Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

" Korek kocha dzieci, wprost je uwielbia. Na osiedlu u nas zawsze gdy zobaczył dzieci to biegł do nich się przywitać. To właśnie od nich otrzymał imię Korek
Korek jest bardzo nieufny do ludzi, ale gdy się mu pokaże życzliwość on się odwzajemni. Pamięta czasy jak był szczeniakiem i jak człowiek go kochał."
Ilu ludzi spotykam na swojej drodze, którzy chcą psa, ale boja się o dziecko... Korek jest "sprawdzony", wystarczy go wypatrzeć. Pies malina:loveu:

Posted

Na allegro Korek ma już dwóch gapiów i nikt się nie odzywa. Jeśli to ktoś z was dogomaniaków to wynocha mi z allegro:eviltong: :mad: :mad: A jak to jakiś potencjalny domek to mógłby się już zdecydować:cool3:

Posted

Pianka, wysłałam Ci wiadomość na gg. Dostałam odpowiedź i możemy pisać artykuł o Korku. Musimy sie spieszyć, żeby ten piesek już się dłużej nie męczył w schronie. Jutro mnie nie ma cały dzień, ale napisz artykuł o Korku (ty umiesz tak ładnie pisać). Wybierzmy parę najładniejszych fotek i wysyłamy. To moze w piątek (najpóźniej następny) ukaże się w GW. Korek na górę!!

Posted

Cieszę.:multi:
Ale jak długi ma byc ten tekst?
Kurde nigdy nie pisałam artykułu do gazety:shake:
Bunia jak będa jakies błędy to je popraw. Ja dobra z polskiego nigdy nie byłam:oops: Artykuł jak wymyśle przesli ci na prv.

A tak wogóle to jeden gap z allegro się odezwał, to jego wiadomość "Chciałbym pomuc lecz mieszkam w Drawsku pomorskim czyli na drugim koncu polski. Bardzo wzruszyło mie to co nipisałaś. I mam pytanko czy mugł bym prosić o wiecej zdjeć Korka. I dziekuje Ci ze takie pieski chociasz ciebie obchodzą. Zycze powodzenia"