Saththa Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='jambi']no pewnie tak, ale ten widok rozbroił mnie całkowicie :) Pewnie Tekla tez się skusiła jako i ja ;) i naprawde Saththa - słodkie! przynajmniej te czerwone ;)[/QUOTE] Kurcze może i ja spróbuję, pewnie mnie szkodliwe niż czekolada są :D Tazz jeszcze mlecze lubi... żółte kwiatki heh :) Quote
Tekla64 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 mlecze tyz sa zjadliwe moja mamuska nawet jakie salatki z nich nam serwowala!!! Sandra zostaw kwiatki albo w wazonach albo na rabatach i ciesz sie ich pieknem pojadajac dobra czekolade!!!! nagle przestawienie na zupelnie inny pokarm moze powodowac komplikacje perystaltyczne! Quote
Saththa Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Tekla64']mlecze tyz sa zjadliwe moja mamuska nawet jakie salatki z nich nam serwowala!!! Sandra zostaw kwiatki albo w wazonach albo na rabatach i ciesz sie ich pieknem pojadajac dobra czekolade!!!! nagle przestawienie na zupelnie inny pokarm moze powodowac komplikacje perystaltyczne![/QUOTE] Hehhe zastnawie się;) [quote name='Doginka']Witam kwiatożerców:hand:[/QUOTE] Witamy:D Quote
Culineo Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Witam ! ależ się za wami stęskniłam !!! :D ten komputer mnie dobił :D ale nadrabiamy zaległości i na dniach będą foteczki :) Quote
Saththa Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='klaudusia0219']Witam ! ależ się za wami stęskniłam !!! :D ten komputer mnie dobił :D ale nadrabiamy zaległości i na dniach będą foteczki :)[/QUOTE] No to 3mam za słowo z tymi fotami:) I no brak kompa może dobić:) Quote
jambi Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Saththa']I no brak kompa może dobić:)[/QUOTE] choć czasem dobrze sobie zrobic od niego małą przerwe ;) jak sie potem miło wraca i nadrabia :lol: Quote
Saththa Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='jambi']choć czasem dobrze sobie zrobic od niego małą przerwe ;) jak sie potem miło wraca i nadrabia :lol:[/QUOTE] Jesli nie jest to narzucona przerwa to może i:) Quote
Tekla64 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 no czasem dobrze robi przerwa, w roznych rzeczach. a beda jakies pikne foty kolegi Tazza???? no i liczymy ze wszystko Klaudusia ponadrabia hihihi ale ma tego troche hihihi Quote
Saththa Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Ja bym pewnie nie narzekała jakbym np wylegiwała sie na plaży gdzies i neta bym nie miała. Ale jeśli nie mam dostępu do neta bo nie działa internet albo komp to juz inaczej:) A zdjęcia się pojawia ale nie moge obiecac, ze dziś:( Quote
taxelina Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 No zdjec to tu troche brakuje :) Sherry teskni za Toba :D Quote
Saththa Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Zdjęcia są już na dysku, z dzisiejszego wybiegu, z kąpieli błotnej ehhh z tym, że właśnie się okazało, że wychodzę na imprezke wiec zdjęcia jutro:) Quote
Saththa Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Bardzo prosze obiecane zdjęcia :) Tazzio postanowił doprowadzic Pańcię swoja jedyna kochaną do szewskiej pasji :diabloti: Zaczełam podchodzic do niego:) Menda!! :mad: Kolega sie dołaczył :D Pani nie była zachwycona :evil_lol::evil_lol: Quote
Saththa Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Niewiniatko kurcze... Patrzył w strone błotka :mad: Po powrocie do domu 40 minut go kapałam :(zapchał się odpływ, ten jeszcze cały w trawie był koszmar wrrr:mad::mad::mad: Pozdrawiamy:) Quote
taxelina Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 No wlasnie mialam pytac czy kapanie w domu zaliczyl :razz: Quote
Saththa Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Zaliczył zaliczył, ale to koszmar był:( Nadal ma trawe, i jakies patyczki w siersci:( Quote
Rumi. Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Znam to znam, nawet po krótkim spacerku moja mini ma całe łapy i brzuch w patyczkach, listkach i błocie jak nie jest twarda ziemia, po tym jest za pan brat z wanną :D Współczuję Ci naprawdę lecz przynajmniej Tazzman miał chwile radości :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='greatmadwomen']Współczuję Ci naprawdę lecz przynajmniej Tazzman miał chwile radości :evil_lol:[/QUOTE] O tak i to jaką :D Dlatego jak juz na samym wejściu się położył w tej blotnej kałuży to juz machnełam ręka bo i tak musiałamgo już wykapać i go nie goniłam za bardzo z tych blotnym kałuż :D Quote
weszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Wzruszyłam się życzeniami :) Wprawdzie troszkę po czasie ale co tam, wtedy mnie nie było. Tazz ma równie udane błotne pomysły co Furla. Kiedyś za to zatłuczemy :angryy: Quote
Saththa Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='weszka']Wzruszyłam się życzeniami :) Wprawdzie troszkę po czasie ale co tam, wtedy mnie nie było. Tazz ma równie udane błotne pomysły co Furla. Kiedyś za to zatłuczemy :angryy: Popieram :evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: Quote
taxelina Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ale Tazz to ma dlugie lapy pomysl co Sherry przynosi ze spaceru szczegolnie jak pada :razz: Quote
weszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Łapy są może i długie ale też duże i baardzo kudłate. To co przynosi twój mały piesek to jest nic. Zapewniam cię. Quote
Saththa Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='deer_1987']Ale Tazz to ma dlugie lapy pomysl co Sherry przynosi ze spaceru szczegolnie jak pada :razz: [quote name='weszka']Łapy są może i długie ale też duże i baardzo kudłate. To co przynosi twój mały piesek to jest nic. Zapewniam cię. I ja tutaj popieram Weszkę i biorac pod uwagę, że przez 14 lat miałam jamnika mam porównanie. a jego raczej nie ma. Tamiego wystarczyło recznikiem po podwoziu przejechac i koniec. A tutaj bez 20 minut pod prysznicem sie nie obejdzie czasem... Do tego właśnie owłosienie tak łap jak i podwozia (ta firanka cholerna:D) są bez porównania do jamnisia:) zwłaszcza krótkowłosego. Tony ziemi przynoszone na samych łapach ( w sensie stopach:)) i przez 5 minut pod prysznicem, i wciąż leci czarna woda... aaaaa :watpliwy::watpliwy: Quote
taxelina Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 No tu sie zgodze ze latwiej takiemu z krotka sierscia zabrac piasek i wszystko inne ciezej z kudlami :razz: ja widze tylko ze niunia nie ma nic a sherry piach gruz itp:D Quote
Recommended Posts