Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dziecina']dajcie numer konta to i ja jakos pomogę . Wpłacałam co miesiac na Pixelka, ale odszedł, to teraz bym tym bidom miesiecznie stale po 10 zl wplacała[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy !!!

Posted

[quote name='dziecina']a konto to to samo co do Pixelka?[/QUOTE]

Tak , to samo .

[QUOTE][B]dmajku33krakow[/B] ziekuje za zaproszenie.[/QUOTE]

My bardzo dziękujemy za obecność na wątku :)

Posted

Przyszłam na zaproszenie. Mam 7 psów w hotelach, bez deklaracji i straszne długi :( Mogę pomóc jednorazowo. Czy z kasą, jaka macie, zabierzecie je? Bo czekanie na stałe deklaracje może się okazać długie :(

Posted

[quote name='Anja2201']Jeśli nie uzbieramy przynajmiej 300 zł stałych i dodatkowych jednorazowych nie wyciągniemy ich , przykro mi bardzo , ale nie dam rady ich sama utrzymać :([/QUOTE]
Mam nadzieję, że się uda, zawsze można dobazarkować. Cięzka sprawa :(

Posted

Dziekujemy wszystkim za odwiedziny i deklaracje dla naszych staruszkow, jutro bede rozsylac watek dalej.. Moze wydrukuje zdjecie i popytam w rodzinie czy nie dadza grosza, bo ja juz nic nie mam :(

Posted

Dostałam na pw prośbę o pomoc i strasznie mi przykro ale jestem spłukana:-( Będę trzymać kciuki za bidy:thumbs: żeby im się udało. Coraz więcej jest potrzebujących psin:-(:-( a możliwości pomocy tak niewiele

Posted

Jestem na zaproszenie Oczka_. W niedzielę wyjeżdżam, nie będzie mnie 2 tygodnie. Na razie próbuję uporać się z wrześniowymi deklaracjami, coby zbytnio nie zalegać. Zajrzę po powrocie. Uwielbiam Flipa i Flapa.

Posted

I ja zapisuję.

Edit

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/191806-Dwa-staruszki-Flip-i-Flap-kt%C3%B3re-czeka-ig%C5%82a-%21-Za-tydzie%C5%84-czeka-je-%C5%9Bmier%C4%87-%21%21%21%21"][IMG]http://a.imageshack.us/img268/4302/flip2croptilecrop1.jpg[/IMG][/URL]

Na razie jeden

[URL]http://nk.pl/profile/25776426/gallery/album/15/885[/URL]

Posted

Dziękuję Anja za zaproszenie. Teraz jestem w trochę kiepskiej sytuacji finansowej, bo deklaracje stałe, no i dwoje dzieci. Trzymam kciuki za chłopaków. Zawsze popieram te starsze i nie chciane.

Posted

Właśnie czytam wątek Misi... Nie było mnie jakiś czas na dogo, zanim wróciłam, odeszła za TM :( Mam nadzieję, że tym dwóm się uda... Nie jestem na razie w stanie pomóc finansowo, ale zapisuje wątek i mam nadzieję, że tej dwójce się uda!

Posted

[quote name='Anja2201']gdzie wszystkie ciotki?? Nasze maluszki nadal pilnie potrzebują pomocy !!!!!!!!![/QUOTE]

anja moze trzeba poprosić o okreslenie się deklaracji jednorazowych?
bo ze stałymi strasznie cięzko
a osoby czestopiszą coś dorzucę, tylko to cos to moze byc 5 zł
a może być tez 150 zł
a to zasadnicza róznica
moze się okaze ze deklaracje jednorazowe zabezpieczaja psiaki np na dwa miesiace?

wtedy będa zabierane czy dopiero przy pełnych stałych deklaracjach?