ewatr Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 oj hopamy i hopamy a domu dalej brak :shake: Quote
Pianka Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Korek gdzie ta twoja powierzchnia się podziewa? Quote
Pianka Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Przychodzę z małą wiadomością. Korek ma już ściągniete szwy z rany spod oka i został wykastrowany:multi: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 bezproblemowy Korek czeka i czeka Quote
ewatr Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Pianka napisał(a):Przychodzę z małą wiadomością. Korek ma już ściągniete szwy z rany spod oka i został wykastrowany:multi: no to jednym słowem chłopak do wzięcia :evil_lol: komu ! komu !!! Quote
bunia50 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 koreczku, trochę to trwa, ale ciągle czekam na ta dobrą wiadomość Quote
ewatr Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Koreczku wypływamy :multi: na powierzchnie Quote
bunia50 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Dalej nic :-(. Ciągle czekam i sprawdzam poczte, jak tylko dorwę kompa z internetem. Koreczku cieprpliwości. Quote
Pianka Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Korek ja ciagle czekam na twój artykuł i miliony telefonów:p Quote
ewatr Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 ech :shake: no juz nie wiem co mam powiedziec chyba to : hop :multi: Quote
agula Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :shake: nadal nic? ręce opadają, tyle tych sierotek:-( Quote
paros Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 - Kto nie ma domku? - Jaaaaa - mówi Korek Quote
Pianka Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Jestem załamana. Korek był dzisiaja w gazecie, miał cały ogromny tekst i nic. Nie miałam ani jednego telefonu:-( Dlaczego?:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 nie martw się Pinka, ktoś się musi zgłosić. I tak ma korkowe szczęście że ma Ciebie. Quote
Pianka Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 hmmm, czyżby pojawiła sie jakaś nadzieja? bardzo wzruszyła mnie historia Korka ja jestem z ostrowa wlkp.mam daleko do rudy śląskiej ehh chciałbym żeby był szczęśliwy muj brat ma dziewczynke nowofunlanda ja tez bym chciał pieska jestem w stanie go uczymać i dać mu szczęście tylko ten okropny dojazd swoją drogą tak sobie mysle ze tego co go bił wzioł bym zamknołdo mojej piwnicy i tam go przywionzał i odcinał palec po palcu i posypywał solom by bolało i cierpiał jka ten piesek cierpiał ja juz kcham tego pieska tyko musze wymysleć dojazd dał bym mu swoje łuszko kupił pedigripał zaszczepił wykompał zawsze marzyłem o tym że jak wracam ze szkoły żeby jakaś istotka na mnie czekała ehhh rozmarzyłem sie bede myślał dobrze ze są tacy ludzie jak Ty ludzie o dobrym sercu kturzy wiedzą co ot pomoc! To jest pierwsza osoba, która zainteresowała sie na powaznie Korkiem:-o Napisałam mu, ze transport my załatwimy jak by coś. Ludzie błagam trzymajcie kciuki, żeby to była jakas odpowiedzialna osoba i żeby zabrała Koreczka do siebie :cool3: Quote
ewatr Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 no to cała masa zacisnietyvch kciuków dla Korka :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts