Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy eria no zdjęcia były ale juz przegonione gadaniem zostały:)

Weekend minał szybko w sobote Tazzior został z moją mamą bo my na wesele z TZ pojechaliśmy. My żyjemy, Tazz żyje ale mama moja została na spacerach wyszarpana za wszytskie czasy...Do tego jak poszła z nim na specer to wywedrowali hen daleko... A mówiłam, jej, żeby sie nie pytała Futra czy wracamy :D

A wczoraj Tazz został zaatakowany Fiprexem :)

Posted

I co ? ma teraz straszny uraz psychiczny ??

Foxi zakropelkowana ma uraz straszny, łazi w te i wew te i miejsca se nie może znaleźć, mam wrażenie jakby chciała uciec od tego co jej wylali na grzbiet hihih

Posted

Ten uraz psychiczny to raczej do mnie ma po tym zakropelkowaniu heh bo już dawno nie zdarzyło mi się być aż tak konsekwentną i nie sie przejednaną ale tak mnie zdenerwował, ze myślałam, ze coś mu zrobię ehhnie Musiałam mu przedziałek zrobić przez cała długośc grzbietu i co tylko mi się udało to ta menda kładła się na plecy i całą pracę diabli wzieli... I tak 3 razy... normalnie miałam ochote go ugryźć wrrr

Posted

Saththa napisał(a):
Hmmm no troszku się poczulismy z Tazzem pominięci ale jakos damy radę :D

ojoj Przepraszam
i Saththową panię Tazza i Felkowa właściecielkę
i teraz patrze to miało być napisane na watku Foxi i Kreona:-D

Posted

[quote name='Doginka']To ja teraz fgoty docenię;-) Są fajoskie:loveu:
A ta jest debeściarska:roflt: Mały piesio zniknął gdzieś w objęciach Pańci, a może jednak odwrotnie - Pańci brak:hmmmm::lol:
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/IMG_0366.jpg

mnie tam intryguje ta butelka... to Karmi jest? :razz:

[quote name='Mani2000']witam Kreonka(*) , Foxi:)i Kreonko-Foxiowa panią:)

[quote name='Saththa']Hmmm no troszku się poczulismy z Tazzem pominięci ale jakos damy radę :D

no powiem Ci że mnie az na moment zatchnęło bo juz myślałam, że zwidy mam i nie ta galerie przeglądam...

ale fakt, zwazywszy, że to "miejsce" Tazza, Mani2000 wypadałoby się chociaz przywitać ... chyba, że uwielbienie dla erii przesłania wszystko :evil_lol:

Posted

Mani2000 napisał(a):
ojoj Przepraszam

A Fides to dlaczego przepraszasz?

Posted

[quote name='jambi']mnie tam intryguje ta butelka... to Karmi jest? :razz:

Tak :D

no powiem Ci że mnie az na moment zatchnęło bo juz myślałam, że zwidy mam i nie ta galerie przeglądam...

ale fakt, zwazywszy, że to "miejsce" Tazza, Mani2000 wypadałoby się chociaz przywitać ... chyba, że uwielbienie dla erii przesłania wszystko :evil_lol:

Tak myslę, że o to chodzi ale teraz doszło jeszcze:

Napisał Mani2000
ojoj Przepraszam

I teraz to ja już wogule nie ogarniam skoro jeszcze Fides została wymieniona...
Ja rozumiem, że można się pomylić ale aż tak? :) to już mało logiczne jest :)

Posted

[quote name='Mani2000']

Napisał Saththa

nie oto chodzi
Witamy właścicielki sznaucerków:)(i Foxi)

Aha... :roll::roll:

Przepraszam, ale nie mogę :megagrin::roflt:

Posted

Saththa napisał(a):

spoko, nie żałuj sobie, w końcu to Twoja galeria ale... ja chyba czuje to samo :megagrin: :roflt:

... a swoją drogą... ja tez jestem właścicielką sznaucerków a mnie nikt nie powitał :placz:

Dobra, Saththa, wrzuć może jakąś fote albo cos bo sie dyskusja niebezpiecznie rozwinie :roll:

Posted

dogo mnie wywala co chwile, ale jak zobaczyła co sie tu dzieje to nie moglam sie powstrzymać i nawet przebolałam dwukrotną koniecznośc logowania (to tak na marginesie)

Saththa
Napisał Mani2000
witam Kreonka(*) , Foxi:smile:i Kreonko-Foxiowa panią:smile:

Hmmm no troszku się poczulismy z Tazzem pominięci ale jakos damy radę :-D

Saththa
Napisał Mani2000
ojoj Przepraszam

ano pewno za to, że zaczyna mocno działać na nerwy :angryy:

Mani2000
Napisał Saththa

nie oto chodzi
Witamy właścicielki sznaucerków:smile:(i Foxi)

jambi
Napisał Saththa

no kurna ja tez :diabloti:

spoko, nie żałuj sobie, w końcu to Twoja galeria ale... ja chyba czuje to samo :megagrin: :roflt:

... a swoją drogą... ja tez jestem właścicielką sznaucerków a mnie nikt nie powitał :placz:
to ja Cie witam moja droga :p

MANI MAM DO CIEBIE OGROMNĄ [SIZE=2]PROŚBĘ, WEŹ TY SIĘ ZORIENTUJ KTO JEST AUTOREM DANEJ GALERII ZANIM ZACZNIESZ WYPISYWAĆ BZDURY, A JAK NIE JESTEŚ SIĘ W STANIE POŁAPAĆ W TYM WSZYSTKIM, TO DAJ SOBIE SPOKÓJ Z FORUM, PODROŚNIJ TROSZKĘ I DOPIERO WRÓĆ

[SIZE=2]Sorki Sandra, ale już nie dałam rady, a ponieważ u Ciebie pojawiły się powyzsze kwiatki, więc stąd mój wywód:evil_lol:
[SIZE=2]
jambi
Dobra, Saththa, wrzuć może jakąś fote albo cos bo sie dyskusja niebezpiecznie rozwinie :roll:

Tekla64
hihihihi
ja sie juz dawno poddalam

ale jestem za fotami!!!!

ja też jestem za, i to bardzo :lol:

Posted

Fides a bardzo prosze ulżyj sobie ja już nie mam sił a jak widze co sie u niej dzieje to już abstrakcja totalna :D W każdym razie czytujac Twoje wywody się pozacieszałam troszku też :D:D

Jambi, Tekla i Fides
zdjęcia postaram się wygrzebac jakies ale to wieczorem albo jutro bo zaraz tesciowa przyszła przyjeżdza :)

[quote name='deer_1987']juz na kleszcze zakraplacie?

Tak, juz zakropiony Tazz.

Posted

jej watek sie nadawa dla Erhana!!!!

ja was tylko podziwialam za cierpliwosci i wyrozumialosc jak widzialam co sie tam dzieje i tak jak napisalam ja sie juz po pierwsym razie poddalam hihihi

a na zdjecia czekam z niecierpliwoscia !!!!

Posted

dla Erhana to moim skromnym zdaniem zbyt duża dawka prymitywizmu... szkoda jego talentu ;)

ale z drugiej strony, może nalezy podejść z niejakim zrozumieniem, w końcu to jeszcze dziecko, choć nie powiem, troche sie śmietnik robi... ale za to ile uciechy :evil_lol:

Saththa, wstaw zdjęcia teściowej z wnusiem :grins:

Posted

Jambi

wlasnie za te wyrozumialosc was podziwialam!!!!
Klaudusia jakos sie latwiej wdrozyla, byc moze troche starsza jest jakie 4lata tak se mysle.
ale jakby nie patrzec dzieci pewne granice powinny znac, mozna im sporo odpuscic ale nie wszystko, nie mozna ich utwierdzac ze reszta jest mniej kumata jak one same.

oki chyba nalezy ten temat odlozyc

Posted

[quote name='Saththa']Fides a bardzo prosze ulżyj sobie ja już nie mam sił a jak widze co sie u niej dzieje to już abstrakcja totalna :D W każdym razie czytujac Twoje wywody się pozacieszałam troszku też :D:D

hi hi to był tylko maleńki wywodzik, taka dygresyjka ;)
bo jakbym zaczeła poważniej to by nam sie tu zrobił wątek dotyczący wychowania dzieci i nie tylko :p

jambi
ale z drugiej strony, może nalezy podejść z niejakim zrozumieniem, w końcu to jeszcze dziecko, choć nie powiem, troche sie śmietnik robi... ale za to ile uciechy :evil_lol:

no własnie dziecko i może powinno byc bardziej nadzorowane (ech mówiłam że się zrobi inny wątek :roll: )

Tekla64
wlasnie za te wyrozumialosc was podziwialam!!!!
Klaudusia jakos sie latwiej wdrozyla, byc moze troche starsza jest jakie 4lata tak se mysle.
ale jakby nie patrzec dzieci pewne granice powinny znac, mozna im sporo odpuscic ale nie wszystko, nie mozna ich utwierdzac ze reszta jest mniej kumata jak one same.

oki chyba nalezy ten temat odlozyc

co racja to racja

i zmieńmy temat na ciekawszy

czekamy z niecierpliwością na obiecane zdjęcia :p

Posted

Czekam na foty;-)

A wątek "dziecka" w JEJ galerii mnie tak wqrzył, że ...:mad: Czytałyście jej ostatnie posty na temat przypadkowego...powiedzmy delikatnie "podrywu" suczki przez jej psa?:hmmmm: Poprostu żenada:crazyeye: