Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Saththa napisał(a):tj i tak chciałabym pojechac do Magdy :loveu: zakochałam sie w tamtejszej okolicy :) tylko nie wiem jak z miejscem u niej;) no i nie wiem jak ja z tym terminem... Heheh u Magdy zrobi sie miejsce spotkań dogosznupów;) na wrzesien mówiła ze ma luz, wiec sie decyduj i rezerwuj :) Quote
Saththa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):na wrzesien mówiła ze ma luz, wiec sie decyduj i rezerwuj :) heheh przemysle;p Quote
jambi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Fides79 napisał(a):17 jest tez jakaś w Łodzi ale akurat miałam wyjazd w inne miejsce na myśli i sądzę że Sandra wie w jakie :cool3::lol: hehehe ja tez o tym pomyślałam, w końcu Sandra nie ma daleko a i droge juz dobrze zna ;) Saththa napisał(a):Kurde nie wiem... Tazz też ma pewnie mnie no tak jak pisałam;) a dziś pod sklepem widziałam białego sredniaka... nie wiedziałam, ze sa takie :lol: nie ma takich, pewnie wyrośnięta miniatura albo coś inszego zrobiomne na sznupa ;) a co do wzrostu Tazza - myśle, że nie ma mniej - Aron miał równiutkie 70 cm, a Tazz sięga mi wyżej ;) , choć może to tylko wrażenie - Tazz napewno ma dłuższą szyję, Aron był bardziej krępy, "nabity", ale napewno Tazzio nie ma mniej niż 70 ;) Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 hehehe ja tez o tym pomyślałam, w końcu Sandra nie ma daleko a i droge juz dobrze zna ;-) hi hi i w związku z tym, że nie daleko i że Sandra zna drogę to ja mam mały niecny plan :cool3: Quote
Tekla64 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 oooo a ja tyz jestem brana pod uwage w tym planie? a moze jedziesz do Szczecina i z tamtad z Sandra przyjedziecie? Quote
jambi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Tekla64 napisał(a):oooo a ja tyz jestem brana pod uwage w tym planie? a moze jedziesz do Szczecina i z tamtad z Sandra przyjedziecie? ja mysle, że Sandra miałaby ja przejąc gdzieś na trasie, a Ty siłą rzeczy odgrywasz w tym planie kluczowa rolę :evil_lol: Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 owszem ma to związek ze Szczecinem, ale żadna z Was nie trafiła :eviltong: Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 weź wykombinuj tez jakieś agro to siię będziem i do Ciebie umawiać ;D albo się pakuj i tez śmigaj pod Gorzów :) Quote
jambi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 malawaszka napisał(a):bosszzz a tu się znowu umawiają :cry: i czego ryczy? Ty nas nigdy nie zapraszasz! :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 jambi napisał(a):i czego ryczy? Ty nas nigdy nie zapraszasz! :eviltong: ależ zapraszam - domek dla gości stoi, a nawet dwa:multi: Quote
jambi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 malawaszka napisał(a):ależ zapraszam - domek dla gości stoi, a nawet dwa:multi: a co z wyżywieniem? :grins: Quote
malawaszka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 jambi napisał(a):a co z wyżywieniem? :grins: we własnym zakresie :diabloti: Quote
Saththa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='Tekla64']gadasz kiedy i ja odpowiadam fertig nawet się domysliłam i nawet w słowniku niemieckim sprawdziłam ale ni jak nie rozumie co :gotowy:? [quote name='Fides79']hi hi i w związku z tym, że nie daleko i że Sandra zna drogę to ja mam mały niecny plan :cool3: Hmmmm Oświeć;) [quote name='Fides79']owszem ma to związek ze Szczecinem, ale żadna z Was nie trafiła :eviltong: Oświeć nas po raz drugi;) Quote
jambi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 malawaszka napisał(a):we własnym zakresie :diabloti: w sensie że to takie wczasy odchudzające miały by być? kusisz... :diabloti: Quote
Saththa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 jambi napisał(a):w sensie że to takie wczasy odchudzające miały by być? kusisz... :diabloti: Heheheh :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 tiaaaa mielismy iśc dziś do lasu i nad jezioro i zrobić Wam tj Tazzowi zdjecia jeziorowe... ale własnie znalazłam wielkiego opitego kleszcze odpadnietego... wielkości mojego paznokcia w serdecznym palcu :eek2: i tak mnie się coś widzi, że mimo ze Tazz 12 zafipreksowany został to potem zmókł i nie ma kąpieli dzis bo wieczorem muszę go znowu fipreksnąć.... masakara... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Fides79 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Hmmmm Oświeć;-) Oświeć nas po raz drugi;-) oświecenie nastąpi na pw w terminie ciut późniejszym mnie się coś widzi, że mimo ze Tazz 12 zafipreksowany został to potem zmókł i nie ma kąpieli dzis bo wieczorem muszę go znowu fipreksnąć.... masakara... weź go wykąp a potem zafipreksuj, albo kup obroże na insekty (teraz już możesz, nikt nie bedzoe marudził, że smierdzi :cool3:) Quote
Saththa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='Fides79'] weź go wykąp a potem zafipreksuj, albo kup obroże na insekty (teraz już możesz, nikt nie bedzoe marudził, że smierdzi :cool3:) Ooooo kutfaaaaaaaaaaa masz racje :D dzieki;) Quote
Tekla64 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 u mnie maja wszytskie duze obroze i ja sama czuje jak smierdzi bo wlasnie zmienilam ale nikt sie nie wazy powiedziec ze smierdzi cale szczescie ja mam dobrze przeszkolonych czlonkow rodziny hihihi Quote
malawaszka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Tekla64 napisał(a):u mnie maja wszytskie duze obroze i ja sama czuje jak smierdzi bo wlasnie zmienilam ale nikt sie nie wazy powiedziec ze smierdzi cale szczescie ja mam dobrze przeszkolonych czlonkow rodziny hihihi to są Wrodzone Cechy Przywódcze - nie tylko do psów :lol: Quote
WATACHA Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Z tego co wiem możesz dopiero zakroplić 3 dni po kąpieli, albo 3 dni przed.Tak mi mówili wet i fryzjer. Quote
ahedok Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 WATACHA napisał(a):Z tego co wiem możesz dopiero zakroplić 3 dni po kąpieli, albo 3 dni przed.Tak mi mówili wet i fryzjer. i tak chyba jest na opakowaniu ;) Quote
Recommended Posts