Pysia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Niby ja ? :crazyeye: Mnie to sie nie da nawet wyobrazic jakie bym bzdury wypisywała gdybym " brała" :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 zerduszko napisał(a):Cza było samemu sprzedać :eviltong: i kupić coś psom, albo fiołki ;) popieram....... Quote
Saththa Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 eeeeee to były puszki od piwa :) W weekend pare razy byli znajomi no i zbierały się od jakiś 3 tygodni :) Właśnie doszłam do wniosku, ze sama bede zmierać;) A fiołki i tak kupiłąm :) I Psom tez cosie :) Quote
WATACHA Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='Saththa']eeeeee to były puszki od piwa :) W weekend pare razy byli znajomi no i zbierały się od jakiś 3 tygodni :) Właśnie doszłam do wniosku, ze sama bede zmierać;) A fiołki i tak kupiłąm :) I Psom tez cosie :) Proszę Cię, bo się w końcu posikam:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Nie martw się. W kolejnym bazarku wspomnimy o podkładach dla Ciebie :diabloti: Quote
Pysia Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Dla mnie proszę srodek do czyszczenia monitorów, albo jakąś szmatke. Poplułam monitor :roll: Quote
Saththa Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 WATACHA napisał(a):Proszę Cię, bo się w końcu posikam:evil_lol: Ja przepraszam :oops: Pysia napisał(a):Dla mnie proszę srodek do czyszczenia monitorów, albo jakąś szmatke. Poplułam monitor :roll: Przeczytałam miotów :splat: Quote
ania0112 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 szmatke do czyszczenia miotów? w sensie szczeniaczki??:eviltong: Quote
Saththa Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 ania0112 napisał(a):szmatke do czyszczenia miotów? w sensie szczeniaczki??:eviltong: Niop ... ... Quote
Pysia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Ale byłoby fajnie gdyby mioty można było rachu ciachu szmatką i git ;) Quote
Saththa Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Aaaaaaa zgadnijcie kto dziś ma urodzinki :lol: takie Pierwsze :loveu::) Quote
Pysia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Łomatkoboska - 1 rok? Szmat czasu ;) Bardzo wiele radosnych i bezproblemowych :loveu: Quote
AnkaG Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Kurde chyba wypije lufkę za zdrowie Fixa. :) I pośpiewam stooo lat stooo lat :) A Sandra, TZ jak wróciłam z pracy to do mnie: Na Szopena była dziewczyna z takim PIĘKNYM sznaucerem olbrzymem... :) Quote
malawaszka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Nooo to ja Żubrem czczę te urodzinki roczkowie :loveu: Quote
Saththa Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Margi napisał(a):No to 100 psich lat dla Fixa. :BIG: Pysia napisał(a):Łomatkoboska - 1 rok? Szmat czasu ;) Bardzo wiele radosnych i bezproblemowych :loveu: malawaszka napisał(a):Nooo to ja Żubrem czczę te urodzinki roczkowie :loveu: AnkaG napisał(a):Kurde chyba wypije lufkę za zdrowie Fixa. :smile: I pośpiewam stooo lat stooo lat :smile: A Sandra, TZ jak wróciłam z pracy to do mnie: Na Szopena była dziewczyna z takim PIĘKNYM sznaucerem olbrzymem... :smile: Dziękujemy w imieniu Fixa;) Fix na urodziny został wykapany :lol: Anka a TZ sie chwalił, ze Tazz szczeknął na niego :lol: A jak sie przywitał ładnie tj TZ Twój z Tazzem jak wyszedł z gabinetu heheh :) Quote
zerduszko Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (edited) Wszystkiego najpsoego dla białaska :loveu: Ps. Też bym się czegoś napiła :placz: Edited November 15, 2013 by zerduszko Quote
AnkaG Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 No mówił, że szczeknął i że ty powiedziałaś, że Tazzio facetów nie lubi. Nosz chyba twojego dopuszcza do Ciebie ha ha Quote
WATACHA Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Wszystkiego najlepszego Fixsik , czas spoważnieć ;P Quote
3 x Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Saththa napisał(a):Aaaaaaa zgadnijcie kto dziś ma urodzinki :lol: takie Pierwsze :loveu::) o jacie gratki :) toż to prawie równodziennik z naszym Gamoniem tyle, że u naszego na bank zapomnimy o tym dniu ;) tak jak zapomnieliśmy o rocznicy przyjazdu Fredka do nas :splat: a tez w listopadzie bylo li tylko na początku Quote
Fides79 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 ciut spóźnione, bo ostatnio mało czasu ale wszystkiego dobrego dla Fixsia, dużo radości i ciut wiecej rozumku :BIG::bday: Quote
Saththa Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='zerduszko']Wszystkiego najpsoego dla białaska :loveu: Ps. Też bym się czegoś napiła :placz: Dzieki :) Niedługo moze już będziesz mogła?:) [quote name='AnkaG']No mówił, że szczeknął i że ty powiedziałaś, że Tazzio facetów nie lubi. Nosz chyba twojego dopuszcza do Ciebie ha ha Dopuszcza :) Ale obcych nie lubi ;) zwłaszcza jak taki stanie i gada do niego :lol: lub co gorsza do mnie :evil_lol: Teraz i tak jest lepiej :lol: kiedyś było gorzej ;) [quote name='WATACHA']Wszystkiego najlepszego Fixsik , czas spoważnieć ;P O to to to ;) [quote name='ania0112'] :) Dziekujemy ;) [quote name='3 x']o jacie gratki :) toż to prawie równodziennik z naszym Gamoniem tyle, że u naszego na bank zapomnimy o tym dniu ;) tak jak zapomnieliśmy o rocznicy przyjazdu Fredka do nas :splat: a tez w listopadzie bylo li tylko na początku Zapiszcie sobie sklerozy :lol: [quote name='Fides79']ciut spóźnione, bo ostatnio mało czasu ale wszystkiego dobrego dla Fixsia, dużo radości i ciut wiecej rozumku :BIG::bday: Iiii to taka umowna data :) dziękujemy ;) Quote
zerduszko Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Saththa napisał(a):Dzieki :) Niedługo moze już będziesz mogła?:) No co Ty, potem będę mleczarnią :grab: Zmądrzał coś? Bo liczę, ze mój jak skończy rok zmądrzeje :eviltong: Quote
Recommended Posts