lilo Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Przyszłam :painting: i strzelam :obrazic: Nikt mnie nie zaprosił - tylko sobie jakieś prywatne pogawędki urządzają !! Idę :painting: razem z moim :obrazic: Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 lilo napisał(a):Przyszłam :painting: i strzelam :obrazic: Nikt mnie nie zaprosił - tylko sobie jakieś prywatne pogawędki urządzają !! Idę :painting: razem z moim :obrazic: Łoj a dlaczegosz to obrażeni?:hmmmm: No ja myślałam, ze Was już nie trzeba zapraszać... I, że czujecie się jak w domu :lol: Quote
lilo Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 a pochawalic to się nie możecie ?? snujecie się tu i tam i ani słówkiem nie wspomnicie że Wy też macie , i że zapraszacie , i że fajnie jest :( i skąd my to mamy wiedziec że Wy takie tu super galeryje macie ?? Quote
malawaszka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 lilo napisał(a):i skąd my to mamy wiedziec że Wy takie tu super galeryje macie ?? bo mają duuży bannerek :evil_lol: Quote
lilo Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 malawaszka napisał(a):bo mają duuży bannerek :evil_lol: yyyyy:hmmmm: co za osioł ze mnie :splat:to ja już pójdę :siara: Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 lilo napisał(a):a pochawalic to się nie możecie ?? snujecie się tu i tam i ani słówkiem nie wspomnicie że Wy też macie , i że zapraszacie , i że fajnie jest :( i skąd my to mamy wiedziec że Wy takie tu super galeryje macie ?? malawaszka napisał(a):bo mają duuży bannerek :evil_lol: WŁAŚNIE:) lilo napisał(a):yyyyy:hmmmm: co za osioł ze mnie :splat:to ja już pójdę :siara: Cooooooooo?? I już idziecie? Dopiero przyszli i już ida patrzcie no :obrazic: :mdleje: Quote
lilo Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 a bo się zawstydzilismy własną głupotą i ignorancja i postanowilismy porzucic Waszą piękna galerię coby nie zaśmiecac jej naszymi marnymi osobami i zwierzętami Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 lilo napisał(a):a bo się zawstydzilismy własną głupotą i ignorancja i postanowilismy porzucic Waszą piękna galerię coby nie zaśmiecac jej naszymi marnymi osobami i zwierzętami Aj tam nie gadajcie głupot!:) Jak już trafiliście to bedzie nam bardzo miło jesli zostaniecie;d Ppx napisał(a):hejka :loveu: Hejka :razz: Quote
malawaszka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 no to dobrze, że zostajecie Towarzyszko lilo :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 lilo napisał(a):Nooo dooobraaa. To zostaniemy. No to się cieszę :) Quote
WATACHA Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Fajnie się bawią, tak grzecznie.Wzięłam głośniej, ale nic nie słyszałam, bo mój mąż cały czas "nadawał", mimo, że go wcale nie słuchałam. Quote
Fides79 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 malawaszka Napisał lilo i skąd my to mamy wiedziec że Wy takie tu super galeryje macie ?? bo mają duuży bannerek :evil_lol: ha ha odpowiedź genialna :cool3::lol: Quote
lilo Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 genialna , genialna - złośliwa poprostu !! ale przynajmniej błyskotliwa :) Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 WATACHA napisał(a):Fajnie się bawią, tak grzecznie.Wzięłam głośniej, ale nic nie słyszałam, bo mój mąż cały czas "nadawał", mimo, że go wcale nie słuchałam. Warczenia czy Vadera?:) Fides79 napisał(a):ha ha odpowiedź genialna :cool3::lol: lilo napisał(a):genialna , genialna - złośliwa poprostu !! ale przynajmniej błyskotliwa :) Oj tam oj tam;) Quote
WATACHA Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Saththa napisał(a):Warczenia czy Vadera?:) Oj tam oj tam;) Warczenie słyszałam, ale nie zrozumiałam co mówiłyście :) Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 WATACHA napisał(a):Warczenie słyszałam, ale nie zrozumiałam co mówiłyście :) Ooooo to nie wiem dlaczemu;) EDIT Ale w sumie nic ważnego nie gadały my;) Quote
lilo Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 ja zrozumiałam :) musisz podgłośnic :) i uciszyc swoje wyjce :) Quote
WATACHA Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Słyszałabym gdyby mi ktoś nad głową nie trajkotał ;) Quote
WATACHA Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Saththa napisał(a):Tam naprawde nie ma nic ciekawego;) Ale ja jestem ciekawska :) Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 WATACHA napisał(a):Ale ja jestem ciekawska :) Aaa no chyba, że tak;) To ucisz swoje Towarzystwo Wyjców :lol: Quote
WATACHA Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Saththa napisał(a):Aaa no chyba, że tak;) To ucisz swoje Towarzystwo Wyjców :lol: Wyjce to są cicho, Panek gada nad uchem.A jego uciszyć się nie da.Obejrzę kiedyś jak go nie bedzie. Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 WATACHA napisał(a):Wyjce to są cicho, Panek gada nad uchem.A jego uciszyć się nie da.Obejrzę kiedyś jak go nie bedzie. Jak chcesz:) ale uprzedzam, ze sząłu nie ma :lol: Quote
Recommended Posts