syla00 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Korek nie poddawaj się. Może znów ogłoszenie w GW?? Quote
syla00 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 witamy na wątku Korka i dzięki za zainteresowanie.:p Quote
syla00 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 pati_smerfek napisał(a)::) syla jak moglabym Wam pomoc? sprawe Korka najlepiej zna Pianka i Ewatr. One też są na miejscu. Przede wszystkim szukamy domu dla Korka. Moim zdaniem do czasu znalezienia odpowiedniego domu przytałby się również tymczas ponieważ Korek źle znosi warunki schroniskowe. Wszczyna bójki z innymi psami (obecnie po kolejnej i rana po pogryzieniu jest na izolatce, ale zapewne wkrótce trafi na wybieg i historia się powtórzy). psiak traci apetyt i chudnie, on nie wytrzyma długo w schronie. Ogłaszaj informacje o Korku gdzie się da (prasa lokalna, fora, plakaty) jego historia została ładnie opisana przez Pianke (nie pamiętam, na której stronie). Historia Korka opisana przez Pianke str. 21 I wielkie dzięki za zainteresowanie. Quote
Pianka Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 syla00 napisał(a): Historia Korka opisana przez Pianke str. 21 I wielkie dzięki za zainteresowanie. Ta historie dałam na pierwsza strone:p Quote
ewatr Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 syla00 napisał(a):sprawe Korka najlepiej zna Pianka i Ewatr. One też są na miejscu. ja tam sie nie migam :eviltong: od odpowiedzialnosci i pomocy ale na miejcu niestety nie jestem tylko w Rzeszowie i sprawe znam z wątku:oops: a psiaka mi szkoda wiec mu sekunduje ;) Quote
syla00 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 ewatr napisał(a):ja tam sie nie migam :eviltong: od odpowiedzialnosci i pomocy ale na miejcu niestety nie jestem tylko w Rzeszowie i sprawe znam z wątku:oops: a psiaka mi szkoda wiec mu sekunduje ;) sorrki, mi się już dziś wszystko plącze i miesza:oops: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Koreczku wypłyń na powierzchnię! Quote
ewatr Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 syla00 napisał(a):sorrki, mi się już dziś wszystko plącze i miesza:oops: nie ma sprawy ;) a miesza sie nam wszystkim jak mysle i jeszcze długo nie dojdziemy do siebie / Ozzi dla ciebie ['][']['] /:-( Quote
wandul 66 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 a może by w katowickich Faktach spróbować go ogłosić , było ostatnio zdjęcie woluntariuszki z psem? Quote
GoniaP Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Biedny Korek! A Ty Pianko :mad::mad::mad: Znów ryczę jak wół - bo weszłam na 1 stronę! Niestety po Ozziem jestem rozchwiana emocjonalnie! Gdziekolwiek nie spojrzysz - wszędzie nieszczęście i krzywda! Korek - skacz po dom! Quote
Pianka Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 wandul 66 napisał(a):a może by w katowickich Faktach spróbować go ogłosić , było ostatnio zdjęcie woluntariuszki z psem? Chyba mówisz o Kreonie z naszego schroniska:lol: Może to i dobry pomysł... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 korasku, gwiazdorze, na 1 - tam twoje miejsce! Quote
pati_smerfek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 hopamy! w górę, Koreczku! :) a czy Korek jest na allegro? moze tam go umieścic? Quote
syla00 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 pati_smerfek napisał(a):hopamy! w górę, Koreczku! :) a czy Korek jest na allegro? moze tam go umieścic? Koreczek jest juz od dawiem dawna na allegro! i nic:shake: Quote
pati_smerfek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 rzeczywiście, właśnie znalazłam linka, gapa ze mnie:oops: Quote
Recommended Posts