Saththa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 WATACHA napisał(a):W sensie, że jego pani to tylko o jednym ;) Aaaaaaaaaaaaaaaaa no chyba ze tak no widzisz nie załapałam;) to ten bąblowiec :lol: Quote
wilczy zew Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 eee....nic się nie wyklucza,samo nie odpadnie,musisz oderwać ale delikatnie Quote
WATACHA Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Saththa napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaa no chyba ze tak no widzisz nie załapałam;) to ten bąblowiec :lol: A długo już na to chorujesz? Quote
Saththa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 wilczy zew napisał(a):eee....nic się nie wyklucza,samo nie odpadnie,musisz oderwać ale delikatnie albo na chama albo delikatnie;) nie da rady jedncozesnie nachama delikatnie;) WATACHA napisał(a):A długo już na to chorujesz? Ty mi powiedz Ty mi to zasugerowałaś ja w ogóle nie chce bąblowca masakra... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
wilczy zew Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Watacha,przestań z tym bąblowcem bo Sandra będzie miała nocne koszmary! Quote
Saththa Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Nie miałam :lol: Słuchajcie bo nadal nie wiem. Możecie dodawac zdjecia?? Quote
Margi Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Sandra,to trzeba ostrym nożem odciąć.Same kuleczki nie odpadną.Jak odetniesz to możesz posadzić do ziemi i będą rosły.Trzeba ubrać grube rękawiczki ( skórzane ) lub założyć na kulkę pasek z brystolu i ścisnąć oba końce palcami i wtedy przyciąć taką kuleczkę nożem. Z kuleczkami też może rosnąć. Musisz przekręcić doniczkę do światła to może się wyprostuje. Quote
Saththa Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 on ogólnie ejst prosty... tylko się połozył bo go źle posadziłam :lol: i dziękuję za porady;) Quote
wilczy zew Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Saththa napisał(a): Słuchajcie bo nadal nie wiem. Możecie dodawac zdjecia?? możemy.... Quote
WATACHA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Saththa napisał(a):albo na chama albo delikatnie;) nie da rady jedncozesnie nachama delikatnie;) Ty mi powiedz Ty mi to zasugerowałaś ja w ogóle nie chce bąblowca masakra... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ja? ja napisałam o swoim, że "Jaka pani taki kaktus".Nie wiem skąd wzięłaś bąblowca ;)? wilczy zew napisał(a):Watacha,przestań z tym bąblowcem bo Sandra będzie miała nocne koszmary! A co tylko ja mam mieć ;)? Saththa napisał(a):Nie miałam :lol: Wszystko przed Tobą.Opowiadałam już o duchu ze zdjęcia ;)? Słuchajcie bo nadal nie wiem. Możecie dodawac zdjecia?? Wczoraj mogłam, dziś nie sprawdzałam . Quote
eria Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Saththa napisał(a):Nie miałam :lol: Słuchajcie bo nadal nie wiem. Możecie dodawac zdjecia?? jak masz nam coś do pokazania to dawaj i się przekonasz hihi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 hahah jaka tu abstrakcja panuje :roflt: Quote
Saththa Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 wilczy zew napisał(a):możemy.... ehhh WATACHA napisał(a):Ja? ja napisałam o swoim, że "Jaka pani taki kaktus".Nie wiem skąd wzięłaś bąblowca ;)? no bo mój ma bable;) A co tylko ja mam mieć ;)? skoro lubisz :lol: Wczoraj mogłam, dziś nie sprawdzałam . ok... eria napisał(a):jak masz nam coś do pokazania to dawaj i się przekonasz hihi :evil_lol: no mam ale nie moge włąsnie malawaszka napisał(a):hahah jaka tu abstrakcja panuje :roflt: eee? dlaczego abstrakcja?:) nie moge zdjec dodawac :( http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/kaktus%20i%20futrzak/DSC_0569.jpg Quote
WATACHA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Te bąble moga oznaczać, że lubisz się opalać, przesadzasz ze słońcem, a potem bąble Ci się od tego robią. Quote
wilczy zew Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 w ustawieniach nic nie zmieniałaś? Quote
Saththa Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 WATACHA napisał(a):Te bąble moga oznaczać, że lubisz się opalać, przesadzasz ze słońcem, a potem bąble Ci się od tego robią. hmmmm wiem wiem... ja lubie babelki w piciu hyhy wilczy zew napisał(a):w ustawieniach nic nie zmieniałaś? niet. Quote
Saththa Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Magdaaaa mój pulpit... od 30.07.2011... czarna cholera ;) Quote
wilczy zew Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 można tęż zmienić przegladarkę,jakiś czas temu miałam problem z fotami na dogo i dogo wyświetlam w innej przeglądarce i jest OK. Quote
Saththa Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 wilczy zew napisał(a):można tęż zmienić przegladarkę,jakiś czas temu miałam problem z fotami na dogo i dogo wyświetlam w innej przeglądarce i jest OK. nie bee zmieniac przeglądarki. to bez sensu, jak sie zepsuło to sie musi naprawic. Quote
WATACHA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Saththa napisał(a):hmmmm wiem wiem... ja lubie babelki w piciu hyhy niet. Na to nie wpadłam ;) Quote
Tekla64 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 kaktusy , nie wazne bablawce czy nie, piekne i dla mnie poprosze o male , znaczy prosze sie pomeczyc i rozsadzic dla mnie a ja podziele sie moimi z toba , to bedziemy miec coraz wieksza kolekcje hihihi pulpit masz prawie jak ja piekny, ino ze ja na swoim mam ino swoje zwierzaki a ty masz do swego mojego co zreszta mnie bardzo cieszy!!!! a ja musze znalezc ladne zdjecie Gustawa coby moje wnucze mialo obrazek Gustawa , bo se zazyczyl , wie ze bo teskjuz nie ma ale chce miec namalowanego bo teskni za nim i chce miec na scianie swego Gustawa Quote
Saththa Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 WATACHA napisał(a):Na to nie wpadłam ;) No widzisz :lol: Magda.... ale tego duzego zielonego tego rozlazłego tez mam jakos rozsadzic? To Ty wez mi powiedzi jak... Bo tego bablwoca to już mi pwoiedziały tutaj... ale teg oduzego to ja nie wiem jak... Swoją droga ja mam wrazenie ze te małe rosna ksoztem tego dużego bo on jakoś coraz mniejszy sie wydaje... albo to tylko wrazenie.... A Jaśko O Gustawie mnie rozmoczył ;) Quote
Margi Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Tego dużego to się nie rozsadza tylko trzeba uciąć w miejscu zwężenia i odcięty kawałek posadzić.To jest kaktus o nazwie opuncja. Tylko uważaj,bo to jest taka zaraza,że ma kolce których nie widać ( taki puszek ) i potem włażą w palce i nie można tego usunąć bo takie krótkie i mało widoczne. Ten odrywany kawałek można przytrzymać pęsetą. Quote
Recommended Posts