WATACHA Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 klaudusia0219 napisał(a):a mój wet mówi, że 2 dni :lol: Może mi się pomyliło chyba fryzjer mówił 3, a wet. 2.Albo ja tak słucham:evil_lol: Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 a przy obróżkach na insekty, można mieć kąpiele i deszcze w nosie hi hi hi a śmierdzą zaraz po rozpakowaniu i może jeszcze je czuć mocniej ze 2-3 dni a później to juz sie ludek przyzwyczaja i nie zwraca uwagi hi hi ;) Quote
Saththa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Na opakowaniu jest napisane, ze 2 dni przed kropleniem i dwa dni po nie kąpac. ja wolałabym obroze ale to już na przyszły sezon;) w ogólnym rozrachunku wychodzi znacznie taniej :razz: Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 no ja u F stosuje cały czas obroże, ale juz kiedyś o tym (chyba tu) pisałam :) na nadchodzący wyjazd chcialam mu zamówić kropleki sabunol-a, ale trzeba by było za długo czekać, i w ramach eksperymentu zamówiłam obrożę repelencyjną Quote
Saththa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='Fides79']no ja u F stosuje cały czas obroże, ale juz kiedyś o tym (chyba tu) pisałam :) na nadchodzący wyjazd chcialam mu zamówić kropleki sabunol-a, ale trzeba by było za długo czekać, i w ramach eksperymentu zamówiłam obrożę repelencyjną pierwsze słyszę, coż to? Quote
WATACHA Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Saththa napisał(a):pierwsze słyszę, coż to? Też miałam zapytać, ale się krępowałam ;) Quote
wilczy zew Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='malawaszka']ależ zapraszam - domek dla gości stoi, a nawet dwa przecież masz jeden kojec :hmmmm: Obroży nie stosuję bo sama nie lubię tego zapachu oraz nie jestem przekonana czy pies może to brać do pyska-zabawa. Quote
malawaszka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 wilczy zew napisał(a):przecież masz jeden kojec :hmmmm: aaaa jest jeszcze taki jeden cudny domek dla gości :D wstawiałam zdjęcie kiedyś na pewno, ale nie mogłam teraz znaleźć :D Quote
wilczy zew Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 malawaszka napisał(a):aaaa jest jeszcze taki jeden cudny domek dla gości :D wstawiałam zdjęcie kiedyś na pewno, ale nie mogłam teraz znaleźć :D :???: ...... Quote
jambi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='klaudusia0219']a mój wet mówi, że 2 dni :lol: no moje opakowanie tez twierdzi że 2 :eviltong: a wogóle to powiem Wam że wszystkie te środki sa do d. Wykropliłam obie dziołchy, na kleszcze miało działać minimum miesiąc, na pcheły 2, i co? w 3 tygodnie po zakropleniu zdjęłam z Balbiny 2 pcheły :roll: [quote name='malawaszka']aaaa jest jeszcze taki jeden cudny domek dla gości :D wstawiałam zdjęcie kiedyś na pewno, ale nie mogłam teraz znaleźć :D czy to takie w kwieciu nad wodą? o, to to: https://lh6.googleusercontent.com/-zgZwHa8Bfg8/Tk4Ri5t88ZI/AAAAAAAAK4Y/iU1dPW9ok6Q/DSC_0107z.JPG to nie tak znowu kiedyś, zaledwie tydzień temu wstawiałaś ;) Quote
Fides79 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Saththa']pierwsze słyszę, coż to? w sumie, to nie stosowałam wczesniej takowej, ale postanowiłam spróbowac, szczególnie, że cenowo bardzo atrakcyjna hi hi a otóż to: http://swiatkarm.pl/p,pess_obroza_repelencyjna_dla_psow_i_kotow_60cm,10071,63.html Quote
Saththa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 hmmm przeczytałam ;) i w sumie nie wiem czym sie różni od normalnej obrozy :D Quote
Tekla64 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 nazwa dziwna i ciagnaca hihihi no a jak tam niecne plany ty juz cos wiesz czy nadal nieswiadoma? i dawaj zdjecia Quote
Fides79 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 w plany Sandra już wtajemniczona, wsio zapowiada sie super :) Quote
malawaszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='jambi']czy to takie w kwieciu nad wodą? o, to to: https://lh6.googleusercontent.com/-zgZwHa8Bfg8/Tk4Ri5t88ZI/AAAAAAAAK4Y/iU1dPW9ok6Q/DSC_0107z.JPG to nie tak znowu kiedyś, zaledwie tydzień temu wstawiałaś ;) niestety tak fajnei to nie ma - rzeki jeszcze nie wykopaliśmy :D Quote
Guest papillonek Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 No naprawdę olbrzymi :) Mi się zdarzyło widzieć takiego na żywo tylko raz niestety ,ale to się jeszcze zmieni :diabloti: Quote
Saththa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 malawaszka napisał(a):niestety tak fajnei to nie ma - rzeki jeszcze nie wykopaliśmy :D jeszcze :lol: papillonek napisał(a):No naprawdę olbrzymi :) Mi się zdarzyło widzieć takiego na żywo tylko raz niestety ,ale to się jeszcze zmieni :diabloti: eee czy ja wiem. w sumie nie jest taki duzy. Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 papillonek napisał(a):No naprawdę olbrzymi :) Mi się zdarzyło widzieć takiego na żywo tylko raz niestety ,ale to się jeszcze zmieni :diabloti: ale że kto? Tazzman? eeee, nie, taki strasznie wielki to on nie jest ;) duży tak, no duży owszem ... i chudy :diabloti: Quote
Saththa Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 jambi napisał(a):ale że kto? Tazzman? eeee, nie, taki strasznie wielki to on nie jest ;) duży tak, no duży owszem ... i chudy :diabloti: nooo ale mówiły Wy, ze nie jest taki chudy bardzo.... :mdleje: Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Saththa napisał(a):nooo ale mówiły Wy, ze nie jest taki chudy bardzo.... :mdleje: no w korpusie nie! tu zdecydowanie warstewkę tłuszczyku znać :lol: jednakże szyję to Tazzman ,ma iście łabędzią, no karku byczego raczej nie posiada ... ot smukły chłopak jeszcze, a przy tym elegancki! :) Quote
eria Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Sandra czy Tobie się przypadkiem ta bateria znów nie rozładowała od nieużywania ???:diabloti: Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 eria napisał(a):Sandra czy Tobie się przypadkiem ta bateria znów nie rozładowała od nieużywania ???:diabloti: :haha: trafne spostrzeżenie! :megagrin: Quote
WATACHA Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Młody chłopak to jeszcze szczupły.Wyrobi się niebawem, nawet nie zauważysz kiedy. Quote
ahedok Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Tazz nie chudy, tylko smukły raczej ale zdjęć tak dawno nie było, że nie wiem czy dobrze pamiętam :diabloti: Quote
Recommended Posts