eria Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 już chciałam marudzić,że gadania dużo,że zdjęć nie ma , a tu cofnęłam się o 3 strony i taki śliczny słoneczny spacerkowy Tazzik mi się wyłonił:loveu::loveu::loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/1-1.jpg Quote
Saththa Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Witamy eria no zdjęcia były ale juz przegonione gadaniem zostały:) Weekend minał szybko w sobote Tazzior został z moją mamą bo my na wesele z TZ pojechaliśmy. My żyjemy, Tazz żyje ale mama moja została na spacerach wyszarpana za wszytskie czasy...Do tego jak poszła z nim na specer to wywedrowali hen daleko... A mówiłam, jej, żeby sie nie pytała Futra czy wracamy :D A wczoraj Tazz został zaatakowany Fiprexem :) Quote
eria Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 I co ? ma teraz straszny uraz psychiczny ?? Foxi zakropelkowana ma uraz straszny, łazi w te i wew te i miejsca se nie może znaleźć, mam wrażenie jakby chciała uciec od tego co jej wylali na grzbiet hihih Quote
Saththa Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Ten uraz psychiczny to raczej do mnie ma po tym zakropelkowaniu heh bo już dawno nie zdarzyło mi się być aż tak konsekwentną i nie sie przejednaną ale tak mnie zdenerwował, ze myślałam, ze coś mu zrobię ehhnie Musiałam mu przedziałek zrobić przez cała długośc grzbietu i co tylko mi się udało to ta menda kładła się na plecy i całą pracę diabli wzieli... I tak 3 razy... normalnie miałam ochote go ugryźć wrrr Quote
Mani2000 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 witam Kreonka(*) , Foxi:)i Kreonko-Foxiowa panią:) Quote
Saththa Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Mani2000 napisał(a):witam Kreonka(*) , Foxi:)i Kreonko-Foxiowa panią:) Hmmm no troszku się poczulismy z Tazzem pominięci ale jakos damy radę :D Quote
Mani2000 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Saththa napisał(a):Hmmm no troszku się poczulismy z Tazzem pominięci ale jakos damy radę :D ojoj Przepraszam i Saththową panię Tazza i Felkowa właściecielkę i teraz patrze to miało być napisane na watku Foxi i Kreona:-D Quote
jambi Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Doginka']To ja teraz fgoty docenię;-) Są fajoskie:loveu: A ta jest debeściarska:roflt: Mały piesio zniknął gdzieś w objęciach Pańci, a może jednak odwrotnie - Pańci brak:hmmmm::lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/IMG_0366.jpg mnie tam intryguje ta butelka... to Karmi jest? :razz: [quote name='Mani2000']witam Kreonka(*) , Foxi:)i Kreonko-Foxiowa panią:) [quote name='Saththa']Hmmm no troszku się poczulismy z Tazzem pominięci ale jakos damy radę :D no powiem Ci że mnie az na moment zatchnęło bo juz myślałam, że zwidy mam i nie ta galerie przeglądam... ale fakt, zwazywszy, że to "miejsce" Tazza, Mani2000 wypadałoby się chociaz przywitać ... chyba, że uwielbienie dla erii przesłania wszystko :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Mani2000 napisał(a):ojoj Przepraszam i Saththową panię Tazza i Felkowa właściecielkę i teraz patrze to miało być napisane na watku Foxi i Kreona:-D A Fides to dlaczego przepraszasz? Quote
Saththa Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='jambi']mnie tam intryguje ta butelka... to Karmi jest? :razz: Tak :D no powiem Ci że mnie az na moment zatchnęło bo juz myślałam, że zwidy mam i nie ta galerie przeglądam... ale fakt, zwazywszy, że to "miejsce" Tazza, Mani2000 wypadałoby się chociaz przywitać ... chyba, że uwielbienie dla erii przesłania wszystko :evil_lol: Tak myslę, że o to chodzi ale teraz doszło jeszcze: Napisał Mani2000 ojoj Przepraszam i Saththową panię Tazza i Felkowa właściecielkę I teraz to ja już wogule nie ogarniam skoro jeszcze Fides została wymieniona... Ja rozumiem, że można się pomylić ale aż tak? :) to już mało logiczne jest :) Quote
Mani2000 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Saththa napisał(a):A Fides to dlaczego przepraszasz? nie oto chodzi Witamy właścicielki sznaucerków:)(i Foxi) Quote
Saththa Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='Mani2000'] Napisał Saththa A Fides to dlaczego przepraszasz? nie oto chodzi Witamy właścicielki sznaucerków:)(i Foxi) Aha... :roll::roll: Przepraszam, ale nie mogę :megagrin::roflt: Quote
jambi Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Saththa napisał(a):Aha... :roll::roll: Przepraszam, ale nie mogę :megagrin::roflt: spoko, nie żałuj sobie, w końcu to Twoja galeria ale... ja chyba czuje to samo :megagrin: :roflt: ... a swoją drogą... ja tez jestem właścicielką sznaucerków a mnie nikt nie powitał :placz: Dobra, Saththa, wrzuć może jakąś fote albo cos bo sie dyskusja niebezpiecznie rozwinie :roll: Quote
Tekla64 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 hihihihi ja sie juz dawno poddalam ale jestem za fotami!!!! Quote
Fides79 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 dogo mnie wywala co chwile, ale jak zobaczyła co sie tu dzieje to nie moglam sie powstrzymać i nawet przebolałam dwukrotną koniecznośc logowania (to tak na marginesie) Saththa Napisał Mani2000 witam Kreonka(*) , Foxi:smile:i Kreonko-Foxiowa panią:smile: Hmmm no troszku się poczulismy z Tazzem pominięci ale jakos damy radę :-D Saththa Napisał Mani2000 ojoj Przepraszam i Saththową panię Tazza i Felkowa właściecielkę i teraz patrze to miało być napisane na watku Foxi i Kreona:-D A Fides to dlaczego przepraszasz? ano pewno za to, że zaczyna mocno działać na nerwy :angryy: Mani2000 Napisał Saththa A Fides to dlaczego przepraszasz? nie oto chodzi Witamy właścicielki sznaucerków:smile:(i Foxi) jambi Napisał Saththa Aha... :roll::roll: Przepraszam, ale nie mogę :megagrin::roflt: no kurna ja tez :diabloti: spoko, nie żałuj sobie, w końcu to Twoja galeria ale... ja chyba czuje to samo :megagrin: :roflt: ... a swoją drogą... ja tez jestem właścicielką sznaucerków a mnie nikt nie powitał :placz: to ja Cie witam moja droga :p MANI MAM DO CIEBIE OGROMNĄ [SIZE=2]PROŚBĘ, WEŹ TY SIĘ ZORIENTUJ KTO JEST AUTOREM DANEJ GALERII ZANIM ZACZNIESZ WYPISYWAĆ BZDURY, A JAK NIE JESTEŚ SIĘ W STANIE POŁAPAĆ W TYM WSZYSTKIM, TO DAJ SOBIE SPOKÓJ Z FORUM, PODROŚNIJ TROSZKĘ I DOPIERO WRÓĆ [SIZE=2]Sorki Sandra, ale już nie dałam rady, a ponieważ u Ciebie pojawiły się powyzsze kwiatki, więc stąd mój wywód:evil_lol: [SIZE=2] jambi Dobra, Saththa, wrzuć może jakąś fote albo cos bo sie dyskusja niebezpiecznie rozwinie :roll: Tekla64 hihihihi ja sie juz dawno poddalam ale jestem za fotami!!!! ja też jestem za, i to bardzo :lol: Quote
Saththa Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Fides a bardzo prosze ulżyj sobie ja już nie mam sił a jak widze co sie u niej dzieje to już abstrakcja totalna :D W każdym razie czytujac Twoje wywody się pozacieszałam troszku też :D:D Jambi, Tekla i Fides zdjęcia postaram się wygrzebac jakies ale to wieczorem albo jutro bo zaraz tesciowa przyszła przyjeżdza :) [quote name='deer_1987']juz na kleszcze zakraplacie? Tak, juz zakropiony Tazz. Quote
Tekla64 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 jej watek sie nadawa dla Erhana!!!! ja was tylko podziwialam za cierpliwosci i wyrozumialosc jak widzialam co sie tam dzieje i tak jak napisalam ja sie juz po pierwsym razie poddalam hihihi a na zdjecia czekam z niecierpliwoscia !!!! Quote
taxelina Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 To ja jeszcze nawet o tym nie mysle :) w tym roku kupie im http://www.pfcfinland.com/shootag/pl/node/106 Quote
jambi Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 dla Erhana to moim skromnym zdaniem zbyt duża dawka prymitywizmu... szkoda jego talentu ;) ale z drugiej strony, może nalezy podejść z niejakim zrozumieniem, w końcu to jeszcze dziecko, choć nie powiem, troche sie śmietnik robi... ale za to ile uciechy :evil_lol: Saththa, wstaw zdjęcia teściowej z wnusiem :grins: Quote
Tekla64 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jambi wlasnie za te wyrozumialosc was podziwialam!!!! Klaudusia jakos sie latwiej wdrozyla, byc moze troche starsza jest jakie 4lata tak se mysle. ale jakby nie patrzec dzieci pewne granice powinny znac, mozna im sporo odpuscic ale nie wszystko, nie mozna ich utwierdzac ze reszta jest mniej kumata jak one same. oki chyba nalezy ten temat odlozyc Quote
Fides79 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Saththa']Fides a bardzo prosze ulżyj sobie ja już nie mam sił a jak widze co sie u niej dzieje to już abstrakcja totalna :D W każdym razie czytujac Twoje wywody się pozacieszałam troszku też :D:D hi hi to był tylko maleńki wywodzik, taka dygresyjka ;) bo jakbym zaczeła poważniej to by nam sie tu zrobił wątek dotyczący wychowania dzieci i nie tylko :p jambi ale z drugiej strony, może nalezy podejść z niejakim zrozumieniem, w końcu to jeszcze dziecko, choć nie powiem, troche sie śmietnik robi... ale za to ile uciechy :evil_lol: no własnie dziecko i może powinno byc bardziej nadzorowane (ech mówiłam że się zrobi inny wątek :roll: ) Tekla64 wlasnie za te wyrozumialosc was podziwialam!!!! Klaudusia jakos sie latwiej wdrozyla, byc moze troche starsza jest jakie 4lata tak se mysle. ale jakby nie patrzec dzieci pewne granice powinny znac, mozna im sporo odpuscic ale nie wszystko, nie mozna ich utwierdzac ze reszta jest mniej kumata jak one same. oki chyba nalezy ten temat odlozyc co racja to racja i zmieńmy temat na ciekawszy czekamy z niecierpliwością na obiecane zdjęcia :p Quote
Doginka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Czekam na foty;-) A wątek "dziecka" w JEJ galerii mnie tak wqrzył, że ...:mad: Czytałyście jej ostatnie posty na temat przypadkowego...powiedzmy delikatnie "podrywu" suczki przez jej psa?:hmmmm: Poprostu żenada:crazyeye: Quote
Mani2000 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Chcecie mi powiedzieć że jestem złą dogomaniczką? Quote
Recommended Posts