Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mani2000']Chcecie mi powiedzieć że jestem złą dogomaniczką?

Ja nie twierdzę, ze jestes złą dogomaniaczką ani, że wogule nią jestes na dobra sprawę. Ja moge stwierdzić tylko, że masz problem jak widac z ogarnięciem pewnych wątków. Jak równiez z ich właścicielami kto jest kim i dlaczego. Jest to czywiście dość śmieszne bo czasem twoje wypowiedzi zupełnie nie pasuja do chociażby zadanego pytania jak to miało miejsce dziś:

Napisał Saththa A Fides to dlaczego przepraszasz?

I Twa odpowedź:

Mani2000
nie oto chodzi
Witamy właścicielki sznaucerków:smile:(i Foxi)

troche jak nie z tego świata. Może po prostu/ albo krzywemu zastanów się co piszesz i gdzie.

Posted

Saththa
Napisał Mani2000
Chcecie mi powiedzieć że jestem złą dogomaniczką?
Mani Ty nic nie kumasz, nikt Cie nie będzie tu tylko gładził po główce i sie zachwycał, ale jak nie rozumiesz co się pisze to może poproś kogoś dorosłego, żeby Ci wyjaśnił (np, mamę) bo niektórym się kończy cierpliwośc :roll:

Ja nie twierdzę, ze jestes złą dogomaniaczką ani, że wogule nią jestes na dobra sprawę. Ja moge stwierdzić tylko, że masz problem jak widac z ogarnięciem pewnych wątków. Jak równiez z ich właścicielami kto jest kim i dlaczego. Jest to czywiście dość śmieszne bo czasem twoje wypowiedzi zupełnie nie pasuja do chociażby zadanego pytania jak to miało miejsce dziś:

Napisał Saththa A Fides to dlaczego przepraszasz?
I Twa odpowedź:

Mani2000
nie oto chodzi
Witamy właścicielki sznaucerków:smile:(i Foxi)
troche jak nie z tego świata. Może po prostu/ albo krzywemu zastanów się co piszesz i gdzie.
ehhh to nie tylko tu pojawiają się wpisy z kosmosu, z reguły są we wszystkich innych galeriach, nie zwiazane z tematem i jakby się urwały z choinki, choć to już nie ta pora, bo czas choinek chwilowo minął :diabloti:

ja sądze, że naprawdę potrzebne są zdjęcia dla zmiany tematu ;)

Posted

ale ale, słuchajcie, ja proponuję zamknąć ten temat, bo zobaczcie co się tu u Saththy porobiło... z wątku Tazzmana zrobił się wątek psajkologiczny, gdzie mnóstwo czasu poświęca się na roztrząsanie problemu jednego dziecka ...
ja rozumiem, że chce wniknąc do "społeczności dogomaniackiej" ale ma swój wątek - niech sobie śmieci, a w "innych" galeriach może najlepiej ignorować?

Fides: ehhh to nie tylko tu pojawiają się wpisy z kosmosu, z reguły są we wszystkich innych galeriach, nie zwiazane z tematem i jakby się urwały z choinki

choć ...
pamparampam... a mnie ten problem nie dotyczy

może dlatego łatwo mi tak pisać :evil_lol:

Posted

[FONT=Fixedsys][FONT=Georgia]Wszystkim kochanym Ciociom Tazzmanka
Tazzmanek życzy z okazji ich święta dziś
dużo zdrowia- zawsze sie przyda,
dużo miłości- bo wtedy jest miło,
dużo pieniędzy- bo ich nigdy dość,
dużo słońca w życiu- aby ciepło było i przyjemnie,
dużo kwiatów- aby ładnie pachniało,
dużo cierpliwości- aby nie utłuc futrzaków.
[SIZE=5]Dużo miłości, miłych chwil marzeń i ich spełnienia
:multi:

[SIZE=4]życzy Tazzmanek ze słońcem w tle :)

[/FONT][/FONT]

Posted

jambi
ale ale, słuchajcie, ja proponuję zamknąć ten temat, bo zobaczcie co się tu u Saththy porobiło... z wątku Tazzmana zrobił się wątek psajkologiczny, gdzie mnóstwo czasu poświęca się na roztrząsanie problemu jednego dziecka ...
ja rozumiem, że chce wniknąc do "społeczności dogomaniackiej" ale ma swój wątek - niech sobie śmieci, a w "innych" galeriach może najlepiej ignorować?

POPIERAM :shiny:

jambi

Fides: ehhh to nie tylko tu pojawiają się wpisy z kosmosu, z reguły są we wszystkich innych galeriach, nie zwiazane z tematem i jakby się urwały z choinki

choć ...
pamparampam... a mnie ten problem nie dotyczy

może dlatego łatwo mi tak pisać :evil_lol:
ha takiej to dobrze

Saththa
[FONT=Fixedsys][FONT=Georgia][SIZE=2]Wszystkim kochanym Ciocią Tazzmanka
Tazzmanek życzy z okazji ich święta dziś
dużo zdrowia- zawsze sie przyda,
dużo miłości- bo wtedy jest miło,
dużo pieniędzy- bo ich nigdy dość,
dużo słońca w życiu- aby ciepło było i przyjemnie,
dużo kwiatów- aby ładnie pachniało,
dużo cierpliwości- aby nie utłuc futrzaków.

Dużo miłości, miłych chwil marzeń i ich spełnienia
:multi:[/FONT][/FONT]
[FONT=Fixedsys][FONT=Georgia]

[SIZE=3]DZIĘKUJĘ JA - ciocia Fides :lol::loveu:

głaski dla Taziorka :p
[/FONT][/FONT]

Posted

tyz nie zauwazyłam tej czerwonej kosteczki

[quote name='Saththa']Tazzio dziekuję;)

niech sie chłopak cieszy :p

Jako, że ciocie to kobiety to tak :)

aaa to wcale nie jest takie pewne :cool3:

jeśli moge, to przytocze dla przykładu:

"- Mamoo! Kiedy obiad?
- słuchaj, to że mieszkam z twoim ojcem nie oznacza, że masz do mnie mówić "mamo"
- eee... to jak mam mówić?
- mów do mnie tak jak wszyscy
- to znaczy jak?
- Andrzej "

:evil_lol:

EDIT zobaczcie atego worginale w poscie jambi nie ma...

a jest :eviltong:

Posted

loj alem sie uszczesliwila ino z ta czerwona kosteczka to tak do nas???? zamiast kwiatka [powinien byc tulipanek a najlepiej gozdzik , choc zauwazylyscie ze ich jest coraz mniej i coraz marniejsze sa w kwiaciarnaich za moich czasow......hihihi] kostka tez sie ciesze dziki mlodziencze!!!!
pieknie wygladasz z tym sloncem za plecami

Posted

Kurde rzeczywiście jest... a ja naprawdę go nie widziałam... Hmm albo cos z dogo nie tak albo ja do okulisty iśc muszę...

No już nie chciałam pisac, że zazwyczaj ciocie to kobiety :D

Posted

[quote name='greatmadwomen']A ja tak bezczelnie się tu wtrącę :oops: i powiem że zapisuję sobie cudnego olbrzyma :D[/QUOTE]

Witamy serdecznie po raz pierwszy i oczywiście serdecznie równiez zapraszamy:)

Posted

[quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/dddd.jpg
Tazio zamiast tej kostki powinien mieć tulipana !!

Ja dziś wymyziałam olbrzymka (tartakowego) w klinice, boże ,aż mi się kolana ugięły z tej radości, rozczulenia, tęsknoty za brodą :loveu:

Tiaaa tulipana... Tulipana to on by zjadł zanim bym zdąrzyła włączyć aparat :) Nie możemy uznać, ze to taka jego wizja? :D

Jak do Tekli pojedziesz to będziesz Done olbrzymkową miziać;)

[quote name='Marta_Ares']dziekuje ślicznie za życzenia:loveu: :loveu:

Proszę:)

Posted

ale nie probowalas mu dac do pyska tulipana???
wiesz sa zwierzaki co zra tulipany i inne cebulowe ale moze Tazz do nich nie nalezy a ty o tym nie wiesz???
Dona bardzo dokladnie i pieczolowicie ale delikatnie obwachala moja jedyna roze z dzisiaj.
nie wiem co bylo z nia wczesniej robione albo gdzie ja ma meza trzymala ale naprawde sama bylam zdziwiona ze jej to tyla czasu zajmuje i tak dokladnie , metodycznie to robila!

Posted

Tazz bardzo lubi zółte mlecze- zjada, do mojej róży się dorwał kiedyś- bez komentarza :D a kwiatka u mojej babci metodycznie skubał:D

Podejrzewam ze tyulipek by nie przeżył:D

Posted

Aron pierwszego poranka po przyjeżdzie do mojego domu latał po pokoju ze sztuczną różą w zębach, taki widok ujrzałam zaraz po przebudzeniu - małe, kudłate , pokraczne z żółta różą w pysiu... uśmiałam się do łez... do dzis to pamiętam :lol:

a wiecie, mój kot Michał notorycznie zeżerał tulipany :) wystarczyło na noc zostawić bukiet tulipanów w wazonie a rano już połowa była opierniczona :lol: skubał sobie po listeczku i zjadał, ale powiem Wam, że ja mu sie nie dziwie - spróbowałam - tulipany są słodkie :p

wogóle Michał miał dziwne upodobania kulinarne .... oj ... :razz:

Posted

dyc pisalam ze tulipany , zonkile i inne cebulowe sa smaczne i jest cala masa zwerza co je na akord zjada a kot Michaal nie jest wyjatkiem w srod kotow zzerajacych te kwiaty , jest ich dosc sporo, a prawda ze sa slodkie dlatego chetnie zjadane

Posted

jambi to był prezent na dzięn dobry :)

Tekla
a skąd wiesz, że słodkie? próbowałaś? Tak z ciekawości sie pytam:)

Deer
dziekujemy wzajemnie;)

A wiecie, jestem beznadziejna, ranoi miałam wstać do posredniaka isc i zaspałam;/

Posted

no pewnie tak, ale ten widok rozbroił mnie całkowicie :)

Pewnie Tekla tez się skusiła jako i ja ;) i naprawde Saththa - słodkie! przynajmniej te czerwone ;)

Posted

wieksza czesc cebulowatych jest slodka
teraz nie pamietam czy narcyze czy zonkile nie sa ale reszta tak i dlatego miedzy innymi tak chetnie jest pozerane przez zwierza i te od dolu i te u gory ,
cebule zzeraja nornice ,krety ,myszy i co tam jeszcze sie chowa pod powierzchnia a z gory to najczesciej trawozercy ale kociska tez bardzo chetnie sie dokarmiaja
zwlaszcza domowe te wolno zyjace maja cala mase innych mozliwosci doladowania swego menu.