzmana, nie Sandry ;) pewien mężczyzna, na niejakim fejzbuku stwierdził patrząc na zdjęcie Tazzmana, który robi kangura, iż rzeczony Tazzman ma kiepską klatkę - "zaledwie 25 cm, może nawet 20"... no i już kolejny dzień nie moge sie dowiedzieć - o głębokośc chodzi? szerokość? w obwodzie? Quote
Saththa Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='FredziaFredzia']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/w dole podgladacz/DSC_0334.jpg haha ogonek świetny :) mnie az boli jak na to patrze :) [quote name='zerduszko']Ale on ma giętki ogon :D ano ma :) [quote name='Doginka']Taki ogon byłby rewelacyjny na wystawie:lol: Układasz w szabelkę nad grzbietem i jest super:loveu: A wiesz ze mnie właśnie naszło na wystawiew szczecinie coby Wam ten ogon pokazac :) Jak patrzyłam jak ktos się meczył z tym ogonem;) [quote name='jambi']tak se wpadłam, żeby nie było, że byłam i nie zajrzałam :grins: ale co ja moge jeszcze o ogonie :hmmmm: , w sumie... ogon zarypisty, ale mnie interesuje ta klatka!!! w sensie, że piersiowa, i dla jasności - Tazzmana, nie Sandry ;) pewien mężczyzna, na niejakim fejzbuku stwierdził patrząc na zdjęcie Tazzmana, który robi kangura, iż rzeczony Tazzman ma kiepską klatkę - "zaledwie 25 cm, może nawet 20"... no i już kolejny dziień nie moge sie dowiedzieć - o głębokośc chodzi? szerokość? w obwodzie? toż Ci tlumaczyłam ze jemu na bank o szerokosc od przodu patrzac chodziło:) Quote
jambi Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 no właśnie nie jestem pewna!, ale gad nie odpowiada, za to snuje opowieści o upadku rasy, szeroko okraszając je niemożliwymi wyobrażeniami... Quote
Saththa Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 ja nie rozumie w ogole co to znaczy jego "przegonienie" w kontekscie w jakim on mi to pisze wygląda mi to trochę na "złamanie" psa... a poza tym z tego co kojarze jego pies jest po PT a niestety wg mnie PT trochu zabiera samodzielnosci psu heh. Quote
jambi Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 nie, no ale jeśli koleś pisze, że 2 lata wybierał psa i wybrał sznaucera bo myślał, że jest inteligentny i że ma być jednocześnie obrońcą, zażartym, nieustępliwym, jednocześnie psem rodzinnym, kochającym dzieci, ale przy tym całkowicie samodzielnym, żyjącym wedle własnych zasad, i do tego ma to wszystko mieć wrodzone i w najwyższym stopniu rozwinięte (włączając w to cechy fizyczne) w wieku 2 lat... to sory, ale gość chyba nie doczytał dokładnie... Quote
Saththa Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 ha :iloveyou::) Wiesz co ja Cie robię?:) Quote
Fides79 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 nadrobiłam troszkę moją 2-tyg nieobecność;) ogon to Tazio ma niesamowity hihihi Quote
Saththa Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='jambi']wieeeeem :p[/QUOTE] To dobrze;) [quote name='Fides79']nadrobiłam troszkę moją 2-tyg nieobecność;) ogon to Tazio ma niesamowity hihihi[/QUOTE] Ale tylko troszkę?:lol: Quote
Tekla64 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 no i ja tyz ino troszke w miedzy czaise ale zdjec o dziwo naprawde sporo hihihi a Tazzik cudny i jego ogon taki jak byl taki zostal zyje wlasnym zyciem Quote
Fides79 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ale tylko troszkę?:lol: no niestety tylko troszkę, bo najpierw dogo nie chciało żebym je czytała i było w tej kwestii mocno uparte, a na koniec dnia net mi sie zbuntował :angryy: Quote
Saththa Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='Tekla64']no i ja tyz ino troszke w miedzy czaise ale zdjec o dziwo naprawde sporo hihihi a Tazzik cudny i jego ogon taki jak byl taki zostal zyje wlasnym zyciem[/QUOTE] Tak jest :) [quote name='Fides79']no niestety tylko troszkę, bo najpierw dogo nie chciało żebym je czytała i było w tej kwestii mocno uparte, a na koniec dnia net mi sie zbuntował :angryy:[/QUOTE] to Fakt dogo głupieje zupełnie ostatnio ;/ Quote
Margi Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/229483-WAKACYJNE-CZYTAD%C5%81A-dla-Sznaucer%C3%B3w-do-29-07-2012r-godz-22-00?p=19373968#post19373968 Quote
Saththa Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Dzis przyczyna i skutek :) Gadam ja sobie z Magda przez telefon:) wyglądam przez okno pada... Ładnie pada w sumie ;) Nooo pada... zjęcia robie gadam z Magda... idę do okna po drugiej stronie pokoju a tam... Tecza :) Podwójna :) Tylko, że.... Quote
Saththa Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Tak długo zdjecia robiłam ze druga w koncu zanikła :) Tak cudnie było dwu stronnie ehhh Ale nie zdarzyłam :( Hyhy teraz juz po teczy ani sladu :( Quote
eria Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 faktycznie pięknie padało !! u nas też burza była, leje do teraz, ale jak zaczęło, niebo było totalnie zaciągnięte -zero tęczy a teraz już ciemno Quote
Recommended Posts