Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taaaak, my to mamy super w stolycy...kilka lat temu akurat tak wyszło że na mnie padło, i czipowała Freda, równiez wyrabiając mi paszport, wiecie wiela zapłaciłam? 180 zet... ha....

a teraz mozna za darmo, ale nie wszędzie

Ty, ale europejczykiem to Tazzman był od zawsze, my teraz wszyscy europa ponoć, ale mnie zdziwiłaś - to ludż może do Niemiec bez papiera a pies mieć musi?

Ty słuchaj, a jakbyś Ty mu karme zmieniła??? w związku z tą skórą - ja Ci powiem dokładnie o co mi chodzi, ale to zadzwonie bo mi sie pisac nie chce :P

a TZ... cóż... skoro to co widzę na zdjęciu to jego stopy... to ja sie nie dziwie, że nie chcesz nam jego zdjęcia pokazać...

Posted

[quote name='jambi']

a TZ... cóż... skoro to co widzę na zdjęciu to jego stopy... to ja sie nie dziwie, że nie chcesz nam jego zdjęcia pokazać...

:roflt:he,he,he

Posted

[quote name='jambi']taaaak, my to mamy super w stolycy...kilka lat temu akurat tak wyszło że na mnie padło, i czipowała Freda, równiez wyrabiając mi paszport, wiecie wiela zapłaciłam? 180 zet... ha....

ja w sumie zdurniałam bo mnie się wydawało, ze jak ostatnio pytałam to było 150 zł za paszport i czip heh

a teraz mozna za darmo, ale nie wszędzie

Mogłam się najpierw zorientowac na to wygląda

Ty, ale europejczykiem to Tazzman był od zawsze, my teraz wszyscy europa ponoć, ale mnie zdziwiłaś - to ludż może do Niemiec bez papiera a pies mieć musi?

Nooo Ty musisz mieć papier- dowód albo paszport tak czy tak

Ty słuchaj, a jakbyś Ty mu karme zmieniła??? w związku z tą skórą - ja Ci powiem dokładnie o co mi chodzi, ale to zadzwonie bo mi sie pisac nie chce :P

Ale on już je antyalergiczna karmę :mdleje: ŁOSOSIA!

Iiiiiiiiiiii tam o łapach juz była dyskusja ;)

Posted

Jejku ilez ja przegapiłam:crazyeye: czasu było mało jakoś ostatnio...
Fajnie Tazziu wygląda taki wyfryzowany... Muszę się za moją bestię zabrać chyba i będziemy rwać piesa:diabloti:
A te problemy skórne to może faktycznie po fryzjerze...
Kuchenna i pościelowa sesja fajowa. Miło taka czarną mordkę pooglądać hehe

Posted

#Etna# napisał(a):
Jejku ilez ja przegapiłam:crazyeye: czasu było mało jakoś ostatnio...
Fajnie Tazziu wygląda taki wyfryzowany... Muszę się za moją bestię zabrać chyba i będziemy rwać piesa:diabloti:
A te problemy skórne to może faktycznie po fryzjerze...
Kuchenna i pościelowa sesja fajowa. Miło taka czarną mordkę pooglądać hehe

Ja wol eTazza zarosnietego chociaz troche baaaaaaaardziej :)

zaraz zdjęciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) z sesji zgubienia szelek;)

Posted

Iiiii

Tazzmanowy ogon... zawsze mnie rozwala :smile: Zreszta zobaczcie sami :smile:

[video=youtube;9KzqI55KWBM]http://www.youtube.com/watch?v=9KzqI55KWBM[/video]

I to juz koniec :razz::razz:

Posted

A Sandi tam lezy :)on potrafi sie tak zafascynowac pustym sasiadowym podwórkiem :lol:

Wszak z Sandi sie nie lubią. Czy na tarasie czy za ogrodzeniem ehhh

Posted

malawaszka napisał(a):
no nie mów? z suczką się nie lubi?

Sandi jest niestety psem który uzyczył złe nawyki od sasiada. Drze się na psy przechodzace pod bramą. a Tazzman niestety nie pozostaje jej dłużny. swego czasu pisałam o tym ;/

Ostatni ojak się spotkali to Sandi była na smyczy- swoją droga pierwszy raz ją widziałam nie na podwórku- to nie było problemu :) wszak trzymałam Tazza na dystans.

Posted

sie przychylam do poprzedników - ten ogon - zniewalający :roflt:

aport tez obejrzałam :grins: .... nie wyciszyłam....czemu tak wrzeszczysz ;)

uśmiechy cudne!