taxelina Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ledwo tam miejsce na niego jest do kapania :D Quote
eria Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 głupawka bombowa !!!!!! Uuuuuuu podejrzewam,że właściciele tego białego psa też nie mieli lekko:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Saththa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='deer_1987']ledwo tam miejsce na niego jest do kapania :D[/QUOTE] Dlatego zawsze zalewam łązienke:D [quote name='eria']głupawka bombowa !!!!!! Uuuuuuu podejrzewam,że właściciele tego białego psa też nie mieli lekko:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Ta bombowa, cały telewizor i lapa miałam w ciapki:D A właściciele Daglasa nawet gorzej, bo to inna sierśc i jak tak rozmawialismy to im schodzi praktycznie cały szampon na jedno pranie :o Quote
Tekla64 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 alez on ma jednak dluga ta kufe hihihi zarypista jest a jeszcze zdaje sie ze tez juz depczesz mu po klakach na lapach co???? no wlasnie kabiny prysznicowe sa super ale nie do prania psow niestety malo ktory wiekszy sie miesci a dobry maly tyz ma z tym problemy hihihi wiem cus o tym zdjecia filmiki bombowe a glupawka .... szczerze mowiac moje tyz tak maja ino ze kazde z moich by sie zawinelo w tyn koc czy co to tam Tazz z poslania wywalil , wiem wiem ze sie peobowal ale moje juz to opanowaly a nie daj boze coby jakie drzwi do sypialni byly otwarte to lozko byloby wykorzystane do wytarcia sie dokaldnego hihhi Quote
Saththa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 No filmik w sumie z sypialni jest:) Ale stałam na strazy łózia mego:D I hmmm no takak idziemy sobie to czasem mi się zdarzy nadepnac na klami stopowe:D Mój Tamis tez tak robił i jezcze udawał foke po dywanie:D Quote
weszka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Pięknie się kolega uwalił błotkiem i ozdobił trawkami :evil_lol: Współczuję. Po dzisiejszym spacerze Furla też wylądowała na praniu łap i zeszły dwie wymiany wody w miednicy, a moje czyste i suche jakby nie były razem na spacerze! Szare sznaucery górą :diabloti: Quote
Saththa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 moje czyste i suche jakby nie były razem na spacerze! Alez masz fajnie:) Quote
Fides79 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/6-1.jpg :crazyeye: no to nieźle sie załatwiłi Ciebie przy okazji a przy praniu to się musisz naprawdę natrudzić w tym brodziku :roll: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/7-1.jpg oooo kurde, a ja myślałam, że z Felka ostatnio brudna woda leciała, ale w porównaniu to wypadamy kiepściutko Quote
Saththa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Tia.. tylko apropo tej wody to mówiłam już, ze to pod koniec było:) Praktycznie tył i łapy miał umyte już tj wypłukane zanim TZ zszedł i o zdjęcia poprosiłam:) Quote
Fides79 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 hi hi hi jak to dobrze, że ja mam jednego małego psa :evil_lol::multi: Quote
Saththa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Fides79']hi hi hi jak to dobrze, że ja mam jednego małego psa :evil_lol::multi:[/QUOTE] A pewnie ciesz się ciesz, nie żałuj sobie :D A wiecie, ze upitoliłam mu trochę grzywke? A słowo upitoliłam jest uzyte z rozmysłem... A i jutro na wybieg nie jade :D nie bede go codziennie kapać bo szampon musze kupić :D Quote
malawaszka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 hahah ale bruuudassssssss :turn-l: cud, ze tv ocalał przy głupawce pokąpielowej :D ale wolałabym prać jednego dużego brudasa niż 4 małe :mdleje: czeka mnie własnie pranie i strzyżenie mojej bandy i tak mi się nie chce.... :shake: Quote
Saththa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Hmmm w sumie rpzy 4 można miec wrażenie że cały czas od nowa:0 Ale dasz rade na pewno:) Quote
Natula Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 u mnie w taką pogode laski mają bana na szaleństwo :D spacer owszem, ale krótki po suchym,twardym podłożu :eviltong: Quote
Saththa Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Natula']u mnie w taką pogode laski mają bana na szaleństwo :D spacer owszem, ale krótki po suchym,twardym podłożu :eviltong:[/QUOTE] Ale w jaka Taką? ładnie było, nie padało:) A tak na serio to co mi tam:) Fakt, ze potem trochę zła i zmevczona jestem, ale futro ile radochy ma:D Quote
Marta_Ares Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 brudny pies to szczęśliwy pies:diabloti: fajnie chłopaki szaleją :loveu: :loveu: :loveu: kompania nie zazdroszcze:evil_lol: Quote
Saththa Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 A zgadzam się zgadzam:) Brudny to szczęsliwy ale niestety musze mu troche tego szczescia dawkowac bo nie wyrobie na szampon i wodę :D A chłopaki szaleli bardziej ale zanim wyciągnełam telefon :D Quote
Saththa Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='deer_1987']co tam u kudlatego?[/QUOTE] leży :D i piszczy menda jedna:) Quote
Saththa Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='weszka']Czyżby dzieciaczkowi było nuuudno?[/QUOTE] Ano troszku :D I Pańcia nie dobra go odgania od siebie :) Quote
Saththa Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 O bardzo prosze tak oto Pańca sobie w necie siedzi a piesek się wtrynia między pancie a kompa :D Na zdjęciu od dołu: kawałek mego kolana, Tazzmankowa łepetyna i komputer :D Quote
Fides79 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ty Pańcia, jak w ogóle możesz tak "dręczyć" psa swoim siedzeniem przy laptopie :shake: weź no sie z nim pobaw czy coś:p Quote
Saththa Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Fides79']Ty Pańcia, jak w ogóle możesz tak "dręczyć" psa swoim siedzeniem przy laptopie :shake: weź no sie z nim pobaw czy coś:p[/QUOTE] Heheh gdybym miała cały czas sie nim zajmować jak on chce to nic bym nie zrobiła;D Quote
Tekla64 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 moja nie spod stolu ino z boku sie wtrynia i najchetniej od razu po glowie jak ino sie da wepchnac to reszta na kolana Quote
Recommended Posts