Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jambi']no pewnie tak, ale ten widok rozbroił mnie całkowicie :)

Pewnie Tekla tez się skusiła jako i ja ;) i naprawde Saththa - słodkie! przynajmniej te czerwone ;)[/QUOTE]

Kurcze może i ja spróbuję, pewnie mnie szkodliwe niż czekolada są :D

Tazz jeszcze mlecze lubi... żółte kwiatki heh :)

Posted

mlecze tyz sa zjadliwe moja mamuska nawet jakie salatki z nich nam serwowala!!!

Sandra
zostaw kwiatki albo w wazonach albo na rabatach i ciesz sie ich pieknem pojadajac dobra czekolade!!!!
nagle przestawienie na zupelnie inny pokarm moze powodowac komplikacje perystaltyczne!

Posted

[quote name='Tekla64']mlecze tyz sa zjadliwe moja mamuska nawet jakie salatki z nich nam serwowala!!!

Sandra
zostaw kwiatki albo w wazonach albo na rabatach i ciesz sie ich pieknem pojadajac dobra czekolade!!!!
nagle przestawienie na zupelnie inny pokarm moze powodowac komplikacje perystaltyczne![/QUOTE]

Hehhe zastnawie się;)

[quote name='Doginka']Witam kwiatożerców:hand:[/QUOTE]

Witamy:D

Posted

[quote name='klaudusia0219']Witam !
ależ się za wami stęskniłam !!! :D
ten komputer mnie dobił :D
ale nadrabiamy zaległości i na dniach będą foteczki :)[/QUOTE]

No to 3mam za słowo z tymi fotami:)
I no brak kompa może dobić:)

Posted

[quote name='Saththa']I no brak kompa może dobić:)[/QUOTE]

choć czasem dobrze sobie zrobic od niego małą przerwe ;) jak sie potem miło wraca i nadrabia :lol:

Posted

[quote name='jambi']choć czasem dobrze sobie zrobic od niego małą przerwe ;) jak sie potem miło wraca i nadrabia :lol:[/QUOTE]

Jesli nie jest to narzucona przerwa to może i:)

Posted

no czasem dobrze robi przerwa, w roznych rzeczach.

a beda jakies pikne foty kolegi Tazza????

no i liczymy ze wszystko Klaudusia ponadrabia hihihi ale ma tego troche hihihi

Posted

Ja bym pewnie nie narzekała jakbym np wylegiwała sie na plaży gdzies i neta bym nie miała. Ale jeśli nie mam dostępu do neta bo nie działa internet albo komp to juz inaczej:)

A zdjęcia się pojawia ale nie moge obiecac, ze dziś:(

Posted

Bardzo prosze obiecane zdjęcia :)

Tazzio postanowił doprowadzic Pańcię swoja jedyna kochaną do szewskiej pasji :diabloti:

Zaczełam podchodzic do niego:)

Menda!! :mad:

Kolega sie dołaczył :D Pani nie była zachwycona :evil_lol::evil_lol:

Posted

Niewiniatko kurcze... Patrzył w strone błotka :mad:

Po powrocie do domu 40 minut go kapałam :(zapchał się odpływ, ten jeszcze cały w trawie był koszmar wrrr:mad::mad::mad:

Pozdrawiamy:)

Posted

Znam to znam, nawet po krótkim spacerku moja mini ma całe łapy i brzuch w patyczkach, listkach i błocie jak nie jest twarda ziemia, po tym jest za pan brat z wanną :D Współczuję Ci naprawdę lecz przynajmniej Tazzman miał chwile radości :evil_lol:

Posted

[quote name='greatmadwomen']Współczuję Ci naprawdę lecz przynajmniej Tazzman miał chwile radości :evil_lol:[/QUOTE]

O tak i to jaką :D Dlatego jak juz na samym wejściu się położył w tej blotnej kałuży to juz machnełam ręka bo i tak musiałamgo już wykapać i go nie goniłam za bardzo z tych blotnym kałuż :D

Posted

Wzruszyłam się życzeniami :) Wprawdzie troszkę po czasie ale co tam, wtedy mnie nie było.

Tazz ma równie udane błotne pomysły co Furla. Kiedyś za to zatłuczemy :angryy:

Posted

[quote name='weszka']Wzruszyłam się życzeniami :) Wprawdzie troszkę po czasie ale co tam, wtedy mnie nie było.

Tazz ma równie udane błotne pomysły co Furla. Kiedyś za to zatłuczemy :angryy:

Popieram :evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='deer_1987']Ale Tazz to ma dlugie lapy pomysl co Sherry przynosi ze spaceru szczegolnie jak pada :razz:

[quote name='weszka']Łapy są może i długie ale też duże i baardzo kudłate. To co przynosi twój mały piesek to jest nic. Zapewniam cię.

I ja tutaj popieram Weszkę i biorac pod uwagę, że przez 14 lat miałam jamnika mam porównanie. a jego raczej nie ma. Tamiego wystarczyło recznikiem po podwoziu przejechac i koniec. A tutaj bez 20 minut pod prysznicem sie nie obejdzie czasem...
Do tego właśnie owłosienie tak łap jak i podwozia (ta firanka cholerna:D) są bez porównania do jamnisia:) zwłaszcza krótkowłosego.

Tony ziemi przynoszone na samych łapach ( w sensie stopach:)) i przez 5 minut pod prysznicem, i wciąż leci czarna woda... aaaaa :watpliwy::watpliwy: