agula Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Korek czeka i czeka, czeka......................... I jak to w końcu bedzie? Będzie ten domek, czy nie? Quote
agula Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Koreczku na pierwsza stonę- szybko marsz:cool3: Quote
agula Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 przypominam wszystkim o Koreczku:loveu: czy wreszcie jego zły los się odmieni? Quote
Pianka Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Kastracja Korka ciągle jest przekładana, bo pierwszeństwo mają suczki. Ale Justyna mi powiedziała, ze nie wie czy Korek da się złapać. Podobno jak ktoś wchodzi do boksu to on się kryje w budzie i nie chce wyjść. Jest smutny. W sumie zdziwiłam sie jak mi to powiedziała, bo jak ja go brałam dzisiaj na spacer to nigdzie nie uciekał, skakał po mnie jak głupi. Nawet na spacerku go puściłam, zeby sobie pobiegał. Korkowi jakis pracownik musiła coś zrobić, ze tak sie kryje.:mad: Chyba, że...... ON TRACI NADZIEJE:placz: :placz: :placz: Owszem jak ja przyjde to sie cieszy, ale ja go znam od dawna, ja dla niego jestem taką nadzieją, przynajmniej wyjdzie na spacer. Ale jak mnie tam nie ma...:placz: :placz: :placz: Quote
Pianka Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Korek Wyje, tak bardzo chce domku Spacerek Zobacz jak ja ładnie się uśmiecham Quote
jnk Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 agula napisał(a):: Ta mordka ziewa, czy chce dziabnąć czyjąś rudą pupę? Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 jnk napisał(a):Ta mordka ziewa, czy chce dziabnąć czyjąś rudą pupę? pytanie retoryczne ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts