Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
tj i tak chciałabym pojechac do Magdy :loveu: zakochałam sie w tamtejszej okolicy :)
tylko nie wiem jak z miejscem u niej;) no i nie wiem jak ja z tym terminem...

Heheh u Magdy zrobi sie miejsce spotkań dogosznupów;)

na wrzesien mówiła ze ma luz, wiec sie decyduj i rezerwuj :)

Posted

Fides79 napisał(a):
17 jest tez jakaś w Łodzi
ale akurat miałam wyjazd w inne miejsce na myśli i sądzę że Sandra wie w jakie :cool3::lol:

hehehe ja tez o tym pomyślałam, w końcu Sandra nie ma daleko a i droge juz dobrze zna ;)

Saththa napisał(a):
Kurde nie wiem... Tazz też ma pewnie mnie no tak jak pisałam;)

a dziś pod sklepem widziałam białego sredniaka... nie wiedziałam, ze sa takie :lol:

nie ma takich, pewnie wyrośnięta miniatura albo coś inszego zrobiomne na sznupa ;) a co do wzrostu Tazza - myśle, że nie ma mniej - Aron miał równiutkie 70 cm, a Tazz sięga mi wyżej ;) , choć może to tylko wrażenie - Tazz napewno ma dłuższą szyję, Aron był bardziej krępy, "nabity", ale napewno Tazzio nie ma mniej niż 70 ;)

Posted

hehehe ja tez o tym pomyślałam, w końcu Sandra nie ma daleko a i droge juz dobrze zna ;-)

hi hi i w związku z tym, że nie daleko i że Sandra zna drogę to ja mam mały niecny plan :cool3:

Posted

Tekla64 napisał(a):
oooo a ja tyz jestem brana pod uwage w tym planie?
a moze jedziesz do Szczecina i z tamtad z Sandra przyjedziecie?

ja mysle, że Sandra miałaby ja przejąc gdzieś na trasie, a Ty siłą rzeczy odgrywasz w tym planie kluczowa rolę :evil_lol:

Posted

[quote name='Tekla64']gadasz kiedy i ja odpowiadam
fertig

nawet się domysliłam i nawet w słowniku niemieckim sprawdziłam ale ni jak nie rozumie co :gotowy:?
[quote name='Fides79']hi hi i w związku z tym, że nie daleko i że Sandra zna drogę to ja mam mały niecny plan :cool3:

Hmmmm Oświeć;)
[quote name='Fides79']owszem ma to związek ze Szczecinem, ale żadna z Was nie trafiła :eviltong:

Oświeć nas po raz drugi;)

Posted

tiaaaa mielismy iśc dziś do lasu i nad jezioro i zrobić Wam tj Tazzowi zdjecia jeziorowe... ale własnie znalazłam wielkiego opitego kleszcze odpadnietego... wielkości mojego paznokcia w serdecznym palcu :eek2: i tak mnie się coś widzi, że mimo ze Tazz 12 zafipreksowany został to potem zmókł i nie ma kąpieli dzis bo wieczorem muszę go znowu fipreksnąć.... masakara... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Posted

Hmmmm Oświeć;-)

Oświeć nas po raz drugi;-)

oświecenie nastąpi na pw w terminie ciut późniejszym

mnie się coś widzi, że mimo ze Tazz 12 zafipreksowany został to potem zmókł i nie ma kąpieli dzis bo wieczorem muszę go znowu fipreksnąć.... masakara...

weź go wykąp a potem zafipreksuj, albo kup obroże na insekty (teraz już możesz, nikt nie bedzoe marudził, że smierdzi :cool3:)

Posted

[quote name='Fides79']
weź go wykąp a potem zafipreksuj, albo kup obroże na insekty (teraz już możesz, nikt nie bedzoe marudził, że smierdzi :cool3:)

Ooooo kutfaaaaaaaaaaa masz racje :D dzieki;)

Posted

u mnie maja wszytskie duze obroze i ja sama czuje jak smierdzi bo wlasnie zmienilam ale nikt sie nie wazy powiedziec ze smierdzi

cale szczescie ja mam dobrze przeszkolonych czlonkow rodziny hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
u mnie maja wszytskie duze obroze i ja sama czuje jak smierdzi bo wlasnie zmienilam ale nikt sie nie wazy powiedziec ze smierdzi

cale szczescie ja mam dobrze przeszkolonych czlonkow rodziny hihihi

to są Wrodzone Cechy Przywódcze - nie tylko do psów :lol:

Posted

WATACHA napisał(a):
Z tego co wiem możesz dopiero zakroplić 3 dni po kąpieli, albo 3 dni przed.Tak mi mówili wet i fryzjer.

i tak chyba jest na opakowaniu ;)