Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']ledwo tam miejsce na niego jest do kapania :D[/QUOTE]

Dlatego zawsze zalewam łązienke:D

[quote name='eria']głupawka bombowa !!!!!!

Uuuuuuu podejrzewam,że właściciele tego białego psa też nie mieli lekko:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Ta bombowa, cały telewizor i lapa miałam w ciapki:D A właściciele Daglasa nawet gorzej, bo to inna sierśc i jak tak rozmawialismy to im schodzi praktycznie cały szampon na jedno pranie :o

Posted

alez on ma jednak dluga ta kufe hihihi zarypista jest a jeszcze zdaje sie ze tez juz depczesz mu po klakach na lapach co????
no wlasnie kabiny prysznicowe sa super ale nie do prania psow niestety malo ktory wiekszy sie miesci a dobry maly tyz ma z tym problemy hihihi wiem cus o tym
zdjecia filmiki bombowe a glupawka .... szczerze mowiac moje tyz tak maja ino ze kazde z moich by sie zawinelo w tyn koc czy co to tam Tazz z poslania wywalil , wiem wiem ze sie peobowal ale moje juz to opanowaly a nie daj boze coby jakie drzwi do sypialni byly otwarte to lozko byloby wykorzystane do wytarcia sie dokaldnego hihhi

Posted

No filmik w sumie z sypialni jest:) Ale stałam na strazy łózia mego:D

I hmmm no takak idziemy sobie to czasem mi się zdarzy nadepnac na klami stopowe:D

Mój Tamis tez tak robił i jezcze udawał foke po dywanie:D

Posted

Pięknie się kolega uwalił błotkiem i ozdobił trawkami :evil_lol: Współczuję. Po dzisiejszym spacerze Furla też wylądowała na praniu łap i zeszły dwie wymiany wody w miednicy, a moje czyste i suche jakby nie były razem na spacerze! Szare sznaucery górą :diabloti:

Posted

Tia.. tylko apropo tej wody to mówiłam już, ze to pod koniec było:) Praktycznie tył i łapy miał umyte już tj wypłukane zanim TZ zszedł i o zdjęcia poprosiłam:)

Posted

[quote name='Fides79']hi hi hi jak to dobrze, że ja mam jednego małego psa :evil_lol::multi:[/QUOTE]

A pewnie ciesz się ciesz, nie żałuj sobie :D

A wiecie, ze upitoliłam mu trochę grzywke? A słowo upitoliłam jest uzyte z rozmysłem...

A i jutro na wybieg nie jade :D nie bede go codziennie kapać bo szampon musze kupić :D

Posted

hahah ale bruuudassssssss :turn-l: cud, ze tv ocalał przy głupawce pokąpielowej :D

ale wolałabym prać jednego dużego brudasa niż 4 małe :mdleje: czeka mnie własnie pranie i strzyżenie mojej bandy i tak mi się nie chce.... :shake:

Posted

[quote name='Natula']u mnie w taką pogode laski mają bana na szaleństwo :D spacer owszem, ale krótki po suchym,twardym podłożu :eviltong:[/QUOTE]

Ale w jaka Taką? ładnie było, nie padało:)

A tak na serio to co mi tam:) Fakt, ze potem trochę zła i zmevczona jestem, ale futro ile radochy ma:D

Posted

A zgadzam się zgadzam:) Brudny to szczęsliwy ale niestety musze mu troche tego szczescia dawkowac bo nie wyrobie na szampon i wodę :D

A chłopaki szaleli bardziej ale zanim wyciągnełam telefon :D

Posted

O bardzo prosze tak oto Pańca sobie w necie siedzi a piesek się wtrynia między pancie a kompa :D

Na zdjęciu od dołu: kawałek mego kolana, Tazzmankowa łepetyna i komputer :D

Posted

[quote name='Fides79']Ty Pańcia, jak w ogóle możesz tak "dręczyć" psa swoim siedzeniem przy laptopie :shake:
weź no sie z nim pobaw czy coś:p[/QUOTE]

Heheh gdybym miała cały czas sie nim zajmować jak on chce to nic bym nie zrobiła;D