Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
a mój wet mówi, że 2 dni :lol:

Może mi się pomyliło chyba fryzjer mówił 3, a wet. 2.Albo ja tak słucham:evil_lol:

Posted

a przy obróżkach na insekty, można mieć kąpiele i deszcze w nosie hi hi hi
a śmierdzą zaraz po rozpakowaniu i może jeszcze je czuć mocniej ze 2-3 dni a później to juz sie ludek przyzwyczaja i nie zwraca uwagi hi hi ;)

Posted

Na opakowaniu jest napisane, ze 2 dni przed kropleniem i dwa dni po nie kąpac.

ja wolałabym obroze ale to już na przyszły sezon;) w ogólnym rozrachunku wychodzi znacznie taniej :razz:

Posted

no ja u F stosuje cały czas obroże, ale juz kiedyś o tym (chyba tu) pisałam :)

na nadchodzący wyjazd chcialam mu zamówić kropleki sabunol-a, ale trzeba by było za długo czekać, i w ramach eksperymentu zamówiłam obrożę repelencyjną

Posted

[quote name='Fides79']no ja u F stosuje cały czas obroże, ale juz kiedyś o tym (chyba tu) pisałam :)

na nadchodzący wyjazd chcialam mu zamówić kropleki sabunol-a, ale trzeba by było za długo czekać, i w ramach eksperymentu zamówiłam obrożę repelencyjną

pierwsze słyszę, coż to?

Posted

[quote name='malawaszka']ależ zapraszam - domek dla gości stoi, a nawet dwa

przecież masz jeden kojec :hmmmm:

Obroży nie stosuję bo sama nie lubię tego zapachu oraz nie jestem przekonana czy pies może to brać do pyska-zabawa.

Posted

[quote name='klaudusia0219']a mój wet mówi, że 2 dni :lol:

no moje opakowanie tez twierdzi że 2 :eviltong:

a wogóle to powiem Wam że wszystkie te środki sa do d.
Wykropliłam obie dziołchy, na kleszcze miało działać minimum miesiąc, na pcheły 2, i co? w 3 tygodnie po zakropleniu zdjęłam z Balbiny 2 pcheły :roll:

[quote name='malawaszka']aaaa jest jeszcze taki jeden cudny domek dla gości :D wstawiałam zdjęcie kiedyś na pewno, ale nie mogłam teraz znaleźć :D

czy to takie w kwieciu nad wodą?
o, to to: https://lh6.googleusercontent.com/-zgZwHa8Bfg8/Tk4Ri5t88ZI/AAAAAAAAK4Y/iU1dPW9ok6Q/DSC_0107z.JPG
to nie tak znowu kiedyś, zaledwie tydzień temu wstawiałaś ;)

Guest papillonek
Posted

No naprawdę olbrzymi :)
Mi się zdarzyło widzieć takiego na żywo tylko raz niestety ,ale to się jeszcze zmieni :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
niestety tak fajnei to nie ma - rzeki jeszcze nie wykopaliśmy :D

jeszcze :lol:
papillonek napisał(a):
Mi się zdarzyło widzieć takiego na żywo tylko raz niestety ,ale to się jeszcze zmieni :diabloti:

eee czy ja wiem. w sumie nie jest taki duzy.

Posted

papillonek napisał(a):

ale że kto? Tazzman? eeee, nie, taki strasznie wielki to on nie jest ;) duży tak, no duży owszem ... i chudy :diabloti:

Posted

jambi napisał(a):
ale że kto? Tazzman? eeee, nie, taki strasznie wielki to on nie jest ;) duży tak, no duży owszem ... i chudy :diabloti:

nooo ale mówiły Wy, ze nie jest taki chudy bardzo.... :mdleje:

Posted

Saththa napisał(a):
nooo ale mówiły Wy, ze nie jest taki chudy bardzo.... :mdleje:

no w korpusie nie! tu zdecydowanie warstewkę tłuszczyku znać :lol: jednakże szyję to Tazzman ,ma iście łabędzią, no karku byczego raczej nie posiada ... ot smukły chłopak jeszcze, a przy tym elegancki! :)

Posted

eria napisał(a):
Sandra czy Tobie się przypadkiem ta bateria znów nie rozładowała od nieużywania ???:diabloti:

:haha: trafne spostrzeżenie! :megagrin: