Saththa Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Jak sobie przypomne Tazza jako szczeniaka a dzieki Dumie m isie przypomina to m isie doechciewa :) Dwa oszołomy? a potem to to bedzie takie jak Tazz?:) duze a durne? :lol: o nie :) Kotek :lol: bardzo mocno kiedys;) Quote
Tekla64 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 mnie sie nie marza lyse zwierzatka a koty juz w ogole!!!! mnie sie nie marza hihihi Quote
wilczy zew Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Doginka napisał(a):Mi się marzy łysy kotecek:lol: zawsze można ogolić na łyso :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 I smarowac kremami do opalania... Wiecie co... tak jak te grzywacze chinskie nagie.... tylk oim to trzeba jeszcze syfki na grzbiecie wyciskac :lol: Quote
Fides79 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Saththa napisał(a):I smarowac kremami do opalania... Wiecie co... tak jak te grzywacze chinskie nagie.... tylk oim to trzeba jeszcze syfki na grzbiecie wyciskac :lol: nagim kotom też trzeba ;) i trzeba je kąpać moja sąsiadka przez jakis czas miała takiego golasa, a właściwie golaskę, jedyny plus takiego kota, to że nie zostawia sierści na ubraniu i daję dużo dużo dużo ciepła :p Quote
Doginka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Saththa napisał(a):...... tylk oim to trzeba jeszcze syfki na grzbiecie wyciskac :lol: A tego to nie wiedziałam:crazyeye: Quote
eria Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Saththa napisał(a):Jak sobie przypomne Tazza jako szczeniaka a dzieki Dumie m isie przypomina to m isie doechciewa :) Dwa oszołomy? a potem to to bedzie takie jak Tazz?:) duze a durne? :lol: o nie :) Kotek :lol: bardzo mocno kiedys;) masakra ze szczeniakiem jest, trza mieć niezmierzone pokłady cierpliwości a staranie się być cierpliwym jest męczące jak się nie jest :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 eria napisał(a):masakra ze szczeniakiem jest, trza mieć niezmierzone pokłady cierpliwości a staranie się być cierpliwym jest męczące jak się nie jest :evil_lol: I Tam... Każde dnia odkrywa się kolejne pokłady cierpliwości. a granica wytrzymałości przesuwa się z każdym dniem ;) Quote
#Etna# Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Byłam, obejrzałam:) super zdjęcia:loveu: Legowisko zarąbiste! Teraz to wątpie żeby chciał unicestwiać takie wygody:cool3: A tak np kotek tam by się upchnął:diabloti: ale łysolki tez mnie jakos nie bawią... cały koci i inny zwierzęcy urok to futerko. Tak mi się wydaje;) Quote
Doginka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 eria napisał(a):masakra ze szczeniakiem jest, trza mieć niezmierzone pokłady cierpliwości a staranie się być cierpliwym jest męczące jak się nie jest :evil_lol: Ja to chyba miałam jakieś podróbki szczeniaków, bo nie miałam z żadnym problemów:lol: Quote
Saththa Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 #Etna# napisał(a):Byłam, obejrzałam:) super zdjęcia:loveu: Legowisko zarąbiste! Teraz to wątpie żeby chciał unicestwiać takie wygody:cool3: A tak np kotek tam by się upchnął:diabloti: ale łysolki tez mnie jakos nie bawią... cały koci i inny zwierzęcy urok to futerko. Tak mi się wydaje;) Wiesz jego to Cholera wie :lol: Ja uważam, że futro musi miec futro hyhy Doginka napisał(a):Ja to chyba miałam jakieś podróbki szczeniaków, bo nie miałam z żadnym problemów:lol: Nieeee kop leżącego :) I mnie jak się zaczełam czołgac juz;) Quote
Doginka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Hahaha, wpadłam sprawdzić jak się kąpiesz z Tazem w piffffku:roflt: Quote
Saththa Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Eeee a chcesz przyjechac potem i go rozczesać? albo zgolić :lol: z broda bo by mu sie pozlepiała? :razz: Quote
Doginka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Saththa napisał(a):Eeee a chcesz przyjechac potem i go rozczesać? albo zgolić :lol: z broda bo by mu sie pozlepiała? :razz: Brodę bym rozczesała nawet z największych kołtunów;-) Quote
Saththa Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Doginka napisał(a):Brodę bym rozczesała nawet z największych kołtunów;-) Nooo to zapraszam :) No m ito zupełnie nie idzie:mdleje: Quote
WATACHA Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Doginka napisał(a):Brodę bym rozczesała nawet z największych kołtunów;-) Pewnie nie zdradzisz tajemnicy jak Ty to robisz ;)? Quote
Doginka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 WATACHA napisał(a):Pewnie nie zdradzisz tajemnicy jak Ty to robisz ;)? Żadna tajemnica, tylko ciężka praca:lol: Kawałek po kawałku zaczynam od brzeżków, później wchodzę głębiej, włos po włosku, bez wycinania, czasem tylko jednym ząbkiem grzebienia o szerokim rozstawie zębów, a na koniec zdecydowanymi ruchami czeszę od nasady aż po końcówki;-) Wspomagam rozczesywanie pudlówką - tak znienawidzoną przez forumowego Greya:roflt:Zaczynam zawsze! od spodu brody;-) Quote
Tekla64 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ja tyz etapami tyz czasem jednym zebem i tyz koncze pudlowka[ ktorej moje psy nie lubia nie wiedziec czemu ino Borys ja lubi hihihi] a co innego sposobu nie znam Quote
Saththa Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Wrócilim :) Tazzman cały z uszczkniętą grzywką :Rose: Za to ja cała ale pogryziona nieziemsko ;) Pływanko zaliczyliśmy - Fota była już u Magdy aleeee... co tam :lol: Kurów nie pogonilismy, Koteczki zmolestowaliśmy :) Tylko przyjechaliśmy Tazza spusciłam ze smyczki iiiiiiiiiiiiii władował się do Magdowego oczka.... ehhh :lol: bo to jest tak... jak nie widac Tazza toooo albo siedzi w oczku albo molestuje kotecki :lol: Noooo i nasz pierwszy rowerowy wypad... było hmmmm tak było ze myslałam ze Tazzio przegryzie opone... :roll: ale potem było lepiej :) tj mielismy mała wpadkę p októrej mam wielkiego siniaka ale to z mojej winy :) Tazz już wykąpany i spi :lol: Duzo wrazen mielismy oj duzo;) Quote
Margi Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 To w Magdowym oczku już jest woda? A stan kotecków się zgadza czy Tazzio któregoś zwinął ?:evil_lol: Fajny mieliście wypoczynek i pewnie Tazzio zmęczony na maksa.:lol: Quote
Saththa Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Już prawie wody nie ma, Tazzman wypił... i w siersci wyniosł :) Stan kotecków się zgadza;) Quote
Recommended Posts