syla00 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Koreczku jeszcze nikt z tobą nie był na porannym spacerku??? to ja cię zaprowadze na pierwszą stronę!!:painting: :painting: :painting: Quote
GoniaP Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 A o Korku to już wszysc zapomnieli, czy jak?:mad: Quote
GoniaP Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 " Korek kocha dzieci, wprost je uwielbia. Na osiedlu u nas zawsze gdy zobaczył dzieci to biegł do nich się przywitać. To właśnie od nich otrzymał imię Korek Korek jest bardzo nieufny do ludzi, ale gdy się mu pokaże życzliwość on się odwzajemni. Pamięta czasy jak był szczeniakiem i jak człowiek go kochał." Ilu ludzi spotykam na swojej drodze, którzy chcą psa, ale boja się o dziecko... Korek jest "sprawdzony", wystarczy go wypatrzeć. Pies malina:loveu: Quote
syla00 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 W związku z tym, że aukcja na allegro z Korkiem się skończyła, a Korek nadal w schronie wystawiłam go ponownie http://www.allegro.pl/item123349887_korek_kto_go_pokocha_.html Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Pianka zaglądaj na wątki gdzie ludzie szukają psów, jest taki Quote
syla00 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Na allegro jest jeden gap!! Nie wiem czy to ktoś z was czy osoba zainteresowana psiakiem?? Pianka kontaktował się ktoś z tobą?? Quote
Pianka Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Nikt sie ze mna nie kontaktuje:shake: Quote
syla00 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Na allegro Korek ma już dwóch gapiów i nikt się nie odzywa. Jeśli to ktoś z was dogomaniaków to wynocha mi z allegro:eviltong: :mad: :mad: A jak to jakiś potencjalny domek to mógłby się już zdecydować:cool3: Quote
bunia50 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Pianka, wysłałam Ci wiadomość na gg. Dostałam odpowiedź i możemy pisać artykuł o Korku. Musimy sie spieszyć, żeby ten piesek już się dłużej nie męczył w schronie. Jutro mnie nie ma cały dzień, ale napisz artykuł o Korku (ty umiesz tak ładnie pisać). Wybierzmy parę najładniejszych fotek i wysyłamy. To moze w piątek (najpóźniej następny) ukaże się w GW. Korek na górę!! Quote
Pianka Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Cieszę.:multi: Ale jak długi ma byc ten tekst? Kurde nigdy nie pisałam artykułu do gazety:shake: Bunia jak będa jakies błędy to je popraw. Ja dobra z polskiego nigdy nie byłam:oops: Artykuł jak wymyśle przesli ci na prv. A tak wogóle to jeden gap z allegro się odezwał, to jego wiadomość "Chciałbym pomuc lecz mieszkam w Drawsku pomorskim czyli na drugim koncu polski. Bardzo wzruszyło mie to co nipisałaś. I mam pytanko czy mugł bym prosić o wiecej zdjeć Korka. I dziekuje Ci ze takie pieski chociasz ciebie obchodzą. Zycze powodzenia" Quote
bunia50 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Umieścimy go w GW na Śląsku, to będzie blisko Ciebie. Tak napisałam. Quote
aniac50 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 KOREK w górę -nim zostaniesz medialną -gazetową gwiazda -w górę !!!! Quote
bunia50 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Na razie nie dostałam jeszcze potwierdzenia. W każdym razie mam silną nadzieję, że uda nam się znaleźć dom Korkowi. Juz dosyć się wycierpiał. Quote
Recommended Posts