Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko ta osoba mówiła mi żebym zbytnio nadzieji sobie nie robiła. Bo oni narazie przeglądają ogłoszenia.
Jeśli sie uda Korek będzie mieszkał w domu z ogrodem:cool3:

Posted

Pianka napisał(a):
Tylko ta osoba mówiła mi żebym zbytnio nadzieji sobie nie robiła. Bo oni narazie przeglądają ogłoszenia.
Jeśli sie uda Korek będzie mieszkał w domu z ogrodem:cool3:

to tych kciuków trzeba znacznie wiecej zaciskać żeby na Koreczka padło

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

/ jak szalec to szaleć ;) /

Posted

Wiecie co, koleżanka mi powiedziała, że jej znajoma chce pieska. Opisała mi jaki ma być. Ja jej zaproponowałam Herkulesa, a że nie umieliśmy razem sie spotkac na necie, zeby ona mogła zobaczyć zdjęcia, powiedziałam jej, żeby weszła na jedno z forum, gdzie sa moje ogłoszenia. No i ona zamiast wejść do tematu konkretnego psa to pooglądała wszystkie. I dzisiaj przyniosła mi wydrukowane zdjęcia psów, które będzie pokazywac tej znajomej i ja tak patrze a ona mi pokazuje Korka i mówi, że ten jej najbardziej sie podoba. Az mi szczęka opadła:eek2:
Spytałam sie jej czy czytała całą historie, powiedziała, że tak i że najwyżej tej znajomej nie będzie nic mówic o przeszłości psa. Na to się nie zgodziłam. Powiedział, ze na nim mi najbardziej zalezy i ona ma o wszystkim wiedzieć, a jak na niego się zdecyduje to domek będzie kontrolowany przeze mnie, bo daleko nie mamy:eviltong:
Ale to, że mojej koleżance sie podoba Korek to nie znaczy, że znajomej sie spodoba.
Trzymac kciuki, decyzja ma zapaść do piątku.
W każdym bądź razie jak nie Korek to inny pies będzie miał dom:p

Posted

Zaciskajcie kciuki mocno:cool3:

A więc sprawa wygląda nastepująco. Koleżanka dzisiaj mówi mi w szkole, ze pokazywała znajomej wszystkie pieski. Najbardziej ich interesuje Korek i Dżimi. Jak usłyszałam Korek to mi szczeka opadła:eek2:
Spytałam się czy powiedziała wszystko o Korku np. to że nie lubi innych psów. No i sie okazało, ze wszystkiego nie powiedziała. Ale i tak będa jutro na miejscu decydowac którego psa chca. Ta znajoma chce zobaczyc pieski na żywo potem będzie decydować. Wiem jedno, gdyby wybór zależał od mojej koleżanki, wziełaby Korka, jeszcze nie gadałam z tą znajoma jej, więc nie wiem jakiego wybierze.
Wiem tylko tyle, ze jakis pies będzie miał dom. A to mnie już cieszy, nawet jak nie będzie to Korek.
Będziemy jutro w schronie cos koło 10.

Koreczku pokaż sie od jak najlepszej strony:p :cool2:

Jak to sie mówi?
"Nadzieja Matka Głupich":evil_lol:

Posted

Korek nie jest głupi i napewno wyczuje pismo nosem, że szykuje sie dla niego domek. Napewno pokaże się z najlepszej strony.:evil_lol:
Korek tylko nie daj plamy.

Posted

[quote name='bunia50']No i co? Jak Korek wypadł?
Nie wypadł, bo jutro dopiero jedziemy. Więc trzymaj kciuki.

I mamy małe zmiany, ale z korzyścia dla Korka.
Dzwoniła do mnie koleżanka. No i sie okazało, ze ta pani, od niej znajoma, nie może jutro jechać. Dlatego psa będzie brać moja koleżanka. A nie ukrywa, ze bardzo chce Korka. Wiecie ja taka przewrażliwiona jestem na jego punkcie, że wypytywałam ją czy wszystko powiedziała tej pani, że nie chce sytuacji, że on wróci do schronu itp Aż ona mi powiedziała, że jak tak bardzo sie martwie to ona może wziąśc Dżimiego:oops: Ale ja naprawde się o niego martwie.
Troche sie przy okazji dowiedziałam o tej pani.
Wczesniej miała ona psa, nazywał się chyba Bazyl czy jakoś tak, był równiez ze schroniska (a więc plus dla pani ode mnie:p ) Podobno jak koleżanka czytała tej pani historie Korka to ona była bardzo wzruszona.
Jesli wszystko wypali to Korek będzie mieszkał w domu z ogrodem i będzie oczywiście miał wstęp do domku. Info o nim bede otrzymywac przez koleżanke, bo nie bardzo znam sie na mieście w którym oni mieszkaja i troche cięzki tam jest dojazd. Zdjęcie tez będą.

Jak oni wezmą Korka to ja normalnie pójde sobie wypić za niego.

Korek, nie zawiedź mnie jutro. Pamiętaj to twoja szansa, chłopie:p

Ja w schronie jeszcze zostane dłużej, więc napisze wieczorem jak poszło.;)